JohnG85 Αύγουστος 25, 2009 #22941 Αύγουστος 25, 2009 Στο Bronx μένεις και έχει μόνο εγκληματίες ?! Επίσης θα έλεγα να το ξανασκεφτείς πριν προσθέσεις άλλο ένα SUV στην πόλη που μόνο για το παρκάρισμά του θέλει 3 θέσεις. Και από την δική μου οδηγική εμπειρία (στην περιοχή έχει αμέτρητα) οι οδηγοί των SUV είναι οι πλέον κανίβαλοι με συμπεριφορά βασιλιά που νομίζουν ότι ο δρόμος είναι δικός τους...
johnsonb Αύγουστος 25, 2009 #22942 Αύγουστος 25, 2009 Όχι εγκληματίες συγκεκριμένα στο σημείο που μένω ούτε κλήση δεν έχουν κόψει για παρκάρισμα,μόνο κάτι άτομα πακιστανικής καταγωγής έχουν μαλώσει μια φορά εδώ και χρόνια,αλλά οι πιο πολλοί στην ηλικία μου με το που παίρνουν μηχανάκι το παίζουν λες και πήραν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν,και να βλέπεις τώρα μερικές φορές ένα convoy με μηχανές να βγάζει η καθεμία 150db θόρυβο απ'την εξάτμιση,και να περνάνε κόκκινα και να κάνουν σούζες.. Καλά αυτό για το suv αναλόγως και τι ψυχολογία έχει ο καθένας,εγώ πχ απλά έχω κόλλημα όχι να πατάω αμάξια και να το παίζω the king of the road (δηλαδή έλεος),απλά επειδή έχουν χώρους και μέσα και σε crossover να μπεις πάλι θα νιώθεις ότι επιτέλους μπορείς να τεντωθείς (έχω μεγάλο κόλλημα με τον χώρο,πρέπει να νιώθω άνετα για να είμαι πολύ ώρα κάπου). Πάντως το ότι πιάνει πολύ χώρο πιάνει,αλλά αν πάρω σιγά μην αφήνω 6λιτρο μοτέρ να καίει βενζίνη (έρε φυσικό αέριο που έχει να φάει),και όσο για το parking υπάρχουν θέσεις στην δίπλα πολυκατοικία,και έτσι όπως το σκέφτομαι,δεν υπάρχει μέρος που πάω συχνά που να μην έχει garage.
greekfragma Αύγουστος 25, 2009 #22943 Αύγουστος 25, 2009 johnsonb ειλικρινά δε μπορώ να απαντήσω σε όλα όσα έγραψες σε αυτή τη σελίδα........σε παροτρύνω να σώσεις τη σελίδα να την ξαναδιαβάσεις μετά από καμια 10αριά χρόνια είτε στην ησυχία του σπιτιού σου είτε πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής γιατί το παράνομο bull-bar σου σκότωσε κάποιο αθώο πεζό ή ποδηλάτη όταν έχασες τον έλεγχο από το 3τόνους SUV σου.και μερικά λινκ να διαβάσεις για το bull-bar http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1676832.stmhttp://www.bikeforums.net/archive/index.php/t-5789.htmlhttp://www.youclaim.co.uk/car/bull-bars-and-car-accidents.htmγια να στο ξεκαθαρίσω.......SUV jeep-οειδές πόλης με bull-bar είναι παράνομο και κατάπτυστο.αν ζεις σε καμιά επαρχία και οδηγείς κάνα τζιπ σε χωματόδρομους με άγρια ζώα κλπ τότε ναι να το φοράει το όχημα........αλλά από αυτά που διαβάζω δε διαφέρει σε τίποτα η λογική σου με τον ξεφτίλα ελληναρά με το τζιποειδές για να πηγαίνει για καφέ μέσα στην Αθήνα.
