geogeoland Δεκέμβριος 4, 2009 #25461 Δεκέμβριος 4, 2009 ΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! :worship::worship::worship::worship::worship::worship:Δείτε ΤΙ βρήκα! Θεία χάρη? God hot line? Ο άνθρωπος όπως και να χει, ΞΕΡΕΙ!http://www.mkka.blogspot.com/Παραθέτω: ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣΕιδικώτερα ΠΑΡΑΚΑΛΩ την ΜΗΤΕΡΑ ενός παιδιού ΑΜΕΑ• Να μη απορροφάται ολοκληρωτικά ἀπό την φροντίδα του προβληματικού παιδιού της, παραμελώντας την φροντίδα του συζύγου της.• Να μη εξαντλείται σωματικά, ώστε να νοιώθει εξουθενωμένη στο συζυγικό κρεββάτι και να παραδίδεται αμέσως στην αγκάλη του μορφέως. • Να μη λησμονή ποτέ ότι υπάρχει και η συζυγική αγκαλιά, από την οποία οι σύζυγοι αντλούν δύναμη για τον αγώνα της ζωής. • Να μη ξεχνά, ότι αν η μητέρα καταπονείται μέσα στο σπίτι με το προβληματικό παιδί, και ο πατέρας καταπονείται ἐκτός της οικίας, αγωνιζόμενος για την συντήρηση της οικογενείας του! Αλλά στον καθημερινό του αγώνα περιβάλλεται και προσβάλλεται από πειρασμούς, οι οποίοι πολλές φορές είναι ευθέως σαρκικοί.• Να μη παραβλέπει λοιπόν τις βιολογικές και ψυχικές ανάγκες του συζύγου τος. Η γυναίκα που είναι πάντα φρέσκια, θερμή καί τρυφερή με το σύζυγό της, ΔΕΝ κινδυνεύει να μείνη μόνη της στον αγώνα της ζωής! Ούτε πάλι κινδυνεύει να νοιώσει απατημένη, προδομένη κλπ από τον άνδρα της! ΘΕΛΩ την μητέρα, που ανατρέφει ένα παιδί ΑΜΕΑ, να ἐχει τελειώσει εγκαίρως το χρέος της πρός το προβληματικό παιδί, ώστε να δώσει το χρόνο της και την προσοχή της στον άνδρα της, τήν ώρα που αυτός ἐρχεται στο σπίτι. ΘΕΛΩ την μητέρα αυτή να είναι φρέσκια, ξεκούραστη, χαρούμενη, περιποιημένη, καλοντυμένη, χτενισμένη, όμορφη, ακόμη και μακιγιαρισμένη αν χρειάζεται, προ πάντων όμως γλυκειά, τρυφερή και θερμή την ώρα που υποδέχεται τον άνδρα της. Να τον περιμένει με λαχτάρα στην πόρτα και να του προσφέρεται χωρίς ενδοιασμούς. Έτσι θα κατοχυρώνει τήν δική της ευτυχία, αλλά και την ευτυχία των παιδιών της. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.[… … …]Ζουν ανάμεσα μας λέμε.Σοβαρά τώρα, ο τύπος αυτός είναι εξουσία, και καθορίζει απο άμβωνος τα ψηφαλάκια των προβάτων (aka ποίμνιο). Έτσι?Edit: Και επειδή βλέπω διάφορες απαντήσεις και τρομάζω, αν κανείς δε πιάνει που είναι το αστείο, να μου κάνει p.m να του εξηγήσω
Tsakonas Δεκέμβριος 4, 2009 #25462 Δεκέμβριος 4, 2009 Με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα τι το κακο βλεπεις?Δηλ αμα καποιος ειναι πατερας ΑΜΕΑ χανει το δικαιωμα να μαμαει δια βιου?
JaguarOne Δεκέμβριος 4, 2009 #25463 Δεκέμβριος 4, 2009 ΧΑΧΑΑΧΧΑorly; δηλαδή έχεις παιδί ΑΜΕΑ, πάει τελείωσε η ζωή του ζευγαριού? μήπως να την παρότρυνε σε διαζύγιο?
