Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πάτησα ένα περιστέρι σήμερα και έχω ξενερώσει άπειρα...

Ως συνήθως νόμιζα ότι θα πετάξει τελευταία στιγμή, μέχρι που ένιωσα το γκουπ και το είδα στον καθρέφτη μου πατημένο...

Εν τω μεταξύ, πήγαινα σε ένα στενό δρομάκι και δεν πρέπει να ήμουν πάνω από 30-35χλμ...

Η απόλυτη ξενέρα... κρίμα το κακόμοιρο...

να σε μπαναρω να αυτο-εξιλεωθεις?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Πάτησα ένα περιστέρι σήμερα και έχω ξενερώσει άπειρα...

Ως συνήθως νόμιζα ότι θα πετάξει τελευταία στιγμή, μέχρι που ένιωσα το γκουπ και το είδα στον καθρέφτη μου πατημένο...

Εν τω μεταξύ, πήγαινα σε ένα στενό δρομάκι και δεν πρέπει να ήμουν πάνω από 30-35χλμ...

Η απόλυτη ξενέρα... κρίμα το κακόμοιρο...

Αποκλείεται να πρόφτασες υγιές περιστέρι με 30 - 35 χιλ.

Μάλλον για ευθανασία πρόκειται.

Γενικά πρέπει θεωρητικά να πληρώνει καλά.

Αν πληρώνουν και πάνω από τον μέσο όρο.

Γενικά δουλειές που έχουν διαρκή, ή έστω και σποραδική μετακίνηση πάντα πληρώνουν το κάτι παραπάνω (και το «κάτι» είναι σεβαστό πολλές φορές) γιατί είσαι μακριά από την βάση σου.

Βέβαια κάτι τέτοιο φαντάζομε σε ένα βαθμό θα το εξισώσουν με την διάθεση αυτοκινήτου και κινητού, αλλά δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά.

Με προβληματίζει λίγο γιατί δεν ζητάνε εμπειρία, και αυτό είναι κλασσικό «κόλπο» για να μην πρέπει να πληρώσουν για senior θέση, ενώ έμμεσα ζητάνε senior θέση…

Χωρίς να ξέρω τι δίνει ο χώρος υποψιάζομαι πως κανά 1500άρι θα το δίνουν…

Αποκλείεται να πρόφτασες υγιές περιστέρι με 30 - 35 χιλ.

Μάλλον για ευθανασία πρόκειται.

Υπαρχει παντα και το ενδεχομενο της αυτοκτονιας

ποτε δεν ξερεις τι παιζει μ'αυτες τις ιπταμενες κουραδομηχανες

Υπαρχει παντα και το ενδεχομενο της αυτοκτονιας

ποτε δεν ξερεις τι παιζει μ'αυτες τις ιπταμενες κουραδομηχανες

Μπάαα, από τα βρομόνερα που πίνουνε συνήθως αρρωσταίνουνε.

πλακωσε εξουσια σε αυτη τη σελιδα...

Nα banaroyme τον kostas007+hydra γιατι χαλανε την σειρα??:D

Τα μυνηματα της ημερας..

1)bring mitsos back....save mitsos..

2)εν αναμονη speedex kai acs...

'μερες...

εδώ και καιρό είχε φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση με υπερθερμάνσεις και σβησίματα στο φορητό. σήμερα πήρα την απόφαση να χαλαλήσω κάποια ώρα και να βάλω χέρι μέσα και κόντεψα να καραφλιάσω με τα κολπα που είχαν κάνει τα σαινια του Πλαισιου (turbo-x γαρ). στην αδερφή μου να το έδινα να το δέσει καλύτερα θα τα είχε φτιάξει :suicide2:

Αισθάνομαι τον λαιμό μου σόλα,η μύτη μου θυμίζει Νιαγάρα και το κεφάλι μου δεν είναι στα καλύτερά του...Me thinks me is sick :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.