SirDiman Μάρτιος 2, 2010 #27261 Μάρτιος 2, 2010 http://news.yahoo.com/s/space/20100302/sc_space/chileearthquakemayhaveshorteneddaysonearthomg, τελικά είναι πολλά τα 8,8R! Αυτο γίνεται εδω και καιρό... Παράδειγμα ο Νείλος στην Αφρική, αυτα που κατεβάζει (λάσπες, νερο κλπ) εχουν αντίκτυπο μερικά nanosecond στην διάρκεια της ημέρας λόγο των ροπών που ασκούνται στην Γη. /nerd mode
Jaco Μάρτιος 2, 2010 #27262 Μάρτιος 2, 2010 Sorry για το double post από το cracked, αλλά έχει ένα άρθρο για το ποιες χειρονομίες μπορεί να σκοτώσουν στο εξωτερικό και αναφέρει την μούτζα σαν μια από αυτές... Μάλιστα ο Αμερικάνος λέει κάποια πράγματα για την καταγωγή της μούτζας, τα οποία ομολογώ ότι αγνοούσα... http://www.cracked.com/article_16335_7-innocent-gestures-that-can-get-you-killed-overseas.html
SirDiman Μάρτιος 2, 2010 #27263 Μάρτιος 2, 2010 If you really want to **** a Greek person off, you can go for the double moutza
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2010 #27264 Μάρτιος 2, 2010 Sorry για το double post από το cracked, αλλά έχει ένα άρθρο για το ποιες χειρονομίες μπορεί να σκοτώσουν στο εξωτερικό και αναφέρει την μούτζα σαν μια από αυτές... Μάλιστα ο Αμερικάνος λέει κάποια πράγματα για την καταγωγή της μούτζας, τα οποία ομολογώ ότι αγνοούσα... http://www.cracked.com/article_16335_7-innocent-gestures-that-can-get-you-killed-overseas.html
Jaco Μάρτιος 2, 2010 #27270 Μάρτιος 2, 2010 Έτσι όπως είδα το thumbnail του video, νόμιζα ότι είναι κάμερα πίσω από τον πάγκο σε σαντουιτσάδικο... λέω και γω, για να μπει video του youtube με σαντουιτσάδικο στο ΠΟΘ, θα φτιάχνουν τίποτα εφτάπατους δολοφόνους, αλλά τελικά ήταν 7 layer pcbs... στην νηστεία πάλι...
dimitris_s Μάρτιος 2, 2010 #27271 Μάρτιος 2, 2010 Έτσι όπως είδα το thumbnail του video, νόμιζα ότι είναι κάμερα πίσω από τον πάγκο σε σαντουιτσάδικο... λέω και γω, για να μπει video του youtube με σαντουιτσάδικο στο ΠΟΘ, θα φτιάχνουν τίποτα εφτάπατους δολοφόνους, αλλά τελικά ήταν 7 layer pcbs... στην νηστεία πάλι...Ε δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Ειδικά το πλάνο με την κοπέλα που έχει το ταπερ με τα ολοκληρωμένα δίπλα της και τα πιάνει και τα πετάει επάνω στο mobo ως άλλος γυροτυλιχτής που απλώνει τη τυροκαφτερή με τη σπάτουλα...
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2010 #27272 Μάρτιος 2, 2010 Ε δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Ειδικά το πλάνο με την κοπέλα που έχει το ταπερ με τα ολοκληρωμένα δίπλα της και τα πιάνει και τα πετάει επάνω στο mobo ως άλλος γυροτυλιχτής που απλώνει τη τυροκαφτερή με τη σπάτουλα... I SMELL FAIL! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΩΡΕ!
KoMM Μάρτιος 2, 2010 #27273 Μάρτιος 2, 2010 I SMELL FAIL!ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΩΡΕ! FAIL !!!
winters Μάρτιος 2, 2010 #27274 Μάρτιος 2, 2010 Μόλις με ενημέρωσε ο Γορίλλας ότι θα το φέρουν στο Πλαίσιο. http://vimeo.com/6194911
dimitris_s Μάρτιος 3, 2010 #27275 Μάρτιος 3, 2010 I SMELL FAIL!ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΩΡΕ! Fail my ars... Έλάτε ρα, στη τυροκαφτερή κολλήσατε. Βάλτε τζατζίκι εσείς. Το αστείο αλλού ήταν. :to_pick_ones_nose:
Tsakonas Μάρτιος 3, 2010 #27276 Μάρτιος 3, 2010 θα κανουμε τιποτα εξυπναδες παλι και θα σταματησουν να στελνουν Ελλαδα.... αυτο που ειπε ο τζακος.το φπα στην γερμανια ειναι 16%.ονλαιν και αγιος ο θεος.
Hohenstaufen Μάρτιος 3, 2010 #27277 Μάρτιος 3, 2010 αυτο που ειπε ο τζακος.το φπα στην γερμανια ειναι 16%.ονλαιν και αγιος ο θεος.19 νομίζω οτι είναι και εκεί τσάκο.
NoDsl Μάρτιος 3, 2010 #27278 Μάρτιος 3, 2010 All Rights Reserved Μηλιώκας, CopyRight by meEίδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μουείδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μουγια το καλό μουEίδα τα δέντρα που σκαρφάλωνα κομμένασε φορτηγό τα όνειρά μου φορτωμέναγια το καλό μουEίδα αστυνόμικο να με χτυπάει με ζήλοείδα το σώμα μου πρησμένο από το ξύλοείδα τα νεύρα μου σιγά σιγά να σπάνεμε καλοσύνη και στοργή να με χτυπάνεΓια το καλό μου για το καλό μουώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μουπήρε ανάποδες στροφές για το καλό μουκαι είμαι μπροστά απ'τη βουλή για το καλό μουνα διώξω όλα τα λαμόγια για το εγώ μουEίδα να κόβουν τη μπουκιά για την μπουκιά μουρούχα να φτιάχνουν απ' τα ρούχα τα παλιά μουγια το καλό μουEίδα τη μάνα μου να κλαίει απελπισμέναείδα το γέρο μου να φεύγει για τα ξέναγια το καλό μουEίδα τους φίλους μου να σκίζονται για μέναείδα να θέλουν να ξεκόψω από σέναείδα χαράματα να με τραβάν στο τμήμαγια να γλιτώσω το κελί να πω το ποίημαΓια το καλό μου για το καλό μουώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μουπήρε ανάποδες στροφές για το καλό μουκαι είμαι μπροστά απ'τη βουλή για το καλό μουνα διώξω όλα τα λαμόγια για το εγώ μουΓια το καλό μου για το καλό μουέχει μουδιάσει το κορμί και το μυαλό μουκρατήσεις, πάγωμα μισθών για το καλό μουσήμερα κόψαν και το 14ο μισθό μουενώ παλεύω να ξεχρεώσω το δανεισμό μουκι έχω στο χέρι το σουγιά για το καλό μου
ARMAGEDDON Μάρτιος 3, 2010 #27279 Μάρτιος 3, 2010 και είμαι μπροστά απ'τη βουλή για το καλό μουνα διώξω όλα τα λαμόγια για το εγώ μουγια το λαό μου
DJD Μάρτιος 3, 2010 #27280 Μάρτιος 3, 2010 Υπέροχη η κατάσταση: Ethiopia famine aid ’spent on weapons’http://abbaymedia.com/News/?p=4082
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.