Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Άρα Ελλάδα... να μην μπορούν να βαρέσουν τώρα μια μήνυση όλοι μαζί οι έμποροι, σε τελωνιακούς και κράτος και να τους κυνηγάνε με αποζημιώσεις εκατομμυρίων μέχρι την ΕΕ, να τους δικαιώσουν και να αποζημιωθούν από το ταμείο των τελωνιακών ώστε να τους αφαιρεθούν από τους μισθούς ή τις συντάξεις τους...

Όπως τα έχουν καταφέρει, όλα τα εργατικά δικαιώματα ισχύουν μόνο για τα λαμόγια... πρώτα τα λαμόγια απεργούν, πρώτα τα λαμόγια δικαιούνται, πρώτα τα λαμόγια ωφελούνται... και έχουν και το θράσος να βγαίνουν δημόσια και να απαιτούν... Ξήλωμα όλοι, απόλυση και στην θέση τους συμβασιούχοι... άντε να σφίξουν λίγο οι κ...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έλα ρε μλκ :(

Έλεος με τις ζωάρες πια, εδώ στη γειτονιά έχουν φάει τρία γατιά. Από το Θεό να το βρουν πια. :(

:hm:

Το πρόλαβες το ζωντανό να το πας σε κανέναν κτηνίατρο;

Pff, τι μαλ@κες που κυκλοφορούν ελέυθεροι.... :(

Λυπάμαι spresv, ξέρω το συναίσθημα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ το Νοέμβριο που μας πέρασε. Άδικα περίμενα να γυρίσει 2 μέρες, 3 μέρες, μια εβδομάδα.....

Ρε σεις, μου φωλιασαν τη γατα μου...

Πόσο κομπλεξισμό μπορεί να κρύβει μέσα του κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο?:wall:

Τιποτα δεν προλαβα παιδια, βγηκε το βραδυ εξω, και το πρωι δεν ειχε ξαναμπει στο σπιτι και τη βρηκαμε ξεψυχισμενη στην αυλη του γειτονα. Και πεθανε υποφεροντας γαμωτο....

Τι ενοχλουσε δηλαδη το καημενο το ζωακι?...

Ειχαμε ενα κουταβι σαν αυτα(ουτε 6 μηνων δεν ηταν),σε μονοκατοικια και το βρηκαμε ενα πρωι μεσα σε μια λιμνη αιματος

Το περιεργο ειναι οτι το καημενο το ζωντανο ηταν τοσο ησυχο που δεν εκλαιγε/γαβγιζε/εκανε ζημιες/ενοχλουσε κανεναν.Ολη μερα κρυβοταν πισω απο μια γλαστρα

με τόσους ανώμαλους εκει έξω, που δεν κάνουν τίποτα αλλο από το βγάζουν τα απωθημενα τους πάνω στα ζώα τι να περιμενει κανεις...ειναι να τρελένεσαι..

άντε, σε αδέσποτα σκυλιά που κάνουν αγέλες να το καταλάβω. Σε γατιά γιατί; τι ενοχλούν; κι αν ενοχλούν σε κάτι αν τους ρίξεις δυο ποτήρια νερό, δεν ξαναπλησιάζουν :p

Στειρωμενο γατακι και πανησυχο, δεν μπορω να καταλαβω τι κολληματα τρωει ο κοσμος... Μολις εμαθα οτι απο οταν φεραμε τη δικη μας σπιτι, εχουν βρει αλλες 2 νεκρες, με τον ιδιο τροπο. Ευτυχως δεν εχω ιδεα ποιος γ....λης ειναι.

άντε, σε αδέσποτα σκυλιά που κάνουν αγέλες να το καταλάβω. Σε γατιά γιατί; τι ενοχλούν; κι αν ενοχλούν σε κάτι αν τους ρίξεις δυο ποτήρια νερό, δεν ξαναπλησιάζουν :p

εξαρταται το γατι , υπαρχουν και μερικα που τους αρεσει το νερο :p

Η δικιά μας η εκλιπούσα, όποτε έλειπε, ανοίγαμε το λάστιχο του κήπου και μετά από 10 δευτερόλεπτα ερχόταν, όπου κι αν ήταν. Άκουγε πάντα το κάλεσμα.

Πίσσα και πούπουλα και δημόσια διαπόμπευση , δηλαδή έλεος με το κάθε κομπλεξικό και φοβικό με τα ζωάκια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.