Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν ξέρω το context οπότε δεν ξέρω πόσο θα έπρεπε να με ενοχλήσει αυτό το video.

Το ότι είναι κακόγουστο, είναι. Είμαι λάτρης του έξυπνου humour και θα απολάμβανα ένα αστείο για τους Έλληνες που θα "έπαιζε" με τις εμπλεκόμενες έννοιες (ευρώ, οικονομική συνένωση, ψέμα, δάνειο κλπ). Αλλά να ξεκινάς από την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και να καταλήγεις σε πρωκτικό σεξ, δε μου βγαίνει σε αστείο.

Έκατσα κι έβγαλα το ελληνικό στοιχείο από το παραπάνω "αστείο" και έβαλα έναν αδιάφορο μου λαό, και πάλι δε γέλασα. Αλλά όπως είπα και παραπάνω, δεν ξέρω αν η εκπομπή είναι αντίστοιχη αυτών της Ανίτας Πάνια και του ΤηλεΑστυ, οπότε δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ασχοληθώ σοβαρά.

Είναι όμως "γερμανική κωμωδία" και αυτό λέει πολλά από μόνο του. Και αν δεν καταλάβατε θα πω και το αστείο ενός καταπληκτικού Ιρανού standup comedian (Omid Djalili) "I am the only standup comedian from Iran and that's two more than Germany" :)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εγω παλι απο την πλευρα μου δεν καταλαβαινω γιατι χρεωνετε ενα βλακωδες βιντεο ενος χαζογερμανου συντακτη σε εναν ολοκληρο λαο και κανετε τον συνδυασμο με τον Β'παγκοσμιο.Δηλαδη αμα εδω βγει ο χαρης βαρθακουρης και βρισει την φινλανδια ,εμεις ειμαστε αντι-φινλανδικος λαος?Και απο την επαφη που εχω με την γερμανικη κουλτουρα ,σας πληροφορω οτι ειναι η χειροτερη δυνατη προσβολη που μπορεις να κανεις σε εναν γερμανο,το να αναφερεις και μονο τα του Β'παγκοσμιου.Σου μιλανε αυτοι οι ανθρωποι και νομιζεις οτι σου ζητανε συγγνωμη για τους παππουδες τους...

Αν θελετε,εστιαστε στο επιχειρημα μου.Οταν ο παπακαλιατης ειχε δειξει στην σειρα του δυο ανδρες να φιλιουνται σημαινει οτι εγω θα δωσω γλωσσοφιλο στον αστρολαβο επειδη ειμαστε γκρικ μπουζ?Αλλο τι λεει 1 τηλεορασοπαραγοντας,αλλο πως ειναι στην πραγματικοτητα ενας λαος και τι πιστευει...

ps:νο οφφενς,αλλα σε περιπτωση που βρεθειτε σε πολυεθνικη παρεα,παρακαλω θυμηθειτε αυτο που ειπα για την γερμανικη κουλτουρα...οταν στο φροντιστηριο που διδασκομουν γερμανικα,ενας εξυπνος 30αρης σχολιασε την αυστηρη γερμανιδα δασκαλα με την λεξη "γκεσταπο-SS" ντραπηκα σαν ελληνας..

Το βίντεο με εκνεύρισε...

Πιστεύω δεν έχουν νόημα σχόλια με το τί έχει κάνει & το τί κανει η Ελλάδα...

Προφανώς δεν έχει νόημα και το τί κάνει ή έχει κάνει η Γερμανία...

Αυτά θα ήταν εντελώς ανούσια, καθώς μιλάμε για ένα βίντεο και το τί αποφάσισε να βγάλει κάποιος στην εκπομπή (?) του...

Αυτό που δείχνει το βίντεο είναι καθαρά προσβλητικό και ανεπίτρεπτο και βαρύνει τους δημιουργούς του, τον παρουσιαστή Harald Schmidt αλλά και την performer Katrin Βauerfeind....

Θα περίμενα κάποια επίσημη κίνηση των εκεί πρεσβειών και όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά της προσβλητικής εκπομπής και ίσως και μία δημόσια συγγνώμη....Αλλά μάλλον ζητάω πολλά....

Πάντως για σπαταλήσουν τόσο χρόνο από την εκπομπή τους, μάλλον η Fräulein Katrin και ο Ηerr(?) Χαράλδος έχουν γλεντήσει καλά με την ελληνική ευρηματικότητα που αναφέρουν σαν πρώτο στοιχείο της Ελλάδας...

Και όπως είπε και ο Jaco...το πρόβλημα είναι το τί απόσταση έχει η αποτυχημένη αυτή απόπειρα εκπομπής από την κοινή γνώμη της Γερμανίας...

Δεν χρέωσα το βίντεο σε ολόκληρο τον γερμανικό λαό, είπα ότι θα περίμενα να είναι λίγο περισσότερο προσεκτικοί με το αντικείμενο που σατιρίζουν.

Όσο αφορά την γερμανική κουλτούρα, ίσως να έχεις περισσότερα παραδείγματα από εμένα αλλά εάν κρίνω από τους συναδέλφους Γερμανούς, ούτε προσβάλλονται, ούτε και αισθάνονται ότι μου χρωστάνε χάρη, όπως αναφέρεις.

κομπλεξ κατωτεροτητας...

αρα χρεωνεις το βιντεο στο γερμανικο λαο και οχι στον δημιουργο του?

απιστευτο το γεγονος

καθως και η αντιδραση της εταιρειας

δωρεα #1 ή 2 παντως θα φηφιζα εγω

An Anger Management Charity...

An Eating Disorder Charity...

και τα δυο καλο θα του εκαναν του τυπα :clap:

αρα χρεωνεις το βιντεο στο γερμανικο λαο και οχι στον δημιουργο του?

σε καποια μεριδα ανθρωπων.

Δικό μου είναι...? :p

-------------

Άλλο θέμα...:

(ΦαΠΑ στο 21%) + (μειωμένες "αποδείξεις") = (online αγορές από εξωτερικό) + (μείωση εγχώριας αγοράς)

Αστέρια οι υπουργοί μας και οι συμβουλάτορες τους, έχουν βάλει στόχο το nobel οικονομίας...

Δικό μου είναι...? :p

-------------

Άλλο θέμα...:

(ΦαΠΑ στο 21%) + (μειωμένες "αποδείξεις") = (online αγορές από εξωτερικό) + (μείωση εγχώριας αγοράς)

Αστέρια οι υπουργοί μας και οι συμβουλάτορες τους, έχουν βάλει στόχο το nobel οικονομίας...

θα κανουμε τιποτα εξυπναδες παλι και θα σταματησουν να στελνουν Ελλαδα....:hm:

θα κανουμε τιποτα εξυπναδες παλι και θα σταματησουν να στελνουν Ελλαδα....:hm:

Τότε θα πάμε εμείς εκεί:p

Αυτό θα πει κρίση, από δήμαρχος κλητήρας !!!! :hehe:

Dear Epi,

How are you?

I was wondering if you are still looking for a job?

We have an excellent opportunity for Greek speaking candidates in Belfast with an immediate start date.

Please read the below information and apply by sending the most recent cv in English.

Our client is the market leader in the industry in the UK and Ireland. They have created a relaxed and professional environment in their modern offices equipped with canteen and cool relaxing area with pool table and TV. To integrate the teams they organize many social events.

Greek Speaking Forum Moderator - Instant Messenging

In the role, you will be:

Maintaining a clean and interactive environment for all participants in the forums.

Being the first customer facing contact point Reporting content gaps Being the subject matter expert Composing responses, generating solutions and interacting with customers

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.