GriGaS Αύγουστος 25, 2009 #22921 Αύγουστος 25, 2009 τσου...έπαιζε όμως κάποιο κόλπο που έπαιρνες τρελούς βαθμούς όταν έτρεχες ολόκληρο πρωτάθλημα, σε καποιο σημείο πάταγες Esc και σου έδινε βαθμούς χωρίς να χρειαστεί να τρέξεις όλο τον αγώνα.
pastelidis.n.s. Αύγουστος 25, 2009 #22922 Αύγουστος 25, 2009 ψάχνω μια παρτιτουρα απο το Κερκυραικό(περδικα ή κάτω ρούγα) κάπως έτσι λέγεται αλλά όσο googlάρα με οδηγεί σε Link που δεν έχουν υλικό ξέρει κανείς που μπορώ να αναζητήσω κάτι τέτοιο?Για πιανο ετσι?
pastelidis.n.s. Αύγουστος 25, 2009 #22924 Αύγουστος 25, 2009 Darksaga: Παρε εδω εχει τα ακορντα αν βρω ολοκληρη παρτιτουρα θα στη δωσω...http://kithara.vu/ss.php?id=MzYyNzQyNzA3
RootX Αύγουστος 25, 2009 #22925 Αύγουστος 25, 2009 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1045570&lngDtrID=244πως γίνεται δέμα να ζυγίζει 16.8 gr? lol
RootX Αύγουστος 25, 2009 #22927 Αύγουστος 25, 2009 Δεν ξέρω, απλά με τη λέξη δέμα πάει το μυαλό σε κάτι σχετικά ογκώδες.
pastelidis.n.s. Αύγουστος 25, 2009 #22928 Αύγουστος 25, 2009 Λογικα 16,8 gr ηταν το βαρος της ουσιας...!
magicman Αύγουστος 25, 2009 #22929 Αύγουστος 25, 2009 μολις γυρισα απο παραλια(θεσ/νικης), βαλανε αστυνομικους με ποδηλατα κ πανε πανω-κατω κ κοβουν κλησεις σε οποιον ανεβαινει με μηχανακι πανω στην παραλια... 2 μηχανακια ειχαν στην ακρη οταν περασα απο μπροστα τους...edit. με κρανος, φορμουλες, τζετ!
HotPeanut Αύγουστος 25, 2009 #22930 Αύγουστος 25, 2009 μολις γυρισα απο παραλια(θεσ/νικης), βαλανε αστυνομικους με ποδηλατα κ πανε πανω-κατω κ κοβουν κλησεις σε οποιον ανεβαινει με μηχανακι πανω στην παραλια... 2 μηχανακια ειχαν στην ακρη οταν περασα απο μπροστα τους... edit. με κρανος, φορμουλες, τζετ! Με τα ποδήλατα οι αστυνομικοί και αυτοί με τα μηχανάκια σταματούσαν; Δεν τα ξέρουν καλά τα κόλπα.
johnsonb Αύγουστος 25, 2009 #22932 Αύγουστος 25, 2009 Κάτι άκουσα ότι τα ποδήλατα έχουν ειδική ταχύτητα να τρέχουν πιο πολύ από τα κανονικά...Πάντως και να φύγουν πινακίδες πρέπει να κρατάνε και πολύ καλά θα κάνουν διότι μας τα έχουν κάνει ΝΑΑΑ (τα νεύρα) μιλάμε μια με τις εξατμίσεις που νομίζουν ότι είναι cool να βγάζει εκατοντάδες decibels ένα παλούκι ίσα με την καρέκλα μου,και μια με τα γκαζώματα στα πεζοδρόμια που θα πάρει κανέναν σβάρνα καμιά φορά κανένας και εύχομαι να είμαι εγώ για να γίνει street-party.Να γιατί άλλαξα γνώμη εγώ και δεν παίρνω δίπλωμα μηχανής που να χτυπιέται ο πατέρας μου,επειδή δεν θέλω να περνάω στον δρόμο και να λένε "αυτός το παίζει σωστός τώρα αλλά όταν πάει σε στενάκια θα κάνει σούζες και βλακίες".Περιμένω για το δίπλωμα αυτοκινήτου να πάρω και κανένα chevy SUV 3τονο με μπάρα και όλας μπροστά μιας και το ονειρεύομαι απ'τα 13,να ρθει ΚΑΙ σε εμένα κανένας σουζάς να πέσει πάνω που έχω δει να πέφτουν στους θάμνους ανάμεσα στα φανάρια να τον κάνω εγώ να σκέφτεται να κάνει σούζα και να του έρχεται αμέσως ένα τρομακτικό κατάμαυρο suv στο μυαλό και να τρέχει τουαλέτα.
