Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

αν εχεις 20 Φ δεν τις κανεις

αν εχεις 30 κανεις 30

αν εχεις 35 κανεις 35...

o papatsonis ηταν ΔΕΑ.Αρα και αξιωματικος.Αρα ,οπως και σε ολα τα θεματα στρατιωτικου κανονισμου εφαρμοζονται διαφορετικες διαταξεις (συνηθως πιο αυστηρες) για αυτον.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
πανω απο 20Φ υπηρετεις

και για την ακριβεια,απο 20 μεχρι 30 υπηρετεις μονο τις 10

Αν ομως ξεπερασεις τις 30,τοτε τις υπηρετεις ολες,

πχ,αν εχεις 33Φ,τοτε υπηρετεις 33 μερες παραπανω

ρωτησα 2-3 ατομα για να σιγουρευτω και κανεις δε μου πε το ιδιο:hehe:

αν και τριτη και 13 η μερα πηγε οχι απλα τελεια , ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΑ. Βγηκαν αποτελεσματα εξεταστικης και παω φουλ ολοταχως για πτυχιο , 11 περασμενα σε 2 βδομαδες....εσπειρα ομως ετσι:victory:

αν και τριτη και 13 η μερα πηγε οχι απλα τελεια , ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΑ. Βγηκαν αποτελεσματα εξεταστικης και παω φουλ ολοταχως για πτυχιο , 11 περασμενα σε 2 βδομαδες....εσπειρα ομως ετσι:victory:

χαχα :dance3: κ μενα μια χαρα μου εκατσε με το πιπινι η ημερα!

τι σχολη εισαι?

καλα εισαι

εγω εχω λιωσει

πηρα 15 εργαστηρια αυτο το εξαμηνο για να τελειωνω:suicide2:

Την εποχη που απολυόμουν (2005Α ΕΣΣΟ aka 290) ήρθε ένα χαρτί με το οποίο το όριο φυλακών με το οποίο αρχίζεις να υπηρετείς έγινε από 30 -> 20 λόγω της αλλαγής από 18μηνο σε 12μηνο. Λογικά τώρα με το 9μηνο θα πέσει στις 15 ημέρες εάν δεν έχει ήδη πέσει.

Τώρα όσον αφορά τους ΔΕΑ, ανέκαθεν, υπηρετούσαν ΟΛΕΣ τις φυλακές τους από την πρώτη.

(κατά τη θητεία μου είχα μία λόξα με τους στρατιωτικούς κανονισμούς, με είχε βάλει στο τριπάκι ένας λοχίας που είχαμε αλχία λόχου για να ξέρω τα δικαιώματα μου)

μου κανει απίστευτη εντύπωση πόσα άτομα (στην αίθουσα ιντερνετ της σχολής) κάθονται και καιγονται στο facebook αντι να κάνουν μια σοβαρή δουλειά...:crazy:

αυτό με το facebook δεν το καταλαβαινω...εμείς καιγόμασταν στο diablo...

γερασα μου φαίνεται και το χάσμα γενεών γίνεται ορατό

μου κανει απίστευτη εντύπωση πόσα άτομα (στην αίθουσα ιντερνετ της σχολής) κάθονται και καιγονται στο facebook αντι να κάνουν μια σοβαρή δουλειά...:crazy:

Eθισμός όχι αστεία:boxed:

Εμενα παλι μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση ποσα ατομα απο τη σχολη πραγματικα ανηκουν, ή τελοσπαντων εχουν καποια δουλεια, εστω ενα ενδιαφερον, σε αυτην.

Ελάτε να κάνουμε μπανάνα:p

:hehe:

(την περιοχη δεν την πιανουμε??Για το 2 στα 2 πηγαινα..)

εδιτ

Nikoς Σαμοΐλης ...πσσσςςςςςςςςςς τι μου θυμισε...

Aκουω το ονομα ..δε μου "ειπε" κατι..τον ακουω να μιλαει και περιμενα να περασει banneraki..:hehe:

Πίσω στην Αθήνα :( Και δεν υπάρχει τίποτα στο σπίτι, εκτός από σοκολατάκια. Τι τρώμε, οεο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.