Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

AΚουω στο skype 8 ατομα να ξεκαθαριζουν παλιες παρεξηγησεις,πεφτουν τρελες μπηχτες και αυτοι που τα χαν καλα μεχρι πριν λιγο τα χαλασαν και τα βρηκαν οι αλλοι μισοι.Πολυ γελιο!:suicide: Εντωμεταξυ παιζουν pokemon online,cabal,cs,cod ταυτοχρονως .

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
αξιολογηση στην ελλαδα ειναι ορος παρεξηγημενος , ολοι ξερετε τι εννοω . Ποιος εγγυαται οτι θα το κανει αξιοκρατικα

Ώστε γι αυτό οι εκπαιδευτικοί οποιασδήποτε βαθμίδας στην Ελλάδα είναι αντίθετοι στην αξιολόγηση.. Φοβούνται ότι θα αδικηθούν από την αναξιοκρατία του συστήματος..

Dem & sstav : :beer:

Αφού το γράφετε, γράψτε το σωστά :

Συντήρηση του Thelab - 13/09 - 10:00 GMT+2: Το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ένα μικρό downtime για λόγους συντήρησης του site που θα μας ξενυχτίσει. Ευχαριστούμε για την καταΠΟνηση.

κουφαλίτσες, είστε και μαζόχες...

Να ρωτήσω κάτι:

Έχω ζητήσει απο την OCZ να κάνω RMA ένα USB Stick και πήρα το ΟΚ. Μου στείλανε mail και είπαν να το στείλω στην Ολλανδία με courier. Τα έξοδα αποστολής είναι δικά μου ή δικά τους?

Ώστε γι αυτό οι εκπαιδευτικοί οποιασδήποτε βαθμίδας στην Ελλάδα είναι αντίθετοι στην αξιολόγηση.. Φοβούνται ότι θα αδικηθούν από την αναξιοκρατία του συστήματος..

ειναι και αυτο

Γνώμη μου είναι ότι οι καθηγητές είναι πίσω από όλο το φιάσκο για την ιδιωτικοποιηση των πανεπιστημίων, υποκινώντας και δημιουργώντας καταστάσεις, φοβούμενοι την εγκαθίδυση συστήματος αξιολόγησης.

Τα περί αναξιοκρατίας είναι χλίαρο θέμα, ούτε ζεστό ούτε κρύο. Από την μια αυτοι που κρίνουν μπορεί να εξυπήρετουν συμφέροντα ( η να χρηματίζονται, μη γελιώμαστε στην Ελλάδα είμαστε), από την άλλη ένα σύστημα χωρίς ουδεμία αξιολόγηση καταστρέφει κάθε ελπίδα για μια εκπαιδευση με επίπεδο - ελληνιστι καθένας κάνει ότι γουστάρει και αν γουστάρει.

Για άλλη μια φορά θέλω να το πω.. Το rendering του IE στις σελίδες είναι για κλωτσιές!

Καλημέρες.

Γυναίκες.....από τον παράδεισο στην κόλαση και ξανά στον παράδεισο.

Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο.......αλλά δεν καπνίζω:nada:

καλημέρες και από μένα....

ίδιο mood με φραγμα....τώρα είμαι στην κόλαση......δεν τις πιάνεις πουθενά!...Αυτό που με τσαντίζει είναι τα μικρά πράγματα που δίνουν σημασία...και κολλάνε άσχημα....100 καλά να κάνεις και σε 1 να τους την σπάσεις, τελείωσε εκεί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.