Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χμ, επρεπε να σε εκμεταλλευτω και να σου πω "ερχομαι επι τοπου για παραλαβη".

δικαιολογιες αλλα δεν θα μου γλυτωσει...

Οσο για τους υπολοιπους...Sorry guys, αλλά το ονομα δεν το εχουμε για πλακα...:hehe:

Take a look :p

And the winner is hayabusa.

Δεν έχει φαγητό όμως γιατι ο τρόπος που νίκησε ήταν cheated. :hehe:

Δε μου σφύριξες :p:whip:

εχω τοσο πονολαιμο που σχεδον δεν μπορω να μιλησω.........και επισης πεινασα......50-50 να βγω για ενα βρωμικακι.

p.s.

χρονια πολλα & ριζοσπαστικα στον κερασανθρωπο (aka Cherryman) :D

παιδια τελικα με τις πωλησεις δεν ισχυει αυτο το 6 μηνες και 300posts?

παιδια τελικα με τις πωλησεις δεν ισχυει αυτο το 6 μηνες και 300posts?

Φυσικά και ισχύει σαν κανόνας. Απλά δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο να το κόβουμε αυτόματα στην νέα έκδοση της VB.

Καλημέρα τα φώτα σας. Παπαράς βενζινάς χάλασε σε φίλη το καπάκι της βενζίνης σε Lancia y model 1997 το καπάκι το έχει. ΚΟινώς το πήρε στο χέρι :p. Τι συμφέρει ? Αλλαγή με άλλο? Ο κυρ Μήτσος της γειτονιάς μπας και το πιάσει με καμιά πατέντα?

Aμα εσπασε τους μεντεσεδες δε γινετε πατεντα ευκολα, η logo κανει θαυματα παντως :p

αυτη ειναι αθλητικη δικαιοσυνη.....οχι σαν εμας που τους χαιδευουμε με κρατηση 1 ημερας μονο για αναγνωριση στοιχειων και μετα τους αφηνουμε παλι ελευθερους να κανουν οτι γουσταρουν ξανα

http://www.youtube.com/watch?v=7E-R7tslyGI

φυλακιση

3000ευρω προστιμο

και απαγορευση εισοδου σε αγωνιστικους χωρους.

ΤΕΛΟΣ

@hayabusa

Τερμάτιζε το κοντέρ η εμένα μ φάνηκε?

δεν σου φανηκε :happy2:

Ξεχασα να πω οτι το βιντεο ειναι εξαιρετικα αφιερωμενο στον Wiz! :p :P :p:hehe:

Για να δούμε τι λέει και το RMA της Kodak.. 155€ και χωρίς ψηφιακή για 3 εβδομάδες :(

αυτη ειναι αθλητικη δικαιοσυνη.....οχι σαν εμας που τους χαιδευουμε με κρατηση 1 ημερας μονο για αναγνωριση στοιχειων και μετα τους αφηνουμε παλι ελευθερους να κανουν οτι γουσταρουν ξανα

φυλακιση

3000ευρω προστιμο

και απαγορευση εισοδου σε αγωνιστικους χωρους.

ΤΕΛΟΣ

yup...επίσης οι φίλαθλοι έτοιμοι να τον σπάσουν στο ξύλο είναι, εδώ θα τον είχαν ήρωα και θα πέταγαν και οι άλλοι αντικείμενα.

Αν και νομίζω ότι η εγγύηση είναι 3000 :p

http://www.procivic.com/pages-product_car_part_info/category-70_88/product-963/index.html

turbospecialtiesr18extrzl3.jpg

wtf!

Using a stock exhaust, the R18 kit makes about 187 whp @ 6-7 PSI of boost. This translates to about 205 hp at the flywheel, compared to 140 flywheel hp for a stock R18 Civic. With a bigger exhaust, you can expect about 200 whp, or about 220 flywheel hp,

και τι παιζει με την Αγορά απο Αμέρικα είπαμε 2849 δολλαρς ειναι 1800e βγαινουν αλλοι φοροι κλπ ?

:baby:

Μόλις άλλαξα στρατόπεδα... ATi για πρωτη φορά στο ψι μου... 3870X2... για να δούμε, ελπίζω να μην μας προδώσει...

Φρενα/αναρτησεις???

Φρενα αναρτησεις ζαντολαστιχα εχει πολύ καλα απο την μάνα του . μέχρι 200πσ δεν νομιζω να υστερουν. Λιγο πιο σκληρά ελατήρια ισως.

καλο ειναι ρε τομ φορα το ρε ..και καλη τιμη..ριχτο και 3 ποντακια κατω και θα σαι τζετ λεμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.