Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εχουμε καποιο μαγαζι/μηχανουργειο που να μπορεσει να κατασκευασει χοντρες μεταλλικες φλατζες/δαχτυλιδια? Γιαγκος maybe? Thanx

Εχουμε καποιο μαγαζι/μηχανουργειο που να μπορεσει να κατασκευασει χοντρες μεταλλικες φλατζες/δαχτυλιδια? Γιαγκος maybe? Thanx

Μ Η Χ Α Ν Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο

ΟΙ ΟΡΛΑΝΔΟΙ

Κωνσταντινουπόλεως 7 & Βασιλαδίου 7 Πειραιάς

Τηλ 2104171674

μετα το σκορπιο βρηκα ενα γατι στο σπιτι μου:baby:

και σε ρώτησε αν είδες κανένα σκορπιό? :hehe:

Ρε θα σας κρεμάσω ρε με τις ερωτήσεις

Ελπίζω να μην περίμενες να ανοίξει νέο θέμα για το ωράριο των μαγαζιών στο Μοναστηράκι :p

μετα το σκορπιο βρηκα ενα γατι στο σπιτι μου:baby:

nice :p

Astro δεν κάνω ερώτηση, λέω τον πόνο μου. Μην μου ρίξεις κάρτα.

Τι e-shop μου λέτε για rma και τα σχετικά? Εδώ μου χάλασε το κινητό (SE V640 VF). Το ακουστικό δεν παίζει και αναγκάζομαι να μιλάω με ανοιχτή ακρόαση:hehe:

Το πάω στην vodafone και μου λέει μες την βδομάδα θα είναι έτοιμο.

Έχουν περάσει ήδη 5 και το κινητό αγνοείται...:suicide2:

Εν' το μεταξύ έχω μείνει με ένα δανικό nec, παλιό, από αυτά που ανοίγουν στα 2, με μπαταρία που κρατάει ~1μέρα, menu για τον .... , και το πιο σοβαρό, ο τηλ. κατάλογος απλά δεν παλεύεται...

Σε λίγο τελειώνουν και τα 2 χρόνια της εγγύησης...έχε γούστο να γίνει καμιά λακαμιά...

Astro δεν κάνω ερώτηση, λέω τον πόνο μου. Μην μου ρίξεις κάρτα.

το γατι το κρατησα,το σκορπιο τον πεταξα στη τουαλετα και μετα τον κατουρησα

μπραβο τωρα θα μεταλλαχθει σε κροκοδειλο...

ε, καιρός ήταν να ρίξει και τίποτα στην υπόλοιπη Ελλάδα. 3-4 μέρες τώρα είχαν σαπίσει στην Κεφαλονιά από το νερό που έριχνε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.