Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

γενεθλιάζει σήμερα μωρέ......άντε ούτε μουτράκια δε θα του κάνω:baby:

Χρόνια πολλά Neph και άσε τον Astrolabcat να χτυπιέται να σου πω τις ευχές στο κατάλληλο thread....εγώ ΕΔΩ γουστΕΡΝΩ :shout:

κισας γύρος νταη λεμε:crazy_pilot:

Του έκανα και thumbs up, δεν σε πειράζει ε; :hehe:

xaxaxaxax :hehe: θεός ο Σιμάο.! xaxa

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nssjArVa1i8&feature=player_embedded]YouTube - GLENTI PANATHINAIKOS - PRASINANEA.GR[/ame]

paompouzoukia6_b.jpg

ετσι για την ιστορια, μολις εμαθα οτι μετα απο μενα, ανοιξαν το οδοντιατρειο ακριβως απεναντι...

κ σε αυτην την περιπτωση δεν βγαλαν την κλειδαρια, αλλα ξηλωσαν ολοκληρη την πορτα!!!

του ανθρωπου του πηραν μεχρι κ τα εργαλεια...

κ το χειροτερο, ακουσαν οι γειτονες, αλλα δεν πηραν την αστυνομια.... τσαμπα ειναι ρε, κλειδωσου μεσα κ παρε! ελεος!

LOL!! Τι 'ειν τουτο παλι χαχα

Ακουω μουσικη,χαμηλωνω τερμα τα ηχεια να διαβασω λιγακι και ακουω ψιθυρους,με αποτελεσμα να μη μπορω να συγκεντρωθω.Κοιταω το mp4 -κλειστο .Κοιταω το κινητο -κλειστο. Τηλεορασεις -κλειστες.Ραδιοφωνο -κλειστο...

Τι στο καλο,τι στο καλο,ακουω κατι απο τα ηχεια,πλησιαζω το αυτι και παιζει υπερβολικα σιγανα ραδιοφωνο ,ενω εχω και τον ηχο τερμα χαμηλα απο το controler.Στο pc εν τω μεταξυ δεν παιζει κανενα ραδιο ουτε μουσικη τιποτα!!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! :hang3:

κ γω το εχω παθει παλια! οταν ημουν μαθητης!!! δεν θυμαμαι το φαινομενο γμτ τωρα που συμβαινει κ γινεται αυτο..

LOL!! Τι 'ειν τουτο παλι χαχα

Ακουω μουσικη,χαμηλωνω τερμα τα ηχεια να διαβασω λιγακι και ακουω ψιθυρους,με αποτελεσμα να μη μπορω να συγκεντρωθω.Κοιταω το mp4 -κλειστο .Κοιταω το κινητο -κλειστο. Τηλεορασεις -κλειστες.Ραδιοφωνο -κλειστο...

Τι στο καλο,τι στο καλο,ακουω κατι απο τα ηχεια,πλησιαζω το αυτι και παιζει υπερβολικα σιγανα ραδιοφωνο ,ενω εχω και τον ηχο τερμα χαμηλα απο το controler.Στο pc εν τω μεταξυ δεν παιζει κανενα ραδιο ουτε μουσικη τιποτα!!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! :hang3:

Χρειάζεσαι ένα τέτοιο:

catintinfoilhat.jpg

Αν του βγάλεις την περούκα είναι ίδιος ο Κανάκης:p

1566035979_l.jpg

ΑΥΤΟΣ ειναι ιδιος ο Κανακης.

Ειδικα τωρα που αρχισε και τις γλυκιες με τον "Κωστακης".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.