Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
O Uri ειναι ετοιμος να φτιαξει το χαλασμενο σας hardware, βαλτε ant1 γρηγορα :hehe:

Έβαλα ένα χαλασμένο Swatch, @@ :p. Σκέφτηκα να βάλω και μια mobo με στραβωμένα pins μπας και την ισιώσει.. :hehe:..

ρε σεις ο χαρδαβελας σαν να εχει "σπασει" λιγο ή μου φαινεται? εννοωντας οτι δειχνει πολλα χρονια γηραιοτερος...

Τον βλέπει η γυναίκα δίπλα και μου έχει σπάσει τα νεύρα... προσπαθώ να σερφάρω και ακούω τον άλλο που επικοινωνεί με τα πνεύματα και μου πέφτει, η σύνδεση...

Όντως έχει γεράσει... σε μερικά χρόνια θα κάνει εκπομπή μέσω του καλεσμένου του... :hehe: (black humor)

Και πως postαρεις?

Με UPS on line

Καλημέρα ακόμα βρέχει, ευτυχώς τώρα έχουμε ρεύμα.

κι εδω χανια βρεχει,και καθε φορα που βρεχει ειτε θα κοβεται το dsl ειτε το ρευμα...:whistling

έχεις να πας επίσκεψη σε μια απόσταση 2χλμ από το σπίτι σου. Ούτε ανηφόρες ούτε τπτ. Πας με τα πόδια παρά τη βροχή, ή παίρνεις αυτοκίνητο και ρισκάρεις να μη βρεις να παρκάρεις;:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.