Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αν και το βαλα και στο "Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή"

Ότι και να πω είναι λίγο.....ο τύπος έχει φωνάρα.....η μουσική είναι από άλλο πλανήτη....τι μελωδία, τι ρυθμός.......αν βάζανε και κοπέλα λίγο πιο όμορφη θα ήταν το τραγούδι του αιώνα

Απαραίτητα για να το δείτε να έχετε δίπλα σας 1 μπουκάλι νερό και μπόλικα ηρεμιστικά.

Τι είπες τώρα μεσημεριάτικα.........στη κόλαση θα πάμε χωρίς επιστροφή

,

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062732620&postcount=25699

Αταλαντος στον πάνω όροφο γρατζουναει την ηλεκτρική κιθάρα πάνω από το κεφάλι μου ενώ προσπαθώ να διαβάσω για την αυριανή πρόοδο.

Τι αμαρτίες πληρώνω; :suicide:

Αταλαντος στον πάνω όροφο γρατζουναει την ηλεκτρική κιθάρα πάνω από το κεφάλι μου ενώ προσπαθώ να διαβάσω για την αυριανή πρόοδο.

Τι αμαρτίες πληρώνω; :suicide:

ανεβα πανω....και παιξε του το KILL EM ALL.

Σαν καλός κάφρος και εσύ θα βάλεις τα ηχεία σου στην διαπασόν και θα σηκώσετε όλη την γειτονία στο πόδι, τι διάολο θα λυγίσει κάποτε ο άλλος :p

αμα πας πάνω και του περάσεις την κιθάρα κολάρο δεν νομίζω να σε ξαναενοχλήσει. υπάρχει και η λύση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα κλπ αλλά δεν ξέρω αν ειναι τόσο μεγάλη ψαρούκλα :hehe:

Εχω καλυτερη εκδικηση για τον τυπο.

Αμα τον δεις να φερνει γκομενα σπιτι,σπασε την πορτα και παιξε τον απατημενο γκει λαβερ.

Εχω καλυτερη εκδικηση για τον τυπο.

Αμα τον δεις να φερνει γκομενα σπιτι,σπασε την πορτα και παιξε τον απατημενο γκει λαβερ.

Κι αν αρέσει της γκόμενας ότι ο φίλος της είναι bisexual τότε τι θα κάνει? :hehe:

Δεν παει καλα ο κοσμος...

Βλεπω ενα παιχνιδακι wii στο pc1 "κατοπιν παραγγελιας" λεω... δεν μαμιεται ας το χτυπησουμε, καλη τιμη ειναι, το πολυ πολυ να το ακυρωσω αμα μου πουνε σου-ξου-μου-ξου. Ηθελα και ενα microSD καρτακι... διαλεγω ενα.. πεφτω πανω κι αυτο σε "κατοπιν παραγγελιας"... Λεω ε δεν πειραζει.. ας ερθουνε ολα τον αλλο μηνα ή οποτε θελησει ο μεγαλοδυναμος... χτυπαω την παραγγελια...

3 ωρες αργοτερα απο την ληψη του αυτοματοποιημενου mail...

"ελεγχηκε διαθεσιμοτητα, συγκεντρωθηκανε, τιμολογηθηκαν και εχουν σταλει"...

Ο,τι ναναι, ξερω γω νταξει... αφου...

Summary:

Magnitude ML 5.1

Region GREECE

Date time 2010-01-18 at 15:56:12.7 UTC

Location 38.46 N ; 22.03 E

Depth 24 km

Distances 36 km NE Pátrai (pop 163,360 ; local time 17:56 2010-01-18)

19 km NE Naúpaktos (pop 13,793 ; local time 17:56 2010-01-18)

16 km E Liyiás (pop 1,350 ; local time 17:56 2010-01-18)

More seismicity information (Moment tensors, phases pickings, etc.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.