Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τάριφ μαν παρκαρισμένος στην ποδηλατολωρίδα, ανοίγει η πόρτα στη μούρη μου. Ευτυχώς την γλύτωσα με ένα πρησμένο και μελανιασμένο μπράτσο.

ζητησε συγνωμη?

παραδέχτηκε το λαθος του?

ή ξινισε τα μουτρα?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Και ξαφνικά εκει που πάς να βγάλεις κατι κουτες με Χριστουγεννιάτικα απο την αποθηκη συναντάς μια ξεχασμένη, μικρών διαστάσεων κουτα γεμάτη με αυτά...

cd.jpg

Απο μια άλλη εποχή που κάθε δισκάκι το μέτραγες και πλήρωνες το πρωτο IDE της Plextor (ναι ρε, βρήκα και την απόδειξη...!!!) 94.282 δρχ...

Μου φαίνεται, βρήκα με τι θα το στολίσω το δέντρο...

Και ξαφνικά εκει που πάς να βγάλεις κατι κουτες με Χριστουγεννιάτικα απο την αποθηκη συναντάς μια ξεχασμένη, μικρών διαστάσεων κουτα γεμάτη με αυτά...

cd.jpg

Απο μια άλλη εποχή που κάθε δισκάκι το μέτραγες και πλήρωνες το πρωτο IDE της Plextor (ναι ρε, βρήκα και την απόδειξη...!!!) 94.282 δρχ...

Μου φαίνεται, βρήκα με τι θα το στολίσω το δέντρο...

Αγορασμένα τα δισκάκια σε μια απο τις thelab εκδρομές στο μαγαζί της Αμφιθέας για ομαδική;

Αγορασμένα τα δισκάκια σε μια απο τις thelab εκδρομές στο μαγαζί της Αμφιθέας για ομαδική;

Yeap, από την Disk Impex...

Τελικά τι είναι αυτό που είχε βγει notification και έγραφε ότι έρχεται σύντομα στο TheLab..? :hmm:

--------------------------------------------------------

Χμ.

nickstamat, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;

2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί

Φτιάξτε το βρε Root. Δεν είναι στη μαύρη τρύπα. :hm:

Αξίζει να το έχουμε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.