Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

'μερες....

Χρονια πολλα στους διονυσηδες...

Κυκλοφορουν αναμεσα μας...καμποσοι:p

Kαλημέρεεες.

Δεν μπορούσε να είχε λίγο ήλιο και ζεστη σήμερα?:@

Να μπορεί να στεγνώνει γρήγορα η μπογιά grrr

omg,8 ηταν στα village οταν πηγα τελευταια φορα περσυ .40αρα στο σπιτι και hd μονοδρομος λοιπον...:jump:

omg,8 ηταν στα village οταν πηγα τελευταια φορα περσυ .40αρα στο σπιτι και hd μονοδρομος λοιπον...:jump:

Δεν αξίζει να πας πια σινεμά. Εγώ είχα πάει τελευταία στο τελευταίο Harry Potter στα Village και η ποιότητα ήτανε χειρότερη από Dvdrip (ότι και αν είναι αυτό :p)... αίσχος και 9.5Ε.

Βασικα βλεπω πολυ HD τελευταια που μου φαινεται αθλιο( like TS Xvid) το οτι στον κινηματογραφο εχει χιονια,ακομα και η ποιοτητα dvd μου καθεται καπως...Συνηθειες ειναι αυτες.Με 9.5 ευρω οντως το παρακαναν τωρα... :)

Και εδώ τα ίδια.. αλλά δίνουμε (-νε, εγώ δεν ξαναπατάω:p) 7-8€, ανάλογα με την ταινία.

Βασικα βλεπω πολυ HD τελευταια που μου φαινεται αθλιο( like TS Xvid) το οτι στον κινηματογραφο εχει χιονια,ακομα και η ποιοτητα dvd μου καθεται καπως...Συνηθειες ειναι αυτες.Με 9.5 ευρω οντως το παρακαναν τωρα... :)

αυτο σημαινει 2 πραγματα.ειτε αυτος που την ριπαρε ειναι γιδοβοσκος,η ειναι παλια ταινια και εχει γινει πολυ Upscale με φτηνα μηχανηματα.

αυτο σημαινει 2 πραγματα.ειτε αυτος που την ριπαρε ειναι γιδοβοσκος,η ειναι παλια ταινια και εχει γινει πολυ Upscale με φτηνα μηχανηματα.

Στον κινηματογραφο αναφερετε νομιζω.

Παντως με τις 50αρες+ τηλεορασεις να εχουν πεσει τοσο οποιος εχεις σωστο χωρο πραγματι δεν θα επρεπε να παταει σε κινηματογραφο.

ο κινηματογραφος ακομα με μπομπινα δεν ειναι η κανω λαθος?

οσο να ναι αυτο εχει απωλειες κυριως απο τη σκονη και τη βρωμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.