SirDiman Δεκέμβριος 23, 2009 #25801 Δεκέμβριος 23, 2009 Neph ,τα βυζια του αυτος απο το αβαταρ σου στη σχαρα τα βαλε? Δες αυτο
deninho Δεκέμβριος 23, 2009 #25806 Δεκέμβριος 23, 2009 Έχω (ξανά)πάθει σοκ που βρίσκομαι Αθήνα. Ρε τι επιθετικότητα είναι αυτή στους δρόμους; Άφηνα πεζούς να περνάνε και το τι άκουγα από τους πίσω είναι απίστευτο. Άπειρος κόσμος να περνάει με κόκκινα, να ξαναματακούω βρίσιμο γιατί σταμάτησα στο κοκκινο, μία φρίκη λέμε. κάνε πως δεν ακούς τις κόρνες. Όποιος βιάζεται ας παρανομήσει. Προσωπικά, όσο πιο πολύ μου κορνάρουν -επειδή τηρω τον ΚΟΚ-, τόσο πιο ευγενικός γίνομαι με τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς [με τους οποίους διασταυρώνομαι]. Μια φορά, σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας-κάτι σαν πεζόδρομος-, επειδή σταμάτησα για να περάσει μια κυρία με 2 πιτσιρίκια, άρχισε να μου κορνάρει ένας σαχλαμάρας με ένα τζιπάκι. Το υπόλοιπο χιλιόμετρο, μέχρι που αλλάξανε οι δρόμοι μας, το έκανε με το όριο ταχύτητας: 20χλμ
Chosen Δεκέμβριος 23, 2009 #25807 Δεκέμβριος 23, 2009 Αληθεύει το 24.7 cm? Πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις αυτό;
μανος1980 Δεκέμβριος 23, 2009 #25808 Δεκέμβριος 23, 2009 Έχω (ξανά)πάθει σοκ που βρίσκομαι Αθήνα. Ρε τι επιθετικότητα είναι αυτή στους δρόμους; Άφηνα πεζούς να περνάνε και το τι άκουγα από τους πίσω είναι απίστευτο. Άπειρος κόσμος να περνάει με κόκκινα, να ξαναματακούω βρίσιμο γιατί σταμάτησα στο κοκκινο, μία φρίκη λέμε.Αφησες πεζο να περασει τι λες ρε φιλε και δεν σε βγαλανε στην ομονοιa για δημοσιο μαστιγωμα.Αμα γκαζωνες να τους πατησεις θα σου λεγανε μπραβο μεγαλε.Εγω εχω φιλο που περυσι την πρωτοχρονια προσπαθουσε να πατησει με το τζιπ του τους πακιστανους στο συνταγμα και πηδαγανε οι ανθρωποι στα χορταρια.Οπως ειπε και ενας παραπανω welcome to the jungle we ve got fun and games.Η αθηνα ειναι εντελως survival of the fittest πλεον.
LevelOne Δεκέμβριος 23, 2009 #25809 Δεκέμβριος 23, 2009 Αφησες πεζο να περασει τι λες ρε φιλε και δεν σε βγαλανε στην ομονοιa για δημοσιο μαστιγωμα.Αμα γκαζωνες να τους πατησεις θα σου λεγανε μπραβο μεγαλε.Εγω εχω φιλο που περυσι την πρωτοχρονια προσπαθουσε να πατησει με το τζιπ του τους πακιστανους στο συνταγμα και πηδαγανε οι ανθρωποι στα χορταρια.Οπως ειπε και ενας παραπανω welcome to the jungle. Και θεωρούσα τον εαυτό μου κάφρο.... Μιλάμε το φωτοστέφανο μου λείπει πλέον... Να τον χαίρεσαι τον φίλο σου... Οσο μπορείς δηλαδή, γιατι κάποια στιγμή θα βρεί τον μαστορά του... Νόμος....
μανος1980 Δεκέμβριος 23, 2009 #25810 Δεκέμβριος 23, 2009 Και θεωρούσα τον εαυτό μου κάφρο.... Μιλάμε το φωτοστέφανο μου λείπει πλέον... Να τον χαίρεσαι τον φίλο σου...Οσο μπορείς δηλαδή, γιατι κάποια στιγμή θα βρεί τον μαστορά του... Νόμος.... Ναι ειναι μεγαλος κοπανος πολλες φορες.Τον εχει βρει και δυστυχως τον βρηκα και εγω που δεν ενοχλω ποτε κανεναν εχει χτυπησει πολυ κοσμο και του εχουν βγαλει οπλο δυο τρεις φορες και ειχαμε grand theft auto γκαζια μεσα στην γλυφαδα πυροβολισμους κτλ.Τι να πεις εγω που ημουν ησυχο παιδακι εγινα τουμπανο και αρχισα πολεμικες τεχνες με αυτα που ειδα.Αντε να εισαι με την κοπελα σου και να σου πεσει ο φιλος 2.10 αγροικος γομαρι και τιγκα επιθετικος.Αμα του κορναρεις τραβαει χειροφρενο και κατεβαινει κατω για ξυλο.Περαστικα μας.Σε μια αλλη ζωη ισως ξαναγινουμε ανθρωποι γιατι τωρα στην αθηνα αν δεν εισαι ζωο θα σε φανε ζωντανο.
