Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τον Levelone θα ψάχνανε...

Παλιο...

Η νεα βελτιωμενη version turbo intercooler ειναι το "funk me sideways with a lunchbox" το οποιο εχει μεινει απο το αξεχαστο rant

Ενα μαγαζι στα εξαρχεια που εχει τα παντα απο ηλεκτρονικα πως λεγεται ? μια βοηθεια?

και πως καταλαβαίνεις άμα έχεις fast η όχι?

κανεις ενα tracert σε ενα προορισμο(πχ cmd/tracert www.forthnet.gr) και αν το ping σου ειναι κατω απο 14 εισαι σε fastpath :)

Φανός στη Σολομού, απέναντι από το πάρκινγκ.

Ευχαριστω! ειχα σπασει το κεφαλι μου απο το πρωι γιατι ψαχνω μια αντισταση και δεν την βρισκω πουθενα !!! :worship:

και τι έχω?:sorry:

Interleave μαλλον εισαι!!!

Απλως μου κινεί τη περιεργεια τα πρωτα hops:eek:

Για καλο και για κακο παρε αυριο την ΤΥ της forthnet... :)

Εκαναν αλλαγες στο YouTube (παλι).Πανεμορφο τον καναν τον player!!! :yes4:

Ευχαριστω! ειχα σπασει το κεφαλι μου απο το πρωι γιατι ψαχνω μια αντισταση και δεν την βρισκω πουθενα !!! :worship:

Ο Καυκας δεν εχει εδω σε 'μας ?

EDIT: Ειδα το βιντεο με το αεροσκαφος.Ανατριχιασα βραδυατικα...

Εχετε αντιο αδερφια. :(

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=W8XM4UmvNrU&feature=player_embedded]YouTube - listia[/ame]

το πασίγνωστο σύστημα τώρα και στην Ελλάδα...τι βαριοπούλες και πράσινα άλογα...Φιατάκι και τα μυαλά στα κάγκελα...:p

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συμμετέχει στο twitter, έχει ξεκινήσει εδώ και ~2 ώρες online διάλογο-συνέντευξη με όποιον twitterα θέλει να τον ρωτήσει κάτι. Είδα ερωτήσεις από θέματα περιβάλλοντος [που είναι ο τομέας ευθύνης του ως μέλος της αντιπολίτευσης], πολιτικά εντός κι εκτός συνόρων.

Μιας και πολύς κόσμος έκανε λογαριασμό εξαιτίας του διαγωνισμού, ευκαιρία να δείτε κι άλλη μία πτυχή του twitter :)

Ο Κ. Μητσοτάκης και ο Μ. Χρυσοχοΐδης, είναι οι μόνοι πολιτικοί [από αυτούς που έχω βρει ως τώρα] που συζητάνε και απαντάνε στο twitter.

Το έχουν φτιάξει πολύ καλά αυτό το σύστημα. Για να καταλάβεις, πέρα από το ότι αντέχει το Κ. Μητσοτάκη, χωράει και τον Πάγκαλο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.