Jerry007 Δεκέμβριος 5, 2009 #25464 Δεκέμβριος 5, 2009 Το πράγμα που με ενοχλεί πιο πολύ είναι να μην με αφήνουν να απολαύσω τον ύπνο μου την Παρασκευή. Ακολουθεί Σάββατο και είναι η μόνη μέρα που έχω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ. Και αυτή την ησυχία δεν την διαταράσσει ούτε ο μικρός μου αδερφός ούτε ΚΑΝΕΙΣ.Την διατάραξε μια ΜΥΓΑ!Επι μισή ώρα ζουζουνιζε και ζουζουνίζει πάνω απ'το αυτί μου. ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΛΩΓΟΒΟΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ!ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ
KoMM Δεκέμβριος 5, 2009 #25465 Δεκέμβριος 5, 2009 ναι...εγω απ τις 9 μεχρι και τωρα εχω ενα τρυπανι απο πανω μου.
astrolabos Δεκέμβριος 5, 2009 #25466 Δεκέμβριος 5, 2009 Να βρείτε μια δουλειά τα πρωϊνά του Σαββάτου, να μην έχετε αυτές τις "ανησυχίες":p
KoMM Δεκέμβριος 5, 2009 #25470 Δεκέμβριος 5, 2009 πραγματικα θα παω να τους πεταξω απ την ταρατσα...δε γινεται καθε 2 σαβκα να τρυπανε/κοπανανε/γκρεμιζουνε απο πανω. δηλαδη ειναι τοσο βλαμμενοι; καθημερινες που ο κοσμος δεν ειναι σπιτι δεν μπορουνε;
GriGaS Δεκέμβριος 5, 2009 #25472 Δεκέμβριος 5, 2009 καφετέρια, netbook, λάμπης και ποτέ το στήσιμο δεν ήταν τόσο ευχάριστο....
Tsakonas Δεκέμβριος 5, 2009 #25473 Δεκέμβριος 5, 2009 το συνδρομο του προσφατα απολυμενου που παιζει gears of war...χθεσινο ονειρο:πηγαινα για headshot σε εναν Locust σαμε κει πανω και κολλησε το G3....
hayabusa Δεκέμβριος 5, 2009 #25476 Δεκέμβριος 5, 2009 ο σημερινός καιρός είναι όντως υπέροχος ή πρέπει να κοιταχτώ;
spresv Δεκέμβριος 5, 2009 #25477 Δεκέμβριος 5, 2009 ο σημερινός καιρός είναι όντως υπέροχος ή πρέπει να κοιταχτώ; Υπο προϋποθεσεις.
jimakos21 Δεκέμβριος 5, 2009 #25479 Δεκέμβριος 5, 2009 Τζάκι στολισμένο σπίτι τσιγάρο γαλλικός καφές. Εμένα μ αρέσει...
dimitris_s Δεκέμβριος 5, 2009 #25480 Δεκέμβριος 5, 2009 Έχεις φτιάξει website special για αθλητική ομάδα, το οποίο κοστολογείται στην αγορά πάνω από 1800/2000γιούρα και εσύ λόγω γνωριμίας ζητάς 800ευρά. Σε πάει από βδομάδα σε βδομάδα για τη πληρωμή. Μετά από μήνες μη πληρωμής κατεβάζεις το site από το server. Εσύ εν τω μεταξύ έχεις ρίξει ξενύχτια επάνω από Javascript, HTML, CSS και Photoshop για να φτιάξεις ένα ζηλευτό site ενώ θα μπορούσες να ζητήσεις τα ίδια απλά χρησιμοποιώντας ένα από τα templates τα οποία έχεις φτιάξει και έχεις έτοιμα και αλλάζοντας το στα σημεία.Τι του κάνεις τώρα αυτού για να πάρεις τα χρήματά σου -συμβόλαιο δεν υπάρχει μεταξύ σας-, εκτός από τον να τον πετύχεις πουθενά και να του κατεβάσεις τα μούτρα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.