Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μετά από σχεδόν 24 ώρες ταξίδι φτάσαμε στο πουκε! Πάω για μπανιοοοοοο!

γκουχου...γκουχου... σκ@τ@ να φας....

:sorry:

καλά να περνάς Κώστα :D Και όπως θα έλεγε και ο φαρμούλης, φέρε μας σουβενίρ καμιά Ταϋλανδέζα :p

Μετά από σχεδόν 24 ώρες ταξίδι φτάσαμε στο πουκε! Πάω για μπανιοοοοοο!

και μετα λενε δεν υπαρχει διαφθορα στην εξουσια...!!!!!

Eνας αμερικη ,αλλο στo phuket..what's next?

Nα υποθεσω οτι ολα αυτα ειναι απλα photoshoped εικονες και δεν εχει καμμια σχεση η πραγματικοτητα με αυτες εε?:p

αα να μην ξεχασω να σας στειλω καρτουλα..

greetings from greece:mamba:

αχμ...........καλησπέρα καλησπέρα........... :D HP Deskjet F2480 All-in-One ή canon MP270? γρήηηηηηηηηηγορα :p thankeeeeeeeeeee

rofllllllllll Αστροοοο!!!!! τι κάνεις?????? όλα goood? δε μαρεσε η έκθεση το ΣΚ στο τεχνοπολις

Γιατι τι ειχε?Λογικο ηταν να μην γινεται της Ποπης,γιατι διοργανωθηκε απο φορουμ.Παρολο το μικρο μεγεθος της,αξιζε να πας και να χαζεψεις τα ωραια mods.Eiδαμε και λιγο o/c απο τον γνωστο και μη εξαιρεταιο...:innocent:

Την εντυπωση μου απεσπασαν σαφως τα δημιουργηματα ρομποτικης.Οι ανθρωποι ειναι απλα φοβεροι και το θεμα ειναι οτι τα ρομποτακια ηταν 3 φορες περισοτερα απο τα μονταρισμενα PC :p

ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε λέει χθες η νέα Βουλή. και ερωτώ εγώ ο αδαής: είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίες το να καταψηφίζεται από το σύνολο της αντιπολίτευσης (όπως γίνεται και πάντα φαντάζομαι)-ουσιαστικά πήραν ψήφο εμπιστοσύνης από τους εαυτούς τους και μονο- αλλά παρόλα αυτά να συνεχίζει να κυβερνάει; τι νόημα έχουν οι 300 βουλευτές τότε αφού κουμάντο κάνουν οι 160;

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι καθαρά ρητορικά. Δεν περιμένω απαντήσεις αφού ξέρουν πως δεν υπάρχουν (ή τουλάχιστον δεν ειναι ουσιαστικές)

ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε λέει χθες η νέα Βουλή. και ερωτώ εγώ ο αδαής: είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίες το να καταψηφίζεται από το σύνολο της αντιπολίτευσης (όπως γίνεται και πάντα φαντάζομαι)-ουσιαστικά πήραν ψήφο εμπιστοσύνης από τους εαυτούς τους και μονο- αλλά παρόλα αυτά να συνεχίζει να κυβερνάει; τι νόημα έχουν οι 300 βουλευτές τότε αφού κουμάντο κάνουν οι 160;

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι καθαρά ρητορικά. Δεν περιμένω απαντήσεις αφού ξέρουν πως δεν υπάρχουν (ή τουλάχιστον δεν ειναι ουσιαστικές)

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Hydra μαζί σου....απλά εγώ είχα άλλα πράγμα στο κεφάλι μου....και δεν είχα παει και στο τεχνοπολις ποτέ....και περίμενα.....ΜΕΓΑΛΑ πραγματα... ;) μπράβο όμως στις συμμετοχές και στο φορουμ που το διοργάνωσε......είδα άζωτο.....αχ.....

Γιατι τι ειχε?Λογικο ηταν να μην γινεται της Ποπης,γιατι διοργανωθηκε απο φορουμ.Παρολο το μικρο μεγεθος της,αξιζε να πας και να χαζεψεις τα ωραια mods.Eiδαμε και λιγο o/c απο τον γνωστο και μη εξαιρεταιο...:innocent:

Την εντυπωση μου απεσπασαν σαφως τα δημιουργηματα ρομποτικης.Οι ανθρωποι ειναι απλα φοβεροι και το θεμα ειναι οτι τα ρομποτακια ηταν 3 φορες περισοτερα απο τα μονταρισμενα PC :p

Αν και δεν είναι το κατάλληλο thread να συζητηθούν αυτά θέλω να σου πω hydra ότι από κόσμο ήμασταν τέλεια στο περίπτερο μας περίπου 2500 άτομα πέρασαν.

