Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τι ακούνε τα αυτάκια μου...

-Θα κάνουμε μια επανεκκίνηση του IE τώρα, κάντε κλικ στο Χ επάνω δεξιά..... Τώρα ανοίξτε ξανά τον IE... Επάνω στη γραμμή διευθύνσεων του IE, πληκτρολογήστε μια διεύθυνση όποια θέλετε εσείς για να δούμε αν δουλεύει.

-Α... Παύλου Μελά 34 θα βάλω, του σπιτιού μου...

Το Ιραν κοβει το GMail...

O κανόνας είναι ότι κάποιος πρέπει να παρακολουθεί την προσωπική σου ζωή και να φακελώνει... απλά σ' αυτούς από εδώ και πέρα θα είναι το κράτος και όχι η cia...

Number 5 Meteora

Number 1 Mykonos

They were featured in a James Bond movie ( For Your Eyes Only ), so the monasteries in Meteora must be cool. (:-O ROLF LMAO)

Ο γιός αυτού του Βεστάκη μου κάνει μάθημα :hehe:

Μα αυτη δεν ειναι πλεον κατασταση.Απο τοτε που εκανα μια καθηγητρια του φροντιστηριου add,με πρηζει καθε μερα...

"Κωστακη καλο βαθμο δε μπορεις να βγαλεις,αλλα να καιγεσαι στο fb ολο το Σου/κου (τρομαρα της...) ..."

"In a relationship Κωστη??... "

"Σχολιαζουμε φωτοζ της Πεννυς ??..."

Και το κακο???Δε μπορεις να της σκασεις block,θα το παρει προσωπικα μετα!!Ε γι αυτο της παω και εγω κοντρα.. :haha:

Ειναι καλό η Πέννυ...;

qft

-----------------------------

400_8emhs_Gewrgantas_large.jpg

-----------------------------

Btw hydra, που κολάει αυτό με ότι είπα; :hehe:

Btw:Well done Astrocat :D

Για το ποστ του kostas82.Εκανα λαθος quote :jump:

Τωρα το δα...

Το Πεννυ ειναι η αδερφη* της καθηγητριας χαχαχ .καλοοοοοοοο!!

*EDIT: αδερφη της ειναι.Τα χω παιξει σημερα,ακου εκει κορη 16 χρονων με μανα 26 :p

Mε τη γουρουνο-γριπη τελικα τι εγινε ρε παιδια?

Μεχρι πριν απο 1 μηνα μας ειχαν φαει ζωντανους για να κανουμε εμβολια και μας αναγγελαν πανω απο 10 θανατους την ημερα λογω γριπης...

Τωρα τι εγινε?

Παει περασε?

No more deaths?

Παντως απ οσο θυμαμαι καπου τοσο τελικα κραταν οι ''πανδημιες'' και οι ''γριπες''.

Ενα με εναμισι μηνα...

Καπου τοσο κρατησαν και οι διοξινες απ τα μοσχαρια , καπου τοσο κρατησαν και τα κοτοπουλα Βοκτας κτλπ.

Κανω λαθος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.