Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ερείπια είμαστε. :p

Εδώ πονάνε οι τετρακέφαλοι, από το γρήγορο τρέξιμο που έριξα μετά από 3-4 μήνες πλήρους αγυμνασιάς. :(

Το γυμναστήριο είναι μονόδρομος. Άντε να μπουμε σε κανένα πρόγραμμα πάλι...

αριστερό-δεξί γόνατο

αριστερός αστράγαλος

δεξιά ωμοπλάτη

δεξιός καρπός.

Δευτέρα πάω για εξετάσεις.:hmm:

Ασε τις εξετάσεις, πήγαινε απόσυρση να πάρεις και το χιλιάρικο :D (love)

Φθηνα την γλιτωσαμε σημερα απο τα χειροτερα.

Μεγαλος σε ηλικια κυριος 65+ σε ασημι SLK νεο μοντελο, σταματημενος διπλα μου στο φαναρι.

Ριχνει καρεκλες κανονικα και περιμενουμε το πρασινακι, μολις ειχα παρει την γυναικα απο την δουλεια.

Αναβει πρασινακι, ξεκινω και βλεπω την SLK να εχει διπλωσει στα 2 και ο λοκως να ερχεται στην δεξια πλευρα της μουρης μου.... το εστριψα ολο αριστερα (καλα που δεν ειχα χιλιομετρα και ελαττωσα ).

Ο θειτσος λοιπον, το πιο πιθανο λογω νερων που λιμνασαν, πατησε γκαζι και το καρουλι του δεν ξεκινουσε και πατησε παραπανω, αντι να το αφησει λιγο, οποτε μολις βρηκε προσφυση το καρο του, αρχισε να πεταει λοκω (πισωκινητη η SLK βλεπεις) και προσπαθουσε να μαζεψει τα αμαζευτα και φυσικα αν δεν τον εβλεπα να μας μαζευανε ολους μαζι...

Μεχρι τα 20 σου ρε τραγι, οδηγουσες μουλαρι και αν.... τι @@@ θελεις στα 65 φευγα και παιρνεις πισωκινητο αυτοκινητο με 180+ αλογα???

Μετα απο το περιστατικο, ανεπτυξε φυσικα ταχυτητα και χαθηκε. Γιατι βλεπεις τα σημερινα αυτοκινητα δεν χρειαζεται να τα οδηγεις, πανε μονα τους και επισης υπερνικουν τους νομους της φυσικης.

Γενικη παραδοχη - κανονας:

Οταν βρεχει οι ελληνες οδηγοι παθαινουν ψυχικο τραλαλα-μαλακινση-βγαζουν κάλο στον εγκεφαλο-παλινδρομιζουν ασυστολα κτλ,κτλ,κτλ.

Γενικη παραδοχη - κανονας:

Οταν βρεχει οι ελληνες οδηγοι παθαινουν ψυχικο τραλαλα-μαλακινση-βγαζουν καλο στον εγκεφαλο-παλινδρομιζουν ασυστολα κτλ,κτλ,κτλ.

Αυτό ακριβώς...

Ρε, τι με λετε, εδω χτες οταν εριχνε καρεκλες ειδα RX-7 τουμπανο να κυκλοφοραει αγερωχο, οταν εγω με το ταπεινο μου προσθοκινητο σε γυαλι οδοστρωμα σπιναρα και με 3η.

Δυνατό χαλάζι σε μέγεθος αρακά πριν λίγα λεπτά στην Αργυρούπολη.

Ευτυχώς το αμαξάκι δεν έπαθε τίποτα... :...:

EDIT: Και τώρα ήλιος. Ο καιρός δεν την παλεύει λέμε.

Μα για αυτο εχουν εφευρεθει τα ηλεκτρονικα βοηθηματα στα αυτοκινητα, για κατι τετοιους δρομους με βροχη και μεσους οδηγους.

translate fail

http://www.pixmania.gr/gr/gr/2704314/art/xigmatek/eaeineoyn-thor-s-hammer-s.html

Μα για αυτο εχουν εφευρεθει τα ηλεκτρονικα βοηθηματα στα αυτοκινητα, για κατι τετοιους δρομους με βροχη και μεσους οδηγους.

dude

Rx-7 και βροχη δεν πανε μαζι!

βασικά όταν το χαλάζι πέφτει στο αμάξι και κάνει λακούβες και γρατζουνιές τα ηλεκτρονικά και πάσης φύσεως βοηθήματα είναι άχρηστα. :p

lol :clap:

βασικά όταν το χαλάζι πέφτει στο αμάξι και κάνει λακούβες και γρατζουνιές τα ηλεκτρονικά και πάσης φύσεως βοηθήματα είναι άχρηστα. :p

Εμμ... Δε νομίζω ότι αναφέρεται στο χαλάζι, αλλά στην προηγούμενη συζήτηση περί βροχής και πισωκίνητων. :p

η αλήθεια ειναι οτι εκ των υστέρων το κατάλαβα (μαζί με κάποιον ακόμη) αλλά αφού δεν είχε κάνει quote το άφησα :D

Πηγαμε να δουμε το μουσειο της Ακροπολης το καινουριο,ε και μετα λεμε δε παμε για κανα σουβλακι στην Πλακα?ε ρε και περιμεναμε 10 ωρες να ρθουν τα ρημαδια τα σουβλακια,ωσπου οταν ηρθαν τελικα αρχισε να ριχνει χαλαζι!:suicide2:

Πηγαμε να δουμε το μουσειο της Ακροπολης το καινουριο,ε και μετα λεμε δε παμε για κανα σουβλακι στην Πλακα?ε ρε και περιμεναμε 10 ωρες να ρθουν τα ρημαδια τα σουβλακια,ωσπου οταν ηρθαν τελικα αρχισε να ριχνει χαλαζι!:suicide2:

εγω ηρθα την προηγουμενη βδομαδα.μια απο τα ιδια.πρωτα μουσειο αλλα μετα....

βουταω 3 φιλους και τους παω για το καλυτερο κεμπαπ...επαθαν την πλακα τους:D

Υ.Σ:καλυτερο κεμπαπ=ΘΑΝΑΣΗΣ._:magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.