Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τιποτα απ'οτι περιμενα δεν εγινε τελικα στο κεντρο,μονο ενα σωρο αμαξια με σημαιες να κορναρουν.:fun:Σημαντικη μερα η χθεσινη .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους.ΠΑΣΟΚ για την επομενη 4ετια...για να δουμε....:sick:

Σημαντικη μερα η χθεσινη .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους.ΠΑΣΟΚ για την επομενη 4ετια...για να δουμε....:sick:

Σας έρχεται η Ντόρα έννοια σου...

Πως λένε είμαστε ότι τρώμε...? έτσι είμαστε και ότι ψηφίζουμε...

Ποιότης...

Ξυπνάω πριν λίγο και βλέπω τις πρωινές εφημερίδες.....μου είναι τόσο δύσκολο να χωνέψω οτι έχουμε το αμερικανάκι με iq ραδικιού για πρωθυπουργό.

Βγαίνω στο μπαλκόνι για 2 τζούρες καφέ και είναι τόσο αλλόκοτο το πρωινό.....:lazy::getlost:

?????καλή?????μέρα?????

Εγω ειχα μια απορια,πως γινεται παντα ολοι να παραπονιουνται για τη νεα κυβερνηση και ποιος στο καλο τους ψηφιζει και βγαινουν με διαφορα?

:laughing:

Καλημερα.

Εγω ειχα μια απορια,πως γινεται παντα ολοι να παραπονιουνται για τη νεα κυβερνηση και ποιος στο καλο τους ψηφιζει και βγαινουν με διαφορα?

Καλημερα.

Ποιοι ολοι?

ο μπαμπης ο σουγιας?ο κωστας ο γκοτζιλας?...:whistling

Ξυπνάω πριν λίγο και βλέπω τις πρωινές εφημερίδες.....μου είναι τόσο δύσκολο να χωνέψω οτι έχουμε το αμερικανάκι με iq ραδικιού για πρωθυπουργό.

Βγαίνω στο μπαλκόνι για 2 τζούρες καφέ και είναι τόσο αλλόκοτο το πρωινό.....:lazy::getlost:

?????καλή?????μέρα?????

Ακόμα δεν ήρθε το ΠΑΣΟΚ και λουφάρουμε ήδη???:hehe:

Καλημερα.

Κλασικοί Ελληνες...κάνουμε την λαλακία και μετά τα ρίχνουμε στους άλλους.:banging:

Πάντως ακόμα δεν βγήκε η νέα κυβέρνηση, έλυσε το κυκλοφοριακό... το πρωϊ ήρθα καρφωτός στην δουλειά και δεν συνάντησα πουθενά κίνηση... εύγε... σκέψου τι θα κάνουν σε 100 μέρες... :T:

LOL,

ναι καλό θα ήταν να την κάνουν οι ψηφοφόροι σε εβδομαδιαία βάση, και εγώ αέρα ήρθα σήμερα το πρωί.

Τώρα για το Βάσω, Αντονάκης, και τα σία, είναι ένα έργο που remains to be seen αλλά έχει το potential να πάει για σκληρό πορνό.

εμενα παντως η καταστροφολογια μ αρεσει.αν δε βγει το κομμα μας η χωρα καταστραφηκε.

Ενω αυτη που ψηφιζουν αναρχια φοβουνται μη δε καταστραφει η χωρα

ας περιμενουμε ολοι το 2012 λοιπον ...

Έχει κανείς υπόψην του για ένα έντυπο που το συμπληρωνεις και το στέλνεις δεν ξέρω που, με το οποίο σταματάς τις διάφορες εταιρίες των τραπεζών να σου τηλεφωνούν καθημερινά για χρεωστούμενα κτλ?

:book:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.