Μικρή έκθεση δεν την λες.

Δεν διοργανώθηκε από το pcthech αλλα από το δήμο αθηναίων απλά πήρε μέρος στο περίπτερο του modding :)

2000 ήταν μόνο οι ψήφοι από κόσμο πέρασαν πάνω από 10000 άτομα στο περίπτερο μας...

Τα ρομποτάκια ήταν τα ίδια με πέρσι :p

βερυ σορτ βερσιον:

σε συλλογικα οργανα,ειτε ενδοκρατικα ειτε υπερκρατικα υπαρχουν 2 τροποι ληψης αποφασης:Πλειοψηφια η ομοφωνια,με καθε τροπο να εχει τα δικα του +/-.

Πλειοψηφια:Αυτο που εντοπισες

Ομοφωνια:εχεις ενα πολυ δυσκινητο οργανο,το οποιο ειναι πολυ δυσκολο να αποφασισει,και οταν αποφασισει θα ειναι μετα απο 2325452 διαβουλευσεις,αλλα και τα νομοθετικα κειμενα που θα φτιαχνει,επειδη θα ειναι αντικειμενο συμβιβασμων,θα ειναι τοσο περιπλοκα(αρα η ερμηνεια τους θα ειναι σκοτεινη) που δεν θα τα καταλαβαινει ουτε ο ζουραρης..Σε συστηματα ομοφωνιας επισης εχουμε τον θεσμο της αρνησικυριας (ντροπη σας που σας φαινεται κινεζικο :p ,ειναι το"βετο" στα ελληνικα),οπου ενα μελος μπλοκαρει ολη την διαδικασια.

Δες πχ τι γινεται στην ΕΕ->Σε θεματα οικονομιας λαμβανεται αποφαση με την μεθοδο της πλειοψηφιας,οποτε στο τσακ μπαμ εχουμε αποφαση.

Οσον αφορα ομως θεματα εξωτερικης πολιτικης(της ΕΕ ολοκληρης),τοτε τα πραγματα δυσκολευουν πολυ και παρατηρειται η δυσκινησια που αναφερω.

Αν εχεις ορεξη να δεις στην πραξη αυτο που σου λεω,δωσε στο google KEΠΠΑ / Common Foreign and Security Policy και συγκρινε τα κειμενα που θα διαβασεις με εναν κανονισμο οικονομικου περιεχομενου.......

Δες πχ το Συμβουλιο Ασφαλειας στον ΟΗΕ->Εαν ενα απο τα 5 μονιμα μελη πει "οχι" μπλοκαρει την διαδικασια...(δεν μπορει δηλαδη να βγαλουν αποφαση με 4-1 3-2 πχ...μονο 5-0 σαν την χαβαη)

ΥΓ: :p ψηφο εμπιστοσυνης παιρνει μονο η κυβερνηση,οχι η βουλη

Οταν λετε περιπτερο σας?Που ησασταν? :) (:OT:?)

Τα ρομποτάκια ήταν τα ίδια με πέρσι

Δεν το ξερα,περσυ δεν πηγα.Στο Τεχνοπολις ειχα ξαναπαει,περιμενα και γω κατι λιγο μεγαλυτερο ,αλλα δε με χαλασε,καλα περασα.

Οταν λετε περιπτερο σας?Που ησασταν? :) (:OT:?)

Δεν το ξερα,περσυ δεν πηγα.Στο Τεχνοπολις ειχα ξαναπαει,περιμενα και γω κατι λιγο μεγαλυτερο ,αλλα δε με χαλασε,καλα περασα.

Κάτι μεγαλύτερο δεν μπορείς να περιμένεις όταν ο χώρος που μας δίνετε είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος :p Γιατί δεν ήμασταν μονοι μας

Μόλις τώρα μου έστειλε ένας φίλος μου το εξής βιντεάκι ... ΑΞΙΖΕΙ!

http://www.youtube.com/watch?v=rpJQNMBNtOo

αυτες τις τεχνολογιες θα τις δουμε σε λιγα χρονια

στον στρατο οπως και μη επανδρωμενα

αλλα παρολα αυτα θα ηταν ωραια

έστω και καποια μερη τους

να είχαν εφαρμογη σημερα

Πάτησα ένα περιστέρι σήμερα και έχω ξενερώσει άπειρα...

Ως συνήθως νόμιζα ότι θα πετάξει τελευταία στιγμή, μέχρι που ένιωσα το γκουπ και το είδα στον καθρέφτη μου πατημένο...

Εν τω μεταξύ, πήγαινα σε ένα στενό δρομάκι και δεν πρέπει να ήμουν πάνω από 30-35χλμ...

Η απόλυτη ξενέρα... κρίμα το κακόμοιρο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.