Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μεθαύριο έχει μόνο απεργία, ή και πορεία; Αν έχει και πορεία, μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες ινφοζ; :)

καλα ολοι οι αλλοι αλλα ειναι δυνατον να απεργουν οι νοσηλευτές και το ΕΚΑΒ; δηλαδη αμα χρειαστεί κάποιος κατι να πάει να πνιγεί;

Τι να κάνω την αναβάθμιση σε 24 αν καλά καλά δεν μπορούν να κάνουν την 8άρα μου να δουλέψει σωστά; :rant:

για κακο το βλεπω.. μεχρι στιγμη η 8αρα μου παει "μπουνιες"... επειδη θελω να πιστευω ο πολυς κοσμος παει οντως , ειτε στα 2.. ειτε στα 24... με την ενδεχομενη "αναβαθμιση" προβλεπω καμια 10ms ping(+jitter) χαλαρα περισσοτερο, αφου ολοι στο ιδιο τσουβαλι θα μπουν :(

Τσαμπα αναβαθμιση?:T:

ιιιιχ :sick::sick:

εμενα η 24αρα 6 μηνες επαιξε σωστα κ μετα απ τα 21-22 επεσε στα 9-11 με απειρα dc οποτε τη ζοριζα...

Ειχαμε βαλει στοιχημα ποιος θα απανταγε.:p

ποιός το κέρδισε?:hehe:

Με τις υγείες μας.

http://www.skai.gr/articles/news/politics/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%94%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

(αστροκατ μη διανοηθείς να κάνεις edit) :neo: :tongue:

έγινε ΠοΘ3.0 και μου το κρατάτε κρυφό ρεμάλια?:rofl:

έγινε ΠοΘ3.0 και μου το κρατάτε κρυφό ρεμάλια?:rofl:

Tachy goes to Coventry

This setting allows you to set certain users as being globally ignored. Their posts etc. are not seen by any users except themselves. This gives them the illusion that they are still functioning members of the forum when in reality nobody is seeing their posts.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.