johnsonb Αύγουστος 26, 2009 #22944 Αύγουστος 26, 2009 Να σου πω την αλήθεια το ότι θα την φάει κάνας πεζός απ'την μπάρα δεν το χα σκεφτεί,πιο πολύ είχα σκεφτεί τους σατανικούς άσχετους που οι μισοί μεθάνε και σκάνε πάνω σου,και οι άλλοι μισοί και καλά τώρα δεν είδαν το φανάρι επειδή ανέβαζαν ένταση στο sub πίσω γιατί άρχισε να παίζει παρασκεύα,οι οποίοι σε βάζουν σε έξοδα βέβαια,αλλά τώρα που το σκέφτομαι είναι κάπως επικίνδυνο,από την άλλη όμως αν σου φύγει το suv 3 τόνοι και με cotton bumper δεν θες να είσαι εσύ που θα τους φας. Πάντως η μπάρα ήταν αυτοσχέδιο παράδειγμα ενάντια αληταριών,πρoσωπικά εγώ σε ένα suv τύπου tahoe δεν θα έβαζα γιατί πρώτων μου μπήκαν ιδέες και δεύτερων δεν ταιριάζει,και παράλληλα δεν χρειάζεται γιατί αυτά διαβάζω φτιάχτηκαν για ασφάλεια και αν δεν είσαι ασφαλές σε ένα σύγχρονο suv... τι να πουν και αυτοί με τα μικρά compact. Όσο για τον ξεφτίλα έλληνα,δεν ξέρω πως φαίνεται η γνώμη μου,αλλά δεν είμαι,απλά τα suv μου αρέσουν σαν αμάξωμα και σαν χώρος,τώρα και βόλτα στο τετράγωνο να κάνω είναι άλλο θέμα,πάντως δεν λέω όχι και στα full size sedan (τα gm motors - άλλο κόλλημα από κει). Υ.Γ ψάχνοντας photos για bull bar έπεσα πάνω σε κάτι εν ονόματι nudge bar που μοιάζει πολύ με του πατέρα μου,τώρα με αυτό τι παίζει; αν παίζει info fragma στείλτο και με πμ αν είναι μην το σπαμάρουμε και άλλο EDIT: Oops,4 πάει η ώρα,καλή σας νύχτα,ξεχάστηκα,damn,τουλάχιστον τώρα που μου κλείνουν τα μάτια παίζει να δω καλό όνειρο.
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2009 #22946 Αύγουστος 26, 2009 Νέος συνάδελφος βλέπει την βάση για το λάπτοπ κ λέει...."Δεν ήξερα οτι έχουν βγάλει υποπόδιο με ανεμηστήρες! Άτιμοι αυτοί οι Κινέζοι ε?"
astrolabos Αύγουστος 26, 2009 #22948 Αύγουστος 26, 2009 Καλά, βγάλε τη boxxy από avatar μην το δει ο Nephilim γιατί την έβαψες.
Kostas007 Αύγουστος 26, 2009 #22950 Αύγουστος 26, 2009 Να σου πω την αλήθεια το ότι θα την φάει κάνας πεζός απ'την μπάρα δεν το χα σκεφτεί,πιο πολύ είχα σκεφτεί τους σατανικούς άσχετους που οι μισοί μεθάνε και σκάνε πάνω σου,και οι άλλοι μισοί και καλά τώρα δεν είδαν το φανάρι επειδή ανέβαζαν ένταση στο sub πίσω γιατί άρχισε να παίζει παρασκεύα,οι οποίοι σε βάζουν σε έξοδα βέβαια,αλλά τώρα που το σκέφτομαι είναι κάπως επικίνδυνο,από την άλλη όμως αν σου φύγει το suv 3 τόνοι και με cotton bumper δεν θες να είσαι εσύ που θα τους φας.Πάντως η μπάρα ήταν αυτοσχέδιο παράδειγμα ενάντια αληταριών,πρoσωπικά εγώ σε ένα suv τύπου tahoe δεν θα έβαζα γιατί πρώτων μου μπήκαν ιδέες και δεύτερων δεν ταιριάζει,και παράλληλα δεν χρειάζεται γιατί αυτά διαβάζω φτιάχτηκαν για ασφάλεια και αν δεν είσαι ασφαλές σε ένα σύγχρονο suv... τι να πουν και αυτοί με τα μικρά compact. Όσο για τον ξεφτίλα έλληνα,δεν ξέρω πως φαίνεται η γνώμη μου,αλλά δεν είμαι,απλά τα suv μου αρέσουν σαν αμάξωμα και σαν χώρος,τώρα και βόλτα στο τετράγωνο να κάνω είναι άλλο θέμα,πάντως δεν λέω όχι και στα full size sedan (τα gm motors - άλλο κόλλημα από κει). Υ.Γ ψάχνοντας photos για bull bar έπεσα πάνω σε κάτι εν ονόματι nudge bar που μοιάζει πολύ με του πατέρα μου,τώρα με αυτό τι παίζει; αν παίζει info fragma στείλτο και με πμ αν είναι μην το σπαμάρουμε και άλλο EDIT: Oops,4 πάει η ώρα,καλή σας νύχτα,ξεχάστηκα,damn,τουλάχιστον τώρα που μου κλείνουν τα μάτια παίζει να δω καλό όνειρο. γιατι δε βαζεις καρφια καλυτερα μπροστα? η ακομα καλυτερα μια μινι-γκιλοτινα? ετσι θα τιμωρεις καλυτερα αυτους που θα τολμησουν να σε πλησιασουν στο πανακριβο αμαξι σου
johnsonb Αύγουστος 26, 2009 #22951 Αύγουστος 26, 2009 Μπα τα καρφιά θα με τσιμπάνε,για ραβδί ηλεκτροσόκ 30.000V ψάχνομαι αλλά δεν βρίσκω μετασχηματιστή.:suicide2: ετσι θα τιμωρεις καλυτερα αυτους που θα τολμησουν να σε πλησιασουν στο πανακριβο αμαξι σουΌσο κάνει ένα καινούριο fiesta έχει και το blazer μεταχειρισμένο 5ετίας,και ακόμα πιο φτηνά είναι τα tahoe 90's που είναι και κουκλιά με κλασικη εμφάνιση χωρίς να στερούν σε μηχανή και αμάξωμα,αλλά αν και αυτά είναι ακριβά,θα αγοράσω μια καρότσα να την τραβάω να βάλω και bucket seats,γιατί φαίνεται πως δεν επιτρέπετε να κυκλοφορώ με αμάξι αν αυτό κοστίζει πάνω από 5000ε,ή αν είναι βαρύτερο από 1.200 κιλά.http://www.xe.gr/pages/AutoMotoResults.aspx?catId=1543 Κόφτε το όμως γιατί το κουράσαμε το θέμα και δεν ξέρω που κολλάει η όλη αυτή αρνητικότητα,αν είναι να ανοίξουμε ένα topic με τίτλο "Μπινελικώματα SUV (νευρικοί warning)" να απαντάμε εκεί ελεύθερα.
