Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Wish granted :dance3:

10αράκι πήρα!ΟΕΟ!:jump:

παιδιά δεν παίζει... θα πάω να παίξω Joker σήμερα...

βρήκα και ένα 5ευρώ όπως ερχόμουνα στην δουλειά το πρωί.

το κινητό μου που πέθανε & αναστήθηκε διά μαγείας για τόσο χρόνο ώστε να κάνω full backup τα πάντα εκεί μέσα.

και κώστα είσαι λάθος η τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ φαντάρος ήταν αλλιώς

Τα Φ τα υπηρετεις ολα.

Ο μονος τροπος για να μην τα υπηρετησεις ειναι να στα αφαιρεσουν απ τις μερες της κανονικης αδειας (αν σου εχει μεινει και δε την εχεις παρει ολη)

που στην ουσια ειναι παλι σαν να τα εχεις υπηρετησει απλως δεν καθεσε επιπλεον χρονικο διαστημα περα απ την μερα που κανονικα θα επρεπε να απολυθεις.

αν εχεις 20 Φ δεν τις κανεις

αν εχεις 30 κανεις 30

αν εχεις 35 κανεις 35...

Όταν υπηρέτησα το 2005 όπως τα λέει ο Κώστας ήταν. 29 μέρες φυλακή δεν τις υπηρετούσες, στις 30 τις υπηρετούσες όλες. Και δεν είχε καμία σχέση με τις μέρες άδειας που είχες. Και μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί ήμουν στο 1ο γραφείο (και 3ο ενίοτε :p)

λοιπόν εγώ που ήμουν 297 σειρά... στις 20 καμια στις 21 μια στις 30 δέκα στις 40 είκοσι...

...προσωπική εμπειρία μιλάει

Κοίτα με το μπάχαλο που είναι ο στρατός, δεν αμφιβάλλω ότι ανά μονάδα μπορεί να αλλάζει αυτό lol.

Γύρο στις 3 η ώρα παίρνω στο Ohio στις ηνωμένες πολιτείες τηλέφωνο,στο parts-express να ρωτήσω αν δέχονται payment από unverified paypal,και αν στέλνουν με αντικαταβολή.

Παίρνω τηλέφωνο,το σηκώνει ένας υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο,του εξηγώ,λέει καλύτερα να σε συνδέσω με το άλλο τμήμα,οκ λέω... Με συνδέει στο άλλο τμήμα,μου απάντησαν και όλα καλά,και μέσα σε 3 λεπτά είχα βγάλει άκρη στα πάντα.

Μετά από λίγο παίρνω τηλέφωνο στο amazon.co.uk για να ρωτήσω κάτι άσχετο.

Μέσα σε 10-12 δεύτερα είχα πιάσει γραμμή,και μέσα σε 20 δευτερόλεπτα είχα τελειώσει την συζήτηση και είχα πάει και είχα κάτσει.

Είχα πάρει τηλέφωνο και πριν κάτι μήνες στα μεγαλύτερα γνωστά μαγαζία εδώ πέρα για παραγγελία φίλου,και στο ένα περίμενα γύρο στα 10 λεπτά στο τηλέφωνο (πριν το κλείσω από βαρεμάρα),και στο άλλο μαγαζί το σήκωναν ανά 3 λεπτά και έλεγαν περίμενε και ακουγόταν που σήκωνε τα άλλα τηλέφωνα.

Τι τα θέλουν εδώ πέρα τα τηλέφωνα,να τα βγάλουν τελείως να μην πληρώνουνε τους υπάλληλους και όλας να λένε στους πελάτες "περιμένετε".

Έλεος δηλαδή.

Τα Φ τα υπηρετεις ολα.

Ο μονος τροπος για να μην τα υπηρετησεις ειναι να στα αφαιρεσουν απ τις μερες της κανονικης αδειας (αν σου εχει μεινει και δε την εχεις παρει ολη)

που στην ουσια ειναι παλι σαν να τα εχεις υπηρετησει απλως δεν καθεσε επιπλεον χρονικο διαστημα περα απ την μερα που κανονικα θα επρεπε να απολυθεις.

οχι

αν φας Φ τρως την στερηση για οσες μερες εφαγες ,και αν εχεις μαζεψει στο τελος πανω απο 30 τοτε υπηρετεις οσες μαζεψες

αν μαζεψες μεχρι 29 δεν υπηρετεις παραπανω.

ετσι ειναι επισημα.

αν τωρα αλλα γραφαν και αλλα γινονταν...:help1:

Πήγα σήμερα Xαλκίδα και πέρασα απο τον καινούριο δρόμο με φρέσκια άσφαλτο και κατάλαβα πόσο ήσυχο είναι το 206 :p

οχι

αν φας Φ τρως την στερηση για οσες μερες εφαγες ,και αν εχεις μαζεψει στο τελος πανω απο 30 τοτε υπηρετεις οσες μαζεψες

αν μαζεψες μεχρι 29 δεν υπηρετεις παραπανω.

ετσι ειναι επισημα.

αν τωρα αλλα γραφαν και αλλα γινονταν...:help1:

πανω απο 20Φ υπηρετεις

και για την ακριβεια,απο 20 μεχρι 30 υπηρετεις μονο τις 10

Αν ομως ξεπερασεις τις 30,τοτε τις υπηρετεις ολες,

πχ,αν εχεις 33Φ,τοτε υπηρετεις 33 μερες παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.