Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

αχααχχα σωστη η παρατηρηση

οι εχθροι του κρατος ειναι οι : γιαγιαδες-παπουδες , φοιτητες , συριζεοι , πιτσιρικαδες με τσαντες μαυρες POLO , ΕΜΟ πιπινια , για γελια ειμαστε

ΥΓ. και τα παοκια

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

σε μια φαση φωναζει μια θειτσα, "τον αυτον πως τον λενε δεν τον πιασατε"...."τον χριστοφορακο δεν τον πιασατε!"

δε πιστευω να πηγαινεις σε εκεινο το διαβολομαγαζο το αντεργκραουντ ε

Μάλλον το underwolrd εννοείς...

nope nope :flex:

Το underground είναι κλασσικό ροκάδικο.. Aλλά και αν σου φαίνεται διαβολομάγαζο, πήγαινε ένα βράδυ στην underwolrd (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτας) και η underground θα σου φαίνεται κατηχητικό.

(Κατά προτίμηση πήγαινε κάποιο βράδυ που παίζει goth..)

Το underground είναι κλασσικό ροκάδικο.. Aλλά και αν σου φαίνεται διαβολομάγαζο, πήγαινε ένα βράδυ στην underwolrd (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτας) και η underground θα σου φαίνεται κατηχητικό.

Εκει ειναι εδω και χρονο+ το Texas Necropolis (I think)

πρώην Texas. Πλέον λέγεται Sin City, και το Σάββατο έχουν live οι GIANTS, οπότε Hydra μην πας το Σάββατο, δε θα σ'αρέσει :p

βρηκα ενα σκορπιο διπλα στο κρεβατι μου:hang3:

...?

που βρέθηκε ο σκορπιός σπίτι σου..?

Αν παιζει goth δεν νομιζω να παω.Αλλα ακουστα το χα,αν και δε ξερω που ειναι...

ΤΟ Texas νομιζω τις Τεταρτες εχει thrash,τοτε αξιζει .Αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ολα αυτα τα μαγαζια βαζουν τα Σ/Κ goth/hardcore/grindcore και ολα αυτα...

Θα πρεπει να πηγαινω καθημερινη για να ακουσω λιγο maiden η cacophony...:TD:

ελα ντε...τον ειδα μολις ξυπνησα:-O

Εμάς στο εξοχικό μου είχε μπει μέσα στο κρεβάτι της μητέρας μου την τσίμπησε κιόλας.

Σιχαμένο θέαμα :boxed:

Καλημέρα ρε.:getlost:

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μπλοκάρω το ad με το boxing? Έστω να μην ακούγεται ο ήχος.

τι έχει γίνει εδώ και δυο μέρες ρε παιδιά; πιάσαν δουλειά οι ελεγτές των ελεγκτών στα ΜΜΤ (Μεσα Μαζικης Ταλαιπωρίας) ;

Μέδα σε δύο μέρες οι δεύτεροι μου έχουν κάνει έλεγχο πάνω από 4-5 φορές :hmm:

τι έχει γίνει εδώ και δυο μέρες ρε παιδιά; πιάσαν δουλειά οι ελεγτές των ελεγκτών στα ΜΜΤ (Μεσα Μαζικης Ταλαιπωρίας) ;

Μέδα σε δύο μέρες οι δεύτεροι μου έχουν κάνει έλεγχο πάνω από 4-5 φορές :hmm:

Να βρε οι αλλαγες που γιναν επι ΠΑΣΟΚ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.