hayabusa Δεκέμβριος 23, 2009 #25811 Δεκέμβριος 23, 2009 παίδες τα ταχυδρομεία λειτουργούν αυτές τις μέρες ή κάνουν διακοπές. έχω ένα δέμα από Αμερική και πιο πολύ καιρό έχει κάνει να έρθει από το ΡΟΥΦ στο Μοσχάτο παρά την άλλη άκρη του κόσμου στην Ελλάδα
Karavaneas Δεκέμβριος 24, 2009 #25813 Δεκέμβριος 24, 2009 Ναι ειναι μεγαλος κοπανος πολλες φορες.Τον εχει βρει και δυστυχως τον βρηκα και εγω που δεν ενοχλω ποτε κανεναν εχει χτυπησει πολυ κοσμο και του εχουν βγαλει οπλο δυο τρεις φορες και ειχαμε grand theft auto γκαζια μεσα στην γλυφαδα πυροβολισμους κτλ.Τι να πεις εγω που ημουν ησυχο παιδακι εγινα τουμπανο και αρχισα πολεμικες τεχνες με αυτα που ειδα.Αντε να εισαι με την κοπελα σου και να σου πεσει ο φιλος 2.10 αγροικος γομαρι και τιγκα επιθετικος.Αμα του κορναρεις τραβαει χειροφρενο και κατεβαινει κατω για ξυλο.Περαστικα μας.Σε μια αλλη ζωη ισως ξαναγινουμε ανθρωποι γιατι τωρα στην αθηνα αν δεν εισαι ζωο θα σε φανε ζωντανο. εμενα μια φορα μου χαν επιτεθει 2 γυφτοι με πριονι.
Tsakonas Δεκέμβριος 24, 2009 #25814 Δεκέμβριος 24, 2009 εμενα μια φορα μου χαν επιτεθει 2 γυφτοι με πριονι.
tycoonmaster Δεκέμβριος 24, 2009 #25815 Δεκέμβριος 24, 2009 Παιδιά, πήρα χθες τον SSD που παρήγγειλα και τώρα ο φορητός μου πετάει!!!!!
def Δεκέμβριος 24, 2009 #25816 Δεκέμβριος 24, 2009 Παιδιά, πήρα χθες τον SSD που παρήγγειλα και τώρα ο φορητός μου πετάει!!!!! καντο θεμα:hehe:
Jason Δεκέμβριος 24, 2009 #25817 Δεκέμβριος 24, 2009 Παιδιά, πήρα χθες τον SSD που παρήγγειλα και τώρα ο φορητός μου πετάει!!!!! Επόμενο δεν ήταν?
KoMM Δεκέμβριος 24, 2009 #25818 Δεκέμβριος 24, 2009 αααχ xmas spirit...αυτο ειναι , να μη σε νοιαζει καθολου αν τα ηχεια ειναι σωστα στημενα, ρυθμισμενα, να μη σε νοιαζει γιατι η τελοραση δε βγαζει ακριβως 1920χ1080 , να μη σε νοιαζει που οι κομπιουτεροπαραγγελιες εχουν ηδη φτασει , ουτε αν ο δισκος υποστηριζει τριμ...παλιοπαρεα και παρτι ολ ναιτ λογκ....
o polonos Δεκέμβριος 24, 2009 #25819 Δεκέμβριος 24, 2009 κάνε πως δεν ακούς τις κόρνες. Όποιος βιάζεται ας παρανομήσει. Προσωπικά, όσο πιο πολύ μου κορνάρουν -επειδή τηρω τον ΚΟΚ-, τόσο πιο ευγενικός γίνομαι με τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς [με τους οποίους διασταυρώνομαι]. Μια φορά, σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας-κάτι σαν πεζόδρομος-, επειδή σταμάτησα για να περάσει μια κυρία με 2 πιτσιρίκια, άρχισε να μου κορνάρει ένας σαχλαμάρας με ένα τζιπάκι. Το υπόλοιπο χιλιόμετρο, μέχρι που αλλάξανε οι δρόμοι μας, το έκανε με το όριο ταχύτητας: 20χλμ Καλα του εκανες, δεν εχω να προσθεσω πολλα απο αυτα που ειπαν οι πιο πανω. Σκεφτειτε ομως πως καταντησε ο κοσμος, εκνευριζετε με τον καθενα που ενδεχομενως ξεχασε φλας η επιδει ο αλλος αφησε τους πεζους να περασουν, παθαινει εγκεφαλικο για μικρο μλκιες και παταει κορνα. Κατεβαινει για ξυλο με την καθε ευκαιρια (ειδικα οι μεγαλοι σε ηλικια οδηγοι)... Μικρο πραγματα δεν φαινοντα? ως τοσο οι περισσοτεροι τα βλεπουν τεραστειο προβλημα...Δλδ στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλα προβληματα τι θα κανουν? Κατι που εμαθα απο σεμιναρια του Άκη Αγγελάκη ειναι οτι οποιος ειναι μεγαλος στα μικρα ειναι πολυ μικρος στα μεγαλα... Ηρεμια και εσωτερικη γαληνη ειναι αυτο που μας χρειαζεται.. Και εγω πριν λιγο καιρο ετσι ημουν, εκνευριζομουν και εβριζα με το καθε τι μικρο με αποτελεσμα να κανω ενα μεγαλο κακο σε μενα και δυστηχως στους δικους μου ανθρωπους... ΗΡΕΜΙΑ λοιπον και καλες γιορτες
Guest Δεκέμβριος 24, 2009 #25820 Δεκέμβριος 24, 2009 Δλδ στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλα προβληματα τι θα κανουν? Θα πουν:Ωχ, αδερφέ μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.