Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Είναι λίγο παλιό αυτό Αλέξη, αλλά τότε δεν είχα πει ΤΙΠΟΤΑ για "ανάκριση" (θυμάμαι το άρθρο) μόνο πως τον απολύσανε και συνεπώς πήδησε.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το συγκεκριμένο did you know όντως είναι παλιό, το άρθρο μιλάει και για αυτό αλλά κυρίως για το δημοσιογράφο του Reuters που οι σεκιουριταδες της εταιρίας πηγανε να μπαγκαζωσουνε γιατί έβγαζε φωτογραφίες το εργοστάσιο από τον δρόμο. Όταν μπήκε στο ταξί να φύγει μάλιστα απείλησαν τον ταξιτζη οι σεκιουριταδες ότι θα του πάρουνε την άδεια. Ψιλοκουφα προσωπικά μου ακούγονται όλα αυτά. :p

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=779

έτσι για να γουστάρουμε...δεν έλεγαν και σε εμάς κατι μπας και ξεκολλήσουμε από τον κουβα! :p

:hehe: σταθερες αξιες...

εγω θα θελα καποτε να βγουν στη φορα ποιοι παιζουν πολλα λεφτα σε στοιχηματα οπως π.χ. 2 Καβαλας στο οακα -απλα το πιο προσφατο-. εδινε μονο 12 !

μινι ερωτηξις...

Βασικα 2 ειναι...η δευτερη με ενδιαφερει

α)το 185 δουλευει εκτος αθηνων?

β)ο ηλεκτρικος απο κατω πατησια για βικτωρια δουλευει σημερις?

Αυτός που διαφημίζει το Mega ότι θα παίξει στην εκδίκηση της ξανθιάς αύριο, από κάποιες φωτογραφίες που έχω δει εδώ μέσα μου φαίνεται ότι μοιάζει με τον Αστρολάβο :p

Εννοείτε έχω ρε, πες τι θέλεις?

ή στείλε πμ!

έχω 2-3 στο νού μου, και η μια είναι δοκιμασμένη φούλ απο εμένα.

Θες να φέρεις καμία 8C σε κομμάτια ? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.