Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
γRIPομένος :bye:

Και γω το ίδιο αδερφέ, πετάξου να παίξουμε κανένα ταβλάκι :p

Μη μασάτε, απλή γρίπη είναι, θα περάσει και θα χουμε και ανοσία μετά.

Κατάληψη στη σχολή μέχρι την Δευτέρα, προς διαμαρτυρία για την παραβίαση του ασύλου και την ρίψη χημικών απο τους αστυνομικούς εντός του κτιρίου της Πολυτεχνικής...

Κλειστή η σχολή μέχρι στην δευτέρα, προς διαμαρτυρία για την παραβίαση του ασύλου και την ρίψη χημικών απο τους αστυνομικούς εντός του κτιρίου της Πολυτεχνικής...

και τι περασες το ΠΟΘ ρα?

Το φορα της σχολης σου?:p

Κατάληψη στη σχολή μέχρι την Δευτέρα, προς διαμαρτυρία για την παραβίαση του ασύλου και την ρίψη χημικών απο τους αστυνομικούς εντός του κτιρίου της Πολυτεχνικής...

Κι εμείς αύριο έχουμε συνέλευση, και όπως το βλέπω θα ακολουθήσουμε στα χνάρια σας :p

τει?

τμημα?

Μπα εμεις ανοιξαμε σημερα...την αλλη βδομαδα λεει θα το κλεισει ο πρυτανης λογω γριπης.

Edit:μηχανολογος στην αθηνα εγω...

dudes

καλησπέρα

με βασανίζει ένα ερώτημα όλο το απόγευμα

υπήρχε ένα βιβλίο ,απαλιό και όταν ήμουνα εγώ μικρός

"τι που πως πότε γιατί "

ή κάπως έτσι

εξώφυλλο πράσινο με ένα παιδί και κάτι υδρόγειους κάτι πυραυλους κλπ

και είχε πολλά κουλά ερωτήματα

για διάφορα θεωρητικά και μη θέματα.

του στυλ γιατί έχουμε φρύδια

γιατί είναι γαλάζιος ο ουρανός κλπ

το έχει κανείς?

ξέρει κανείς γιατί μιλάω?

το πέτυχα τυχαία σε torrent κάποια στιγμή αλλά δεν το βρίσκω σήμερα ούτε σε torrent

ούτε μπορώ να το εντοπίσω σε βιβλιοπωλείο...

αν κάποιος θυμάται ΄τον τίτλο

ή το έχει παρακαλώ ας επικοινωνήσει

ή ας το ποστάρει εδώ

Τάριφ μαν παρκαρισμένος στην ποδηλατολωρίδα, ανοίγει η πόρτα στη μούρη μου. Ευτυχώς την γλύτωσα με ένα πρησμένο και μελανιασμένο μπράτσο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.