Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ονομάστε την χώρα στην οποία πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος και πρόεδρος κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν συμφοιτητές και συγκάτοικοι όταν σπούδαζαν...

Αναφέρεσαι σε παιχνίδια συνωμοσίας; Ο Σαμαράς είναι ο μόνος πολιτικός που μπορώ να θυμηθώ μετά τη μεταπολίτευση που έπαιξε το πολιτικό του μέλλον κορόνα γράμματα. Αν είχε κάνει μόκο στο Μητσοτάκη με το Σκοπιανό ζήτημα δε θα είχε φύγει ποτέ απο τη ΝΔ, θα είχε εκλεγεί πρόεδρος στη θέση του Έβερτ και πιθανώς πρωθυπουργός κάπου στο 1996.

Καλησπέρα,

Ενας φίλος εφτιαξε ενα survey για μια εργασία στη σχολή του και μου ζήτησε να τον

βοηθήσω, οποιός έχει χρόνο αν μπορεί ας το συμπληρώσει...

http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=2jkxq53nv1rxkqk672702

Φίλε του φίλου, στην ερώτηση 3 έχεις 2 λάθη:

1. Δεν έχεις οικονομική κατηγορία κάτω από 15.000 το χρόνο (ναι υπάρχουν και τέτοιοι!!)

2. Στη κατηγορία από 30.000 έως 50.000, έχεις φάει ένα μηδενικό από το 50.000

Απο οτι φαινεται θα εχουμε παλι επισοδια...εις μνημη του Αλεξη...

Στο ΑΤ ακροπολεως διπλα απο το εργαστηριο του πατερα μου ολο και πληθαινουν οι αστυνομικοι...με ενα συντομο μετρημα σημερα ειχαμε 20....

Απο οτι φαινεται θα εχουμε παλι επισοδια...εις μνημη του Αλεξη...

παααντα εις μνημη του.Και οι καταληψεις που θα φαμε απο Δευτερα στη μαπα.Ολα για τον Αλεξη,γιατι ολοι τον αγαπουσαν παρα πολυ.Ειδικα αν σκευτεις οτι απο τους χιλιαδες που κανουν τα επεισοδια προς τιμην του,μονο οι 200 εχουν παει στο νεκροταφειο να αναψουν ενα κερι...:zzz:

και στο κέντρο που πέρασα σήμερα πάντού αστυνομικοί...στην Χαλκοκονδύλη μάλιστα υπήρχε και μια κλούβα με ΜΑΤατζήδες. δυστυχώς υποψιάζομαι πως από το Σ/Κ και μετά η Αθήνα θα είναι στρατόπεδο. (από το να γίνουν τα περσινά έκτροπα βέβαια το προτιμώ )

παααντα εις μνημη του.Και οι καταληψεις που θα φαμε απο Δευτερα στη μαπα.

Σε ποια σχολή είσαι και μέχρι πότε θα πάει η κατάληψη?

και στο κέντρο που πέρασα σήμερα πάντού αστυνομικοί...στην Χαλκοκονδύλη μάλιστα υπήρχε και μια κλούβα με ΜΑΤατζήδες. δυστυχώς υποψιάζομαι πως από το Σ/Κ και μετά η Αθήνα θα είναι στρατόπεδο. (από το να γίνουν τα περσινά έκτροπα βέβαια το προτιμώ )

Θα διστάσουν νομίζεις? :)

Aμα ημουν σε σχολη,δε θα με χαλαγε τοσο η καταληψη,αλλα τωρα ειδικα που οδευω για Πανελληνιες θα μου τα χαλασει και πολυ μαλιστα.Ακουω για 2βδομαδη απο το σχολειο μας.:rant: παλι θα γραφω 5-6 διαγωνισματα τη βδομαδα.:shutup:

Aμα ημουν σε σχολη,δε θα με χαλαγε τοσο η καταληψη,αλλα τωρα ειδικα που οδευω για Πανελληνιες θα μου τα χαλασει και πολυ μαλιστα.Ακουω για 2βδομαδη απο το σχολειο μας.:rant: παλι θα γραφω 5-6 διαγωνισματα τη βδομαδα.:shutup:

Αχά. Δεν ήξερα ότι είναι και τόσο δραστήρια τα σχολεία με το συγκεκριμένο..

Μου φαίνεται θα αρχίσουμε να βλέπουμε και στα σχολεία πανό παρατάξεων..

Τα λυκεια ειναι καθαρα ακομα.

Καταληψεις γινονται απο μερικα βλαμμενα για να χασουν μαθημα ή γιατι δεν μας πανε πενθημερη..

Μπορεις να πεις οτι ηδη γινεται κατι τετοιο(οχι απολυτα ομως).

Εγω βεβαια δεν ψηφιζω,οποτε δεν με ενδιαφερει προς το παρον.Τωρα στο δικο μου σχολειο συγκεκριμενα ολοι σχεδον ειναι αρναρχο-αριστεροι,με 4 κιθαρες των 1000+ ευρω με ιδιατερα φροντιστηρια και μαθηματα μουσικης,τηλεορασεις 50" κατι drums των 7k,μηχανακια 2000 euro κτλπ.Φαντασου δηλαδη...

Παρ'ολα αυτα τα φυλλαδια που μοιραζουν ατομα-πιονια των παραταξεων περιμενουν εξω απο την πορτα καθε μερα,ειδικα τωρα.

EDIT: περσυ οσοι ειμασταν με μεταγραφη και πηγαμε αργοτερα μας ζηταγαν να παρουμε μονοι μας βιβλια αγγλικων με 45-50 ευρω.Επειδη ηταν πολλοι με μεταγραφη και επαιρνε και εμενα η μπαλα,καναμε καταληψη μια μερα και τους πεισαμε να παραγκειλουν εκ νεου ,με τιμη 35 ευρω εκαστος.Τοτε αξιζε.

Και τωρα αμα γινει μια μερα για τον Αλεξανδρο καλο θα ταν ως διαμαρτυρια,αλλα τι να το κανεις οταν δε το νιωθεις και θες απλα να χασεις μαθημα?Οχι ομως και 2 βδομαδες...

υπαρχουν λυκεια που εχουν ελλειψη καθηγητων / βιβλιον

και κανουν καταληψη

και οχι μονο

αλλα μην περιμενεις να τα δεις στην τηλεοραση:shutup:

είμαι στο Φυσικό Αθήνας (και δεν είμαι καλά). Έχουμε κατάθλιψη :p Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, και την Τετάρτη νέα ΓΣ...

είμαι στο Φυσικό Αθήνας (και δεν είμαι καλά). Έχουμε κατάθλιψη :p Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, και την Τετάρτη νέα ΓΣ...

Χμμ...

Θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ που οι "σκληροπυρηνικοί" ΕΑΑΚ-ίτες στη σχολή μας μιλάνε για κατάληψη μόνο την Παρασκευή και τη Δευτέρα...

Μήπως να περιμένω κάτι παραπάνω? :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.