Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ηρθε τελικα...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5870-SVGA-(PCI-Express--1GB).htm

Το e-shop ακομα δεν το εχει παρει πρεφα και εχει την παλια τιμη... (369).

Αυριο θα γινει διορθωση τιμης στα 314.99.

το παιρνει ενας φιλος μου σημερα λεει

Ενω αυτη που ψηφιζουν αναρχια φοβουνται μη δε καταστραφει η χωρα

ας περιμενουμε ολοι το 2012 λοιπον ...

2012 καταστρέφεται ο κόσμος ούτως ή άλλως :whistle2:

Γι αυτό τους βλέπουμε όλους να μη τους να νοιάζει τι θα ψηφίσουν και αν ψηφίσουν ολότελα:boxed:

Αντί για groan θα φτιάξω ένα εικονίδιο SLAP.. να πέφτουν σφαλιάρες να ηρεμούμε..

Διόρθωση: Ρε χαλαρώστε, πολύ στην τσίτα είστε τελευταία, αν ήθελα να το γράψω για κάποιον συγκεκριμένα θα το έγραφα, δεν έχω τέτοια προβλήματα.

η τσίτα είναι φυσικό επακόλουθο του γιωργάκης->πρωθυπουργός.........1δευτερόλεπτο να χαλαρώσεις δε ξέρεις τι σε περιμένει:hehe:

Το πιστεύεις αυτό που λες?:X:

ENNOEITAI!!! Έχω φτιάξει και διαθήκη και απ' όλα!

Το case στον αδερφό, η LCD στον πατέρα, το keyboard στη μάνα...

:p

Βοηθάει και στους ρευματισμούς. Αρκεί να το βάλεις κάτω απο την πολυθρόνα...

Metal ακούει η γιαγιά σου? :p

Α,μπα οχι,αλλα θα το ανοιξει,θα παρει το τσαπι θα τα σπασει ολα μεσα και θα το χει για να βαζει φασολακια.

η τσίτα είναι φυσικό επακόλουθο του γιωργάκης->πρωθυπουργός.........1δευτερόλεπτο να χαλαρώσεις δε ξέρεις τι σε περιμένει:hehe:

H Τσίτα είναι η μαϊμού του Ταρζάν.

Γιώργο φτάνει το δράμα με το Γιωργάκη. Καταντάει γραφικό.

Και σαν ενας συνχρονος Λεωνιδας με τους τριακοσιους του , φτανω κι εγω τα ισαριθμα μαχιμα ποστς. :banging:

Τελικα δεν ηταν και τοσο δυσκολο οσο νομιζα (ο Αστρο ξερει γιατι το λεω :) )

Καλημερα everybody ^_^

Ότι πιο fail έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες. :TD:
Χρειάζομαι δανεικά μέχρι τον Nοέμβριο 300E :(
Ήταν πιο ακριβό το pc της δουλειάς απ'ότι φανταζόσουν ε;:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.