Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

xamilton ραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τα σκ... είναι καλή ιδέα αλλά δεν αρέσουν σε όλους:p

Έφτιαξα μια μακαρονάδα με κιμά και ρολό χοιρινό με πατατούλες.

Μιλήσαν οι 5 κουταλιές καφέ:smoke:

Του Hamilton του το πήραν πέρσυ το πρωτάθλημα γιατί ήταν rookie και θα τους ντρόπιαζε όλους να πάρει rookie το παγκόσμιο. Φέτος δεν το χάνει.

Σπερες . Μου κολάει η εγκατάσταση του ass creed στο 40%~ και freezarei το pc , εχει αντιμετωπίσει κανείς τπτ παρόμοιο ?

Έφτιαξα μια μακαρονάδα με κιμά και ρολό χοιρινό με πατατούλες.

Μιλήσαν οι 5 κουταλιές καφέ:smoke:

Καλά μόνος σου θα τα φάς?:nothing:

Πριν από 1 ώρα έβγαλα τις γάζες από το κεφάλι και έκανα το προτεινόμενο λούσιμο. Έχω λίγο-πολύ αίμα στο κεφάλι αλλά θα την παλέψω. Ευτυχώς περάσαν οι τρομεροί πονοκέφαλοι. Το βράδυ θα βάλω αλοιφή..Εκεί είναι τα μεγάλα γλέντια...

Κοιτάξτε αυτή την αγγελία... :hehe:

http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?t=11842

Πραγματικα εχω λιωσει.:rofl::rofl::rofl::worship::worship::worship::worship:

Μηπως να πουλησω την X700 στα 140? Καλα ειναι εκει, να τα αφησω?

Ειναι πολυ θεριο μαγκες!! αχαχαχαχαααχα

Κορυφή, ε? :hehe:

"Είναι θεριό ανήμερο ρεεεεεε"

"Της έχω βάλει ένα σπέσιαλ σύστημα παθητικής ψύξης ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων που της δύνει πολύ extreme εμφάνιση!!! Επίσης την έχω κλοκάρει μέχρι εκει που δεν φτάνει ο νους σας με πολύ extreme αποτελεσματα στο benchmarking!!! "

:rofl:

ελα ντε, και εγω αυτη την απορια εχω...:confused:

Μαλλον εγινε οτι γινοταν και με τους Schumacher-Barrichello...Δεν εξηγειται διαφορετικα...

Έβγαλε μια ζελατίνα από το κράνος και κατά λάθος πάτησε το κουμπί του περιορισμού ταχύτητας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.