Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Σοβαρα τωρα.

Τι χημεια τρωγαμε μικροι ρε.

Τα περισσοτερα εχουν καταργηθει πλεον ειτε για ιδεολογικους λογους (βλ.τσιχλες τσιγαρο) ειτε λογω απειρης σαπιλας στα συστατικα/συντηριτικα.

Παίζει να είναι αυτά ο λόγος που έχουμε πάρει σασί οι ~30...

Μόνο τα "σκατολοίδια" (πιτσίνια, πακοτίνια, δρακουλίνια, τσιπς, φουντούνια), λοιπές τσίχλες, σοκολάτες με χρωστικά (kiss κλπ), και φυσικά soft drinks (ακόμα αυτά), και τσιγάρα είναι μάμισε τα...

Λεωνίδα και τώρα μπορούν να καταστραφού τα παιδιά αν θέλουν με τέτοια, απλά ο κόσμος πλεων έχει ενημέρωση και είναι γενικά πιο aware με αυτά.

Παιδες καλησπερα στο λαπτοπ ενος φιλου χυθηκε νερο στο keyb.. Με αποτελεσμα να μην παιζουν 2-3 γραμματα...αν βγαλουμε τα πληκτρα και καθαρισουμε απο κατω τις επαφες υπαρχει περιπτωση να γινει τπτ ???

Παιδες καλησπερα στο λαπτοπ ενος φιλου χυθηκε νερο στο keyb.. Με αποτελεσμα να μην παιζουν 2-3 γραμματα...αν βγαλουμε τα πληκτρα και καθαρισουμε απο κατω τις επαφες υπαρχει περιπτωση να γινει τπτ ???

ίσως.....astrocat response pending:hehe:

κάνε νέο θέμα για να σου πω με σιγουριά:p

Θυμάμαι το "κοκοράκι" το οπόιο ήταν μεν γλυκό, αλλά σαν να είχε και κάτι πικάντικο η γεύση.

Επίσης must τα γλυφειτζούρια που είχαν μέσα τσίχλα.

Μιλκο φραουλα ρε νουμπα.

ξυπνας ασχημες αναμνησεις...ειχα πιει το πρωτο μου μιλκοφραουλα, κ περασα το απογευμα στο Παιδων... :hehe:

ξυπνας ασχημες αναμνησεις...ειχα πιει το πρωτο μου μιλκοφραουλα, κ περασα το απογευμα στο Παιδων... :hehe:

Και ο fragmas περνάει αρκετά απογεύματα στο Παίδων, φαντάζομαι ο καθένας έχει τους λόγους του :hehe:

Και ο fragmas περνάει αρκετά απογεύματα στο Παίδων, φαντάζομαι ο καθένας έχει τους λόγους του :hehe:

εντάξει το παραδέχομαι.....ΤΕΙ νοσηλευτικής ftw

nos2.jpg

Εννοείτε έχω ρε, πες τι θέλεις?

ή στείλε πμ!

έχω 2-3 στο νού μου, και η μια είναι δοκιμασμένη φούλ απο εμένα.

Θες να φέρεις καμία 8C σε κομμάτια ? :D

Msn, τηλ, ταχ. περιστερι, σηματα καπνου asap0r plix pl0x kthxbai.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.