Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αισθάνομαι τον λαιμό μου σόλα,η μύτη μου θυμίζει Νιαγάρα και το κεφάλι μου δεν είναι στα καλύτερά του...Me thinks me is sick :(

Κάλη ανάρρωση και είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου!

Το 'χω παράπονο, που εδώ και χρόνια αυτό το άθλιο site που έχει το Πλαίσιο δεν το έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να έχει ΣΩΣΤΑ και ΠΛΗΡΗ κριτήρια φιλτραρίσματος για το κάθε προϊόν.

Πάω να ανοίξω θρεντ.

Το πρώτο πράγμα που κάνεις, είναι να προειδοποιήσεις κάποιον και ειδικά αν έχεις την εξουσία, πριν κάνεις οτιδήποτε πρέπει να το σκεφτείς πολλές φορές... αυτοί όχι μόνο δεν έκαναν αυτό, αλλά άρχισαν να προσάγουν κόσμο χωρίς λόγο, όπως αυτόν με το κινητό...

Άσχετο που αυτή η εικόνα με τους κρανοφόρους και τα δερμάτινα με το καουμπόικο στυλ, με τσιτώνει και εμένα...

Στο κέντρο πάντως, γίνονται πολλά τις τελευταίες μέρες, τα οποία δεν λέγονται στα χαζοκούτια...

Γνωστός μου, σύμφωνα με μαρτυρία του στο τηλέφωνο, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι από δουλειά, τον συνέλαβαν στο δρόμο μετά από επεισόδια που γινόντουσαν 3 γειτονιές παρακάτω (λόγο εμφάνισης μάλλον), τον πήγαν στο τμήμα και μετά από σύντομη κουβέντα στο νοσοκομείο, με σπασμένο πλευρό και ράμματα στο κεφάλι... τον κράτησαν 1 βράδυ, χωρίς κατηγορίες αρχικά και μετά το νοσοκομείο το επόμενο πρωϊ, του απήγγειλαν κατηγορίες για αντίσταση στην αρχή, μολότοφ κλπ... μετά μέχρι να γίνει η δίκη του είπαν ότι πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, μία φορά το μήνα (έχει και απαγόρευση εξόδου), αλλιώς έχει πρόβλημα... πάει αυτός στα μισά του μήνα (πριν μερικές μέρες) και του λένε ότι δεν έχουν τα χαρτιά από την εισαγγελία, οπότε δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι παρουσιάστηκε... του λέει ο δικηγόρος ότι είναι "κομπίνα", έτσι ώστε να μην έχει παρουσιαστεί "στα χαρτιά", οπότε στην δίκη να κριθεί ένοχος και αν υποβάλλει μηνύσεις για τον τραυματισμό του, να θεωρηθεί ότι είναι ένοχος... κάπως έτσι πάνω-κάτω...

Τι με λες για το κράνος τώρα...

Σχολιάζω το συγκεκριμένο θέμα. Ο αστυνόμος έχει δικαίωμα να σε πάει για εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα. Δεν έχει δικαίωμα να φερθεί όπως φέρθηκαν στο φίλο σου. Από την άλλη πρέπει και οι πολίτες να σέβονται τα όργανα της τάξης και να μην προκαλούν. Επειδή ήταν εκεί οι κάμερες ο άλλος πήγε να κάνει το μάγκα και να του βγάλει το κράνος; Από που και ως πού να το κάνει αυτό; Δεν είναι απο προεπιλογή οι αστυνόμοι φταίχτες όταν οι πολίτες προσπαθούν να το παίξουν μάγκες.

Ο αστυνόμος έχει δικαίωμα να σε πάει για εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα..

εγω πανω σ αυτο θα θελα τσακωνοσχολιασμο.Να σε παει για εξακριβωση για ποιο λογο ;

Ο Παπαχρηστος ποιος ειναι?

Άσχετο που αυτή η εικόνα με τους κρανοφόρους και τα δερμάτινα με το καουμπόικο στυλ, με τσιτώνει και εμένα...

Kαι επειδη δε σ'αρεσει πρεπει να κυκλοφορουν με φορμες ?Αστυνομικοι ειναι,καποια στιγμη θα εμπλακουν.

Στο κέντρο πάντως, γίνονται πολλά τις τελευταίες μέρες, τα οποία δεν λέγονται στα χαζοκούτια...

Κοιτα το οτι γινονται ,γινονται.Εμενα το Πασχα περιπου με σταματησαν στα Εξαρχεια γιατι φορουσα μια μπλουζα που χε πανω την πενταλφα και εγραφε απο πισω I AM SHEITAN.Ενταξει ,παρολο που δεν ειμαι σατανιστης η κατι τετοιο και φορουσα τη μπλουζα επειδη μ'αρεσε το συγκροτημα που εγραφε απο μπροστα.Μου ζητησαν ταυτοτητα ,την εδειξα ,αλλα μου ειπαν οτι δε μοιαζω(γιατι ειχα κοντο μαλλι και τωρα μακρυ) και να τους ακολουθησω στο τμημα.Ευτυχως ειχα μαζι μου μια καρτα ΠΑΣΟ που ειχα βγαλει πριν κατι μερες και τις καπουλαρα.Κατανοω οτι κανουν τη δουλεια τους και πρεπει να ελεγχουν που και που.Μπορει καποιος να ηταν στα αληθεια σατανιστης και αμυαλος ετσι ωστε να φτασει στο σημειο να κανει οτιδηποτε επικινδυνο για τους αλλους.

Για του λογου το αληθες και εγω αμα εβλεπα εναν με τετοια μπλουζα θα τον σταματουσα,παρολο που δεν εχει ουδεμια σχεση,οπως εγω.Δυστυχως ετσι παει ,ακομη και αν υπαρχει χασμα μεταξυ του ειναι και του φαινεσθαι,το πρωτο ειναι αυτο που αποτελει γνομονα για να κρινουμε τον αλλον σημερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.