Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

μπερδέυτικε και αντί να πατήσει το "-" πάτησε Shift+"-" ?

λολ, κάπου εδώ βέβαια ελλοχεύει και ο ορισμός του "ψάχνουν ψύλους στα άχυρα" ή "δουλεια δεν ειχε ο γάιδαρος..." :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παρολο που ολοι εκει με τα κεμπαπ ειναι συγκενεις φιλων και τρωμε τζαμπε καμια φορα,ειναι αθλια τα κρεατα τους.

EDIT:Happy!!!! Ηρθαν η καινουρια μου κι8αρα και το μπασο απο Αμερικα.

Eδω η καινουρια DEAN DIMEBAG RAZORBACK με την παλια.

th.1d67f47de9.jpg

Και εδω παλι οι δυο κι8αρες με το καινουριο μπασο(ESP).

10533106634435933318477.th.jpg

Αλλο ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα χεχε.:banging::banging:

Πηγαμε να δουμε το μουσειο της Ακροπολης το καινουριο,ε και μετα λεμε δε παμε για κανα σουβλακι στην Πλακα?ε ρε και περιμεναμε 10 ωρες να ρθουν τα ρημαδια τα σουβλακια,ωσπου οταν ηρθαν τελικα αρχισε να ριχνει χαλαζι!:suicide2:

Ειμαι περηφανος για εσενα νεε μου.Αλλος στη θεση σου θα πηγαινε να φαει τα σουβλακια και μεχρι ναρθουν θα λεγε "ρε δε παμε να δουμε κι εκεινα τα μαρμαρα διπλα στις καρυδοπιτες"

Παρολο που ολοι εκει με τα κεμπαπ ειναι συγκενεις φιλων και τρωμε τζαμπε καμια φορα,ειναι αθλια τα κρεατα τους.

EDIT:Happy!!!! Ηρθαν η καινουρια μου κι8αρα και το μπασο απο Αμερικα.

Eδω η καινουρια DEAN DIMEBAG RAZORBACK με την παλια.

th.1d67f47de9.jpg

Και εδω παλι οι δυο κι8αρες με το καινουριο μπασο(ESP).

10533106634435933318477.th.jpg

Αλλο ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα χεχε.:banging::banging:

θα παιζεις και με τα 2 ταυτοχρονα?:hehe:

Εδώ και 25 μέρες έψαχνα τον φορτιστή για τις μπαταρίες. Σήμερα που έφτασα στο αμήν που δε τον έβρισκα πήγα κι έσκασα άλλα 40 ευρώ για φορτιστή και μπαταρίες. Ε τον βρήκα... :suicide2:

θα παιζεις και με τα 2 ταυτοχρονα?:hehe:

Χαχα,βασικα κανω κι8αρα 4 χρονια και μπασο 2 ,αλλα το σταματησα και συνεχιζω μονος μου .Κι8αρα συνεχιζω στο ωδειο...

Μετα το σχολειο θα θελα να ασχοληθω με μπουζουκι και πληκτρα.Να μαστε καλα μεχρι τοτε.Λιγο απ'ολα...

Εδώ και 25 μέρες έψαχνα τον φορτιστή για τις μπαταρίες. Σήμερα που έφτασα στο αμήν που δε τον έβρισκα πήγα κι έσκασα άλλα 40 ευρώ για φορτιστή και μπαταρίες. Ε τον βρήκα... :suicide2:

και εγώ την είχα πατήσει έτσι με μια θηκη για δισκο. τελικά μόλις γύρισα από το Πλαίσιο (και πριν προλαβω να ανοιξω την χρυσοπληρωμενη καινουργια) την ειδα μπροστά μου...:suicide2:

Ο νόμος του Murphy σε φτάνει μέχρι και στην αυτοκτονία ώρες ώρες :p

εδω και 3 μερες, ριχνει το απειρο νερο που σε αναλογια αντιστοιχει με τις βροχες ενός ολοκληρου χρονου.

ειναι απαραδεκτο το νερο να καταλιγει ΟΛΟ στη θαλασσα!το καλοκαιρι θα βγαινουν ολοι στα παραθυρα και θα μιξοκλεγονται για λιψυδρια.ε και θετω το ακολουθο ερωτημα:δεν ημαστε ΜΑ$^#%^ΚΕΣ με ολη την εννοια;

στον 21ο αι. ειμαστε!Αλλοι στελνουν διαστημοπλοια στη σεληνη και εμεις δεν μπορουμε να αποθηκευσουμε χ ποσοτητα νερου!!!!!

ελεος ρε γμτ!!!!:(:rip:

Είναι ένα εικοσάλεπτο τώρα, που προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο 290kb (το πρόγραμμα της σχολής μου) από το rapidshare, και δε με αφήνει (δεν έχει αρκετά slots λέει). Αυτοί οι ανεκδιήγητοι της σχολής μου, δεν μπορούσαν να το ανεβάσουν σε server του ΕΚΠΑ, έπρεπε να το έχουν στο rapidshare?

Να προσπαθείς να γίνεις σωστός φοιτητής και να μη σε αφήνουν, δηλαδή :rant:

Παιδια η Τεχνοπολις στο Γκαζι ειναι κοντα στο σταθμο?(με μετρο/ηλεκτρικο δε παμε?)

Δηλαδη αμα ρωτησω και μου πουν ευκολα θα το βρω???:red:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.