Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Φιλε Hydra,μια ερχεσαι εδω και ρωτας εξαλλος "μα επιτελους ποιος ειναι αυτος ο ραππερ που αναφερετε συνεχεια <Yo X Im really happy for you,imma let you finish ,but Y was the best Z of all time"",μια καταγγελεις αυτο το σαιτ που κανει ριβιου τα 7 με σκρινσοτς απο 95,και μου κινεις τις υποψιες οτι εισαι 45χρονος ασφαλιτης της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος που ακουσες για τον pedobear και προσπαθεις να κανεις infiltration και να εγκλιματιστεις εδω και να μας κανεις να σε εμπιστευτουμε για να μαθαινεις τι παιζει...

Τα πηγαινεις μια χαρα.

Πραγματικα πιστευεις οτι σελιδες οπως αυτες και αλλες στυλ 4chan(καλα τωρα...:baby:) εχουν να σου προσφερουν κατι?:hmm:

by the way η γνωμη μου περι τετοιων site ειναι αυτη και στα πλαισια της Δημοκρατιας μπορω να την δηλωνω .Απο κει και περα το αν απο εδω μεσα τα 500 απο τα 600 ατομα σπαταλουν τη μιση μερα τους σε αυτα τα site ,καρφι δε μου καιγεται και αμα θες κρινε με φιλε Τσακωνα,αμα ειναι θετικα καλως.Αμα ειναι αρνητικα πιστεψε με δε θα παθω και ψυχολογικα.Προτεινω να σταματησουμε αυτη τη συζητηση ,δε θα κατσω ετσι και αλλιως να ασχοληθω κι αλλο με αυτες τις αμερικανιες.:beer:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες ο θυμός του Hydra (πλάκα κάνω) έφτασε μέχρι εδώ, ρουφήξαμε κεραυνό μάλων, περίεργο ίντερνετ έχω, τηλέφωνα όμως γιόκ, βγάλανε σπίθες η πρίζες.

Λέτε να με σώσανε τα φίλτρα?

Από κεραυνό δεν σε σώζει τίποτα, πόσο μάλλον ένα βαθυπερατό φίλτρο με έναν πυκνωτή 22nF και μερικά πηνιάκια σε ... κάτι άλλο φταίει που δεν δουλεύει το τηλέφωνο...

εδιτ: και τα φίλτρα είναι για τα τηλέφωνα, το router πάει απ' ευθείας στην γραμμή...

Φιλε Hydra,μια ερχεσαι εδω και ρωτας εξαλλος "μα επιτελους ποιος ειναι αυτος ο ραππερ που αναφερετε συνεχεια <Yo X Im really happy for you,imma let you finish ,but Y was the best Z of all time""

Εντάξει, κι εγώ δεν το ήξερα αυτό. Ρώτησα κι έμαθα (και τελικά δεν έχανα και τίποτα που δεν ήξερα).

Και λοιπόν?

Τι να πω ρε παίδες ακούστηκε στην αρχή ένα παφ με λάμψη απο τις πρίζες του τηλεφώνου α ξέχασα να πώ ότι δεν μύρισε τίποτα καμένο και εν συνεχεία ένα καρακαμπούμ από έξω (ο κεραυνός) εν συνεχεία κοιτάω για ιντερνετ ο ρούτερ συντόνισε τελικά αλλα το τηλ δεν λειτουργεί.

ρε παιδια αν δε σ αρεσει ενα site δε μπαινεις,αν δεν σ αρεσει ενα αστειο δεν ασχολεισαι.

το να κραζεις κατι που δε σε βλαπτει δεν εχει νοημα.:agree:

ρε παιδια αν δε σ αρεσει ενα site δε μπαινεις,αν δεν σ αρεσει ενα αστειο δεν ασχολεισαι.

το να κραζεις κατι που δε σε βλαπτει δεν εχει νοημα.:agree:

ωχ δε βαριέσαι τώρα, που να ασχολούμαστε

Αχ τι ωραίο πράγμα οι διακοπές. Δυο χρόνια είχα να πάω και τώρα έχω λιωσει και δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω στο κρύο. Σήμερα το προγραμμα έχει βόλτα με ελέφαντες κι αύριο 3 καταδύσεις σε περιοχή με καρχαρίες! Μπορεί να είστε τυχεροί και να με φάει κανένας :hehe:

τελικά το recovery είναι μια επίπονη διαδικασία......μόλις μου τέλειωσαν οι τάπες...θα αρχίσω να ρίχνω φουντούνια στο βαρέλι

post-596-1416074187,6014_thumb.jpg

χμ,οκ

Μόλις πέρασε μαχητικό από πάνω μου(βαρκιζα) και κουβάλαγε πράγμα από κάτω του.

wtf? χάθηκε απ τα σύννεφα? or what?

ATIA.:D

χανια βρεχει αβερτα τωρα...:look:

Λογικό δεν είναι

http://www.poseidon.hcmr.gr/images/meteo/2009/10/26/gr/grrain09102715.png

AN7 OverClocker Κάτω από τα 500 ποδάρια σε κατοικημένη περιοχή πτήσης μαχητικών απαγορεύονται, εκτός και εαν υπάρχει λόγος. Εκτός από τα (καλαμπαλίκια) του διέκρινες κανένα νούμερο? (ρητορικό το ερώτημα) :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.