spresv Νοέμβριος 1, 2009 #24821 Νοέμβριος 1, 2009 It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious.SO TRUE!!!!11!!!1!!!!Παραδειγμα: Αυτος που εφτιαξε το teopass στην Εθνικη Οδο, σκεφτηκε απο μεσα του "θα το κανω εντελως foolproof, θα το βαψω ΚΙΤΡΙΝΟ!!".Ταξιδι στην Εθνικη. Απο 30 γκισε ο ingenious fool επελεξε να παει ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη, με επεξηγηση οτι οι κιτρινοι διαδρομοι ειναι για αυτους που πληρωνουν συνδρομη. Επομενος σταθμος (ελευθερη διελευση), απο τα 5 γκισε παει να περασει απο ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη. Επομενος σταθμος, απο τα 4 γκισε περναει απο τον ΚΙΤΡΙΝΟ. Η αναφωνηση "μα γιατι δεν εχει υπαλληλο" σημαινει οτι δεν τον προλαβα. Foolproof design does not exist.
Hydra Νοέμβριος 1, 2009 #24822 Νοέμβριος 1, 2009 It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious. SO TRUE!!!!11!!!1!!!! Παραδειγμα: Αυτος που εφτιαξε το teopass στην Εθνικη Οδο, σκεφτηκε απο μεσα του "θα το κανω εντελως foolproof, θα το βαψω ΚΙΤΡΙΝΟ!!". Ταξιδι στην Εθνικη. Απο 30 γκισε ο ingenious fool επελεξε να παει ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη, με επεξηγηση οτι οι κιτρινοι διαδρομοι ειναι για αυτους που πληρωνουν συνδρομη. Επομενος σταθμος (ελευθερη διελευση), απο τα 5 γκισε παει να περασει απο ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. Τον προλαβα τελευταια στιγμη. Επομενος σταθμος, απο τα 4 γκισε περναει απο τον ΚΙΤΡΙΝΟ. Η αναφωνηση "μα γιατι δεν εχει υπαλληλο" σημαινει οτι δεν τον προλαβα. Foolproof design does not exist. Μπορω να πω οτι δεν καταλαβα τιποτα χεχε
YDinopoulos Νοέμβριος 1, 2009 #24824 Νοέμβριος 1, 2009 εχει ταξιδεψει κανεις ΝΥ απευθειας απο Αθηνα με Delta airlines, τι αεροσκαφος βαζουν? Αφού είναι long haul flight λογικά κάποιο 767 Γιωργο ποτε πετας ωρε ? Θα παω Χριστουγεννα με γυναικα κ ενα φιλικο ζευγαρακι.
ea6gka Νοέμβριος 1, 2009 #24825 Νοέμβριος 1, 2009 χριστογεννα και εγω λεω , να φυγω 20 να γυρισω 3 λεμε...θα δουμε ομως δεν ειναι σιγουρο
def Νοέμβριος 1, 2009 #24826 Νοέμβριος 1, 2009 χριστογεννα και εγω λεω , να φυγω 20 να γυρισω 3 λεμε...θα δουμε ομως δεν ειναι σιγουροOLYMPIC AIR A340
def Νοέμβριος 1, 2009 #24828 Νοέμβριος 1, 2009 captain , olympic δεν πεταει πλεον ΝΥγιωργη τα χριστουγγενα θα βαλειασε να ρωτησω αυριο και θα σου στειλω πμ με τι να πεταξεις
Kostas007 Νοέμβριος 2, 2009 #24829 Νοέμβριος 2, 2009 ω ναι!μετα το νομπελ ειρηνης του ομπαμα καιρος για το αγαλμα του κλιντον...που?στο κοσοβο!Former President Clinton unveils statue in Kosovo
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2009 #24830 Νοέμβριος 2, 2009 χριστογεννα και εγω λεω , να φυγω 20 να γυρισω 3 λεμε...θα δουμε ομως δεν ειναι σιγουροlol ρε. 19 με 2 εχω κανονισει εγω !Anyway ειναι καλη εταιρια και η economy class ειναι παρα πολυ καλη. Ταξιδεψε η 'πεθερα' μου προ 1 μηνα καιηταν πολυ ευχαριστημενη (και ειναι κακομαθημενη vip θεσεις κλπ)Ειδωμεν....
nickstamat Νοέμβριος 2, 2009 #24831 Νοέμβριος 2, 2009 Ταξιδεψε η 'πεθερα' μου προ 1 μηνα καιηταν πολυ ευχαριστημενη Ξέρω τι ευχόσουν
Tsakonas Νοέμβριος 2, 2009 #24832 Νοέμβριος 2, 2009 Anyway ειναι καλη εταιρια και η economy class ειναι παρα πολυ καλη. Ταξιδεψε η 'πεθερα' μου προ 1 μηνα καιηταν πολυ ευχαριστημενη (και ειναι κακομαθημενη vip θεσεις κλπ) Για να μπορεσε να σου διηγηθει εμπειριες,μαλλον εσυ τελικα δεν εμεινες και πολυ ευχαριστημενος απο την πτηση της πεθερας σου
HotPeanut Νοέμβριος 2, 2009 #24835 Νοέμβριος 2, 2009 πάει και η απόσυρση.... όποιος πρόλαβε Ο ένας ράβει, ο άλλος ξηλώνει και πάει λέγοντας...
deninho Νοέμβριος 2, 2009 #24836 Νοέμβριος 2, 2009 πως την έχει δει ο καιρός; Απο εκεί που πριν από μιαμιση βδομάδα κυκλοφορούσαμε με κοντομάνικα τώρα έχει 7 βαθμούς; Έτσι όπως πάμε τέλη Νοέμβρη θα παίζουμε χιονοπόλεμο :to_pick_ones_nose3:
hayabusa Νοέμβριος 2, 2009 #24838 Νοέμβριος 2, 2009 πως την έχει δει ο καιρός; Απο εκεί που πριν από μιαμιση βδομάδα κυκλοφορούσαμε με κοντομάνικα τώρα έχει 7 βαθμούς; Έτσι όπως πάμε τέλη Νοέμβρη θα παίζουμε χιονοπόλεμο :to_pick_ones_nose3: μάλλον όπως τα λες θα γινουν...αν και με τα μέχρι τώρα δείγματα δεν θεωρώ απίθανο να κυκλοφορούμε πάλι με κοντομάνικα σε ενα μήνα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.