Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δηλαδη αν ειναι δυνατον,τοσα χρονια τερματοφυλακας και θελω να αλλαξω το σετ των γαντιων μου και δεν βρισκω κατι αξιολογο! Αν παρω αυτα που πασσαρουν στα γνωστα καταστηματα δεν θα μου μεινουν χερια..:wall: καμμια ιδεα κανεις γιατι εμενα μου τελειωσαν..

Δηλαδη αν ειναι δυνατον,τοσα χρονια τερματοφυλακας και θελω να αλλαξω το σετ των γαντιων μου και δεν βρισκω κατι αξιολογο! Αν παρω αυτα που πασσαρουν στα γνωστα καταστηματα δεν θα μου μεινουν χερια..:wall: καμμια ιδεα κανεις γιατι εμενα μου τελειωσαν..

Επαιζα και εγω τερματοφυλακας για καποιο καιρο αρκετα παλια.Ειχα αυτα και ημουν πολυ ευχαριστημενος.Βεβαια μετα αγορασα κατι Admiral,τα οποια ηταν ακομη καλυτερα και μαλιστα φτηνοτερα.Τωρα δε τα βρισκω ομως στο νετ...

Επαιζα και εγω τερματοφυλακας για καποιο καιρο αρκετα παλια.Ειχα αυτα και ημουν πολυ ευχαριστημενος.Βεβαια μετα αγορασα κατι Admiral,τα οποια ηταν ακομη καλυτερα και μαλιστα φτηνοτερα.Τωρα δε τα βρισκω ομως στο νετ...

Ναι το θεμα ομως ειναι οτι δεν βρισκω καταστηματα να πουλανε τις pro εκδοσεις και χωρις την αναλογη προφυλαξη θα βρεθω με τα χερια σπασμενα..:crazy:

Επαιζα και εγω τερματοφυλακας για καποιο καιρο αρκετα παλια.

17 χρονών δεν είπαμε ότι είσαι; Όταν λες "αρκετά παλιά" τι εννοείς; Το 2009; :hehe:

17 χρονών δεν είπαμε ότι είσαι; Όταν λες "αρκετά παλιά" τι εννοείς; Το 2009; :hehe:

Γυμνασιο εννοουσα,ειναι 3 χρονια μανι μανι που παν,αλλα επαιζα σε ακαδημιες.

Πατάς το πόδι σου στο τσιμέντο μετά από 1 βδομάδα και σου ρχεται δυσφορία από την ατμόσφαιρα. Φτάνεις και στη γειτονιά σου για να συνειδητοποιήσεις οτι κάποιος έχει κάνει σουρωτήρι τη τζαμαρία της ΔΕΗ.

:hm:Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω απόφαση να αλλάξω περιοχή........

Πως μπορώ να διαγραφώ από αυτή την υπηρεσία του site που μου έρχονται e-mails για τα καινούργια μηνύματα στα threads? (από όλα τα threads που έχω ποστάρει)

Πατάς το πόδι σου στο τσιμέντο μετά από 1 βδομάδα και σου ρχεται δυσφορία από την ατμόσφαιρα. Φτάνεις και στη γειτονιά σου για να συνειδητοποιήσεις οτι κάποιος έχει κάνει σουρωτήρι τη τζαμαρία της ΔΕΗ.

:hm:Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω απόφαση να αλλάξω περιοχή........

Τι λες ρε Γιωργο.Μπορει να μην ειμαστε απο τις καλυτερες περιοχες,αλλα ειναι γνωστον οτι στη δικια μας γειτονια και προς τη γεφυρα ειναι αιγλη μπροστα σε αλλες γειτονιες του Κολλωνου...

Ουτε αλλοδαπους δεν βλεπω να μενουν εδω,φαντασου...

Οσο γι'αυτο που λες για τη ΔΕΗ εχει 20 μερες που γινε ,το χα ποσταρει μαλιστα και εδω.

20 κουκουλοφοροι τους ειχαν επιτεθει,ηρθε και το ALTER(κλασσικα,περα απο την περιοχη του δεν παει για ρεπορταζ...Α.Αντωνιο-Σκλαβενιτη-κανα δημοτικο) ...

Εδω συνεχιζουν κανονικα παντως, πηραν και ενα αμαξι μιας κοπελας ενα στενο πιο πανω.

ρε παντε στην αστυνομια, μπας κ τους την στησουν κ πιασουν κανενα...

Αναμεσα σε βιασμους, δολοφονιες,τρομοκρατες,ρουμανους,πορνες,ναρκωτικα,διαρρηξεις τι να πρωτοπρολαβουν ρε συ? :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.