Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Σαν την διαφήμηση του ουϊσκι θα γίνει....3-4 θα πετάνε παγάκια στον καφέ να περάσουν οι πορείες και οι απεργείες ώστε να μπορέσουν να πάνε στην δουλειά τους οι άνθρωποι...:wall:

Κι εσύ σε μερικά χρόνια θα έχεις μεγαλώσει και θα ασχολείσαι με σοβαρότερα πράγματα, να μου το θυμηθείς :)

βρε συ wizzard αστο το παιδι , ολοι μας τα εχουμε περασει αυτα.. Τα θυμομαστε και γελαμε!

Σημερα καταφερε πολλα..! :D:D :p

Κακε wizz θα σε κανω ντα ντα :baby::hehe:butterbean%2520punch.jpg

Κι εσύ σε μερικά χρόνια θα έχεις μεγαλώσει και θα ασχολείσαι με σοβαρότερα πράγματα, να μου το θυμηθείς :)

καλα οτι ειπα το ειπα για πλακα προς θεου δηλαδη......δεν ειναι χομπι μ ελεος!!!!

απλα το ψυγειο ειναι πισω μου οταν φτιαχνω καφε και ετσι πολλες φορες κα8ομαι και παιζω............

δεν πεταω ολη μερα παγακια δεν ειναι στοχος ζωης και απλα αστειευομουν.........:o:o ...........

σημερα δεν ειχα(πηγα) και σχολειο............και επρεπε να μ@λκιστw και λιγο

... να μου κοπεί το χέρι αν ξαναπάρω ΑΤι ...

... να με παραβιάσει σκουρόχρωμος ...

... να μου καει το βίντεο ...

Τι το ήθελα να βάλω την 3870Χ2; Καλα δεν ήμουν με την GTX? Αντε αυριο πάλι τραβήγματα. Βέβαια, το καλό της υπόθεσης ειναι οτι αυριο θα έχω μια 9800GX2 για τεστάρισμα οποτε... ουδεν κακόν αμιγές καλού :p

Τι πρόβλημα είχες ?

Αν οι τύπου Χ2 (GX2 κτλ) λύσεις δεν μπούνε στην αγορά φτηνών καρτών (2400X2, 8400GX2) να γίνει σωστό beta testing (για να αναγκαστούν και οι softwareδες να γράψουν σωστό κώδικα για multi-gpu) για 3-5 χρόνια τότε δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ αξιόπιστες. Προβλήματα δεν υπήρχαν και με τις 7900 GX2 ??

Προβλήματα με τους drivers... Ο Flash Player τα έπαιζε με hardware acceleration, το Lab μαυριζε πατόκορφα μολις επαιζα κάποιο embedded video... Το μόνο καλό ενα 18700 που είδα στο 3Dmark06 αλλα μετρημένες οι ώρες του... :wall::fist:

^^ άλλοι τις λατρέυουν άλλοι τις μισούν...

κάτι σε software μου κάνει το problem

δεν δίνεις την απαραίτητη αγάπη εκείνη γιατί να σου κάνει τα χατήρια?

ψάχνω παιχνίδι αλλα crash bandicoot μέχρι 3 όχι το kart

υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

κανα platform arcade κάτι σε στυλ rayman ίσως...

για PC

Τι πρόβλημα είχες ?

Αν οι τύπου Χ2 (GX2 κτλ) λύσεις δεν μπούνε στην αγορά φτηνών καρτών (2400X2, 8400GX2) να γίνει σωστό beta testing (για να αναγκαστούν και οι softwareδες να γράψουν σωστό κώδικα για multi-gpu) για 3-5 χρόνια τότε δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ αξιόπιστες. Προβλήματα δεν υπήρχαν και με τις 7900 GX2 ??

Ειχα την 7950GX2 αρκετό καιρό. Ηταν η πρώτη μου κάρτα που πέρασε τις 10000 σε 3Dmark06, την κράτησα πολύ καιρό και την ευχαριστήθηκα. Ολα αυτα με WinXP x64, και δεν ειχε ποτέ κανένα πρόβλημα. Οι οδηγοί της ήταν άψογοι και καθε φορα καλύτεροι. Κανένα παράπονο, ισα ισα. Για την ΑΤΙ το μονο που μου έρχεται στο μυαλό, ειναι "προχειροδουλειά" απο θέμα οδηγων...

^^ άλλοι τις λατρέυουν άλλοι τις μισούν...

κάτι σε software μου κάνει το problem

δεν δίνεις την απαραίτητη αγάπη εκείνη γιατί να σου κάνει τα χατήρια?

ψάχνω παιχνίδι αλλα crash bandicoot μέχρι 3 όχι το kart

υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

κανα platform arcade κάτι σε στυλ rayman ίσως...

για PC

Γι αυτό κι εγώ περιμένω τους 8.4.

Αν δεν και με αυτούς, GTX/GX2.

Nα ρωτήσω κάτι, η σελίδα hackthissite είναι παράνομη ???? Η ίδια ισχυρίζεται πως όχι. Υπάρχουν ΝΟΜΙΜΕΣ ιστοσελίδες με σκοπό το hacking training ground? Σελίδες ή προγράμματα (πχ "Κάιν κ Άβελ") που περιέχουν ΝΟΜΙΜΑ εργαλεία για έλεγχο της ασφάλειας ενός υπολογιστή ή server είναι αποδεκτές στο ΤheLab ?

Αν είναι όντως παράνομη η ιστοσελίδα ή το θέμα γενικότερα διαγράφω αμέσως το post.

καλα οτι ειπα το ειπα για πλακα προς θεου δηλαδη......δεν ειναι χομπι μ ελεος!!!!

απλα το ψυγειο ειναι πισω μου οταν φτιαχνω καφε και ετσι πολλες φορες κα8ομαι και παιζω............

δεν πεταω ολη μερα παγακια δεν ειναι στοχος ζωης και απλα αστειευομουν.........:o:o ...........

σημερα δεν ειχα(πηγα) και σχολειο............και επρεπε να μ@λκιστw και λιγο

Μπαλάκι του Ping Pong στο κολονάτο ποτήρι δοκίμασε.

Που ζουμε τελος παντων???Στο μεσαιωνα ???

:TD: :TD: :TD:

εμενα μενοχλει πιο πολυ αυτο που λεει παρακατω...οτι η τραπεζα πειραιως δηλαδη δινει 750Κ στην εκκλησια για το προγραμμα της υποστηριξης 3ου παιδιου στην Θρακη...Δηλαδη οι δημοι και οι κοινοτητες η τελος παντων καποιος ελληνικος συλλογικος φορεας κει πανω θα τα φαει τα λεφτα και πρεπει να τα δωσει στο προγραμμα της εκκλησιας?η μηπως αυτη η εκκλησια εχει God Certification οτι θα κανει χρηστη διαχειριση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.