Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

για το λαό μου

Λαό σου δεν μπορείς να το πείς κατα την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρώτα ενεργείς και βελτιώνεις το εγώ σου και μετά το λαό "σου".

Ας αποκτίσουμε πρώτα σεβασμό και αυτοεκτίμηση στους ίδιους μας τους εαυτούς και το σύνολο θα βελτιωθεί απο μόνο του.

Edit: Επίσης να ευχαριστήσω αυτούς που επι χρόνια ψηφίζουν τα 2 μεγάλα κόμματα και αυτούς που πίστεψαν οτι φέτος ο πράσσινος θα κάνει κάτι διαφορετικό απο το μπλέ και ελπίζω να μη τολμίσει κανείς απο αυτούς να κατέβει σε απεργία. Εν αντιθέσει ας κάτσουν στον καναπέ τους με το κεφάλι κατεβασμένο και το στόμα κλειστό και ας κάνουν μια ανακεφαλαίωση της ζωή τους και του περιβάλλοντός τους για να δούν τι αποφάσεις θα πάρουν στο μέλλον.

Να ευχαριστήσω τον Έλληνα που ακόμα πετάει τη σκούφια του να μπεί στο δημόσιο με την έννοια που μας έχουν συνηθίσει οι παλαιότερες γενιές.

Παρακαλώ το μητσοτάκη να μην ευχηθεί καλές γιορτές στους δημόσιους υπαλλήλους που οι συνάδελφοι τους θεωρούν μαμάκες επειδή όντως κάνουν δουλειά. Γιατί υπάρχουν και τέτοιοι.

Τέλος να ευχαριστήσω τον Έλληνα Αγωνιστή του καναπέ που η αγωνιστική του πορεία διαγράφεται ολοκληρωτικά πίσω απο το πληκτρολόγιο και παίρνει μια ανάσα ρουφώντας μια τζούρα φραπέ στο θησείο. Γειά μας.

WORLD P1SS

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

η καλυτερη ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ειναι η ΔΥΣΦΙΜΗΣΗ

Πρέπει να πήρε πολλά φράγκα....

Τον καημένο τον μπαμπάκα της σκέφτομαι που έπαιρνε τηλέφωνο στις εκπομπές και έλεγε "Τζούλια γύρνα πίσω, αυτοί οι άνθρωποι σου κάνουν κακό" και της την έσπαγε :hehe:

Τον βλέπω με καρδιακό, ρεζίλι στο χωριό κλπ. :TD:

κριμα εκει που εφτασε παντως...τουλαχιστον ας παρει κ την υπολοιπη ξεκ*λοσοουμπιζ μαζι της, μη κανουμε μισες δουλειες.

quote of the day

φίλε Nephilim το quote of the day το ΄χω γω.

me:hi (to onoma tou) eides thn tainia ths tzulias;

my friend: eleos re (to onoma mou) sarakosti einai....!

:hehe:

Υ.Σ:TO ΕΝΝΟΟΥΣΕ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.