Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ερωτηξις hardware-ικου περιεχομενου.

Ποιο κΑλοπαιδο απο δω μεσα ειχε πριν απο μενα την "επισκευασμενη" DFI X58-H8 που πηρα σημερα απο το stock house?

Ειχε σωσμενα 3 profiles 1 για εναν 920, 1 για 940 και 1 για εναν 965. Λογικα ειναι μετρημενοι αυτοι που ειχαν αυτη την μητρικη και την δοκιμασαν και με τους 3 παραπανω επεξεργαστες :p

Για την ιστορια, ηταν veni, vidi, fail-i η κατασταση.

Την εστησα, την μπουταρα, δουλεψε για κανα διωρο (περιεργως με προβληματα για το Χ6 πληκτρολογιο μου) και οταν πηγα να της περασω το EZflash στα 7ρια, εκλεισε αποτομα και δεν ξανανοιξε για κανενα λογο. (κοκκινο λαμπακι απο πισω στο τροφοδοτικο = μεγιστη πορτα)

ξαναστησα την P6T Del :hehe: ....

Ερωτηξις hardware-ικου περιεχομενου.

Ποιο κΑλοπαιδο απο δω μεσα ειχε πριν απο μενα την "επισκευασμενη" DFI X58-H8 που πηρα σημερα απο το stock house?

Ειχε σωσμενα 3 profiles 1 για εναν 920, 1 για 940 και 1 για εναν 965. Λογικα ειναι μετρημενοι αυτοι που ειχαν αυτη την μητρικη και την δοκιμασαν και με τους 3 παραπανω επεξεργαστες :p

προφιλ απ τη μαμα ειναι νομιζω, και η δικια μου τα χε απ την αρχη :)

μετα που μου ανοιξαν το σπιτι, τωρα καηκε μια ασφαλεια, στον πινακα..

επισης καηκε το τροφοδοτικο... ελπιζω να μην πηρε τπτ αλλο μαζι του..

ελεος.. τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε? να κανω κανα ευχαιλαιο?

Έχεις DFI;

οχι. :hmm:

abit. p35 pro. ..

etasis 750 ειναι. κ πρεπει να τελειωσε η εγγυηση του τελος του χρονου.

Έχεις DFI;

Αχαχαχαα :rofl:

DFI μου έχει κάψει PSU, CPU και μνήμες και όχι ταυτόχρονα. Τρελό piece of hardware που πήγε τον Phenom σε μέρη που δεν είχε ξαναπάει πριν, αλλά θέλω τη ψυχική μου υγεία κι έτσι κάθεται παροπλισμένη στην αποθήκη... :hehe:

μετα που μου ανοιξαν το σπιτι, τωρα καηκε μια ασφαλεια, στον πινακα..

επισης καηκε το τροφοδοτικο... ελπιζω να μην πηρε τπτ αλλο μαζι του..

ελεος.. τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε? να κανω κανα ευχαιλαιο?

ΟΧΙ ΑΛΑΞΕ ΣΠΙΤΙ:hehe:

δια (/) 10 ~ 140,000 έκαστος

Άλλη πα@αρια αυτή.

Άντε ρε... νόμιζα ότι πάει έκαστος... πακέτο...

Edit: Παίχτηκαν 31.676.222 στήλες αυτή τη φορά x 0.5 ευρώ = 15.838.111 ευρώ κέρδος τουλάχιστον για τον ΟΠΑΠ... μάλιστα...

Άντε ρε... νόμιζα ότι πάει έκαστος... πακέτο...

Edit: Παίχτηκαν 31.676.222 στήλες αυτή τη φορά x 0.5 ευρώ = 15.838.111 ευρώ κέρδος τουλάχιστον για τον ΟΠΑΠ... μάλιστα...

Τουλάχιστον, όπως το είπες γιατί μέσα σε αυτά είναι και συστήματα.. που στοιχίζουν παραπάνω.

Άμα έχει κότσια αυτός που σχολίασε στο youtube οτι γράφω μλκίες να βγεί να το πεί παλιορεμάλια:hehe:

εκτός αν έχει γενέθλια σήμερα οπότε του τη χαρίζω:p

Άμα έχει κότσια αυτός που σχολίασε στο youtube οτι γράφω μλκίες να βγεί να το πεί παλιορεμάλια:hehe:

εκτός αν έχει γενέθλια σήμερα οπότε του τη χαρίζω:p

Πάλι φίλους κάνεις ; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.