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2009 #22952 Αύγουστος 26, 2009 Στο Bronx μένεις και έχει μόνο εγκληματίες ?! Επίσης θα έλεγα να το ξανασκεφτείς πριν προσθέσεις άλλο ένα SUV στην πόλη που μόνο για το παρκάρισμά του θέλει 3 θέσεις. Και από την δική μου οδηγική εμπειρία (στην περιοχή έχει αμέτρητα) οι οδηγοί των SUV είναι οι πλέον κανίβαλοι με συμπεριφορά βασιλιά που νομίζουν ότι ο δρόμος είναι δικός τους...Σοβαρεψου. Δεν ειναι ολα ιδια κ ομοια !
ChSin7 Αύγουστος 26, 2009 #22953 Αύγουστος 26, 2009 Σοβαρεψου. Δεν ειναι ολα ιδια κ ομοια !+1 Το RAV4 2005 του θείου μου είναι πιο μικρό σε διαστάσεις (εκτός ύψους) από το VW GOLF
DarkSaga Αύγουστος 26, 2009 #22954 Αύγουστος 26, 2009 @Vil Pastelidis ψάχνω παρτιτουρα γιατί με βάση αυτή θα διαττάξω πουλάκια σε μια φωτό απο σύρματα ΔΕΗ που είναι έτοιμο πεντάγραμμο ο φίλος παίζει ακορντεον αλλά ότι και να μου δώσετε σε 5γραμμο μου κάνει
dohc161416003179 Αύγουστος 26, 2009 #22955 Αύγουστος 26, 2009 Περιμένοντας χθες στο πλάισιο για ένα rma και χαζευοντας, εντύπωση μου έκανε ότι σε κάθε όροφο είχε το ειδικό δοχειάκι με το αντισηπτικό υγρό που δεν χρειάζεται νερό για ξέπλυμα. προφανώς σαν μέτρο κατά της εξάπλωσης της γρίππης.
HotPeanut Αύγουστος 26, 2009 #22956 Αύγουστος 26, 2009 Καλά, βγάλε τη boxxy από avatar μην το δει ο Nephilim γιατί την έβαψες. Την έβγαλες. Οπότε..
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2009 #22957 Αύγουστος 26, 2009 Περιμένοντας χθες στο πλάισιο για ένα rma και χαζευοντας, εντύπωση μου έκανε ότι σε κάθε όροφο είχε το ειδικό δοχειάκι με το αντισηπτικό υγρό που δεν χρειάζεται νερό για ξέπλυμα. προφανώς σαν μέτρο κατά της εξάπλωσης της γρίππης.Ναι κ στο γραφειο μας μοιραζουν πλεον...
johnsonb Αύγουστος 26, 2009 #22958 Αύγουστος 26, 2009 Βρήκα πιο αντιπροσωπευτικό αντικείμενο να φαίνεται σαν Avatar γι'αυτό,αλλά σκέφτομαι να κάνω να συνδυάσω αυτά τα δύο.
magicman Αύγουστος 26, 2009 #22959 Αύγουστος 26, 2009 Καλοι οι αστυνομικοι με τα ποδηλατα αλλα οταν θελουν να κανουν συλληψη τι κανουν? drin drin ...in the basket ? http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=270713
Kostas007 Αύγουστος 26, 2009 #22960 Αύγουστος 26, 2009 +1 Το RAV4 2005 του θείου μου είναι πιο μικρό σε διαστάσεις (εκτός ύψους) από το VW GOLF το υψος μετραει στις συγκρουσεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.