astrolabos Αύγουστος 25, 2009 #22933 Αύγουστος 25, 2009 Κάτι άκουσα ότι τα ποδήλατα έχουν ειδική ταχύτητα να τρέχουν πιο πολύ από τα κανονικά...Πάντως και να φύγουν πινακίδες πρέπει να κρατάνε και πολύ καλά θα κάνουν διότι μας τα έχουν κάνει ΝΑΑΑ (τα νεύρα) μιλάμε μια με τις εξατμίσεις που νομίζουν ότι είναι cool να βγάζει εκατοντάδες decibels ένα παλούκι ίσα με την καρέκλα μου,και μια με τα γκαζώματα στα πεζοδρόμια που θα πάρει κανέναν σβάρνα καμιά φορά κανένας και εύχομαι να είμαι εγώ για να γίνει street-party. Να γιατί άλλαξα γνώμη εγώ και δεν παίρνω δίπλωμα μηχανής που να χτυπιέται ο πατέρας μου,επειδή δεν θέλω να περνάω στον δρόμο και να λένε "αυτός το παίζει σωστός τώρα αλλά όταν πάει σε στενάκια θα κάνει σούζες και βλακίες". Περιμένω για το δίπλωμα αυτοκινήτου να πάρω και κανένα chevy SUV 3τονο με μπάρα και όλας μπροστά μιας και το ονειρεύομαι απ'τα 13,να ρθει ΚΑΙ σε εμένα κανένας σουζάς να πέσει πάνω που έχω δει να πέφτουν στους θάμνους ανάμεσα στα φανάρια να τον κάνω εγώ να σκέφτεται να κάνει σούζα και να του έρχεται αμέσως ένα τρομακτικό κατάμαυρο suv στο μυαλό και να τρέχει τουαλέτα. http://www.youtube.com/watch?v=VPbdatBnTPQ
ChSin7 Αύγουστος 25, 2009 #22934 Αύγουστος 25, 2009 Κάτι άκουσα ότι τα ποδήλατα έχουν ειδική ταχύτητα να τρέχουν πιο πολύ από τα κανονικά...Πάντως και να φύγουν πινακίδες πρέπει να κρατάνε και πολύ καλά θα κάνουν διότι μας τα έχουν κάνει ΝΑΑΑ (τα νεύρα) μιλάμε μια με τις εξατμίσεις που νομίζουν ότι είναι cool να βγάζει εκατοντάδες decibels ένα παλούκι ίσα με την καρέκλα μου,και μια με τα γκαζώματα στα πεζοδρόμια που θα πάρει κανέναν σβάρνα καμιά φορά κανένας και εύχομαι να είμαι εγώ για να γίνει street-party. Να γιατί άλλαξα γνώμη εγώ και δεν παίρνω δίπλωμα μηχανής που να χτυπιέται ο πατέρας μου,επειδή δεν θέλω να περνάω στον δρόμο και να λένε "αυτός το παίζει σωστός τώρα αλλά όταν πάει σε στενάκια θα κάνει σούζες και βλακίες". Περιμένω για το δίπλωμα αυτοκινήτου να πάρω και κανένα chevy SUV 3τονο με μπάρα και όλας μπροστά μιας και το ονειρεύομαι απ'τα 13,να ρθει ΚΑΙ σε εμένα κανένας σουζάς να πέσει πάνω που έχω δει να πέφτουν στους θάμνους ανάμεσα στα φανάρια να τον κάνω εγώ να σκέφτεται να κάνει σούζα και να του έρχεται αμέσως ένα τρομακτικό κατάμαυρο suv στο μυαλό και να τρέχει τουαλέτα. Φανταζομαι ότι εκνευρίζεσαι όταν βλέπεις οτι με τουτου κάνεις 3 τέταρτα τα 5 χιλίομετρα ενώ ο μοτοσυκλετιστής κάνει 10 λεπτάκια έτσι ? Σου την βιδώνει ε ??? Αντε παρκαρε το 3τονο εκει που .... ξέρεις εσύ τώρα. Πιο πολύ σου ταιριάζει κάτι τέτοιο μου φαίνεται : μαζί με 3
greekfragma Αύγουστος 25, 2009 #22935 Αύγουστος 25, 2009 Κάτι άκουσα ότι τα ποδήλατα έχουν ειδική ταχύτητα να τρέχουν πιο πολύ από τα κανονικά...Πάντως και να φύγουν πινακίδες πρέπει να κρατάνε και πολύ καλά θα κάνουν διότι μας τα έχουν κάνει ΝΑΑΑ (τα νεύρα) μιλάμε μια με τις εξατμίσεις που νομίζουν ότι είναι cool να βγάζει εκατοντάδες decibels ένα παλούκι ίσα με την καρέκλα μου,και μια με τα γκαζώματα στα πεζοδρόμια που θα πάρει κανέναν σβάρνα καμιά φορά κανένας και εύχομαι να είμαι εγώ για να γίνει street-party.Να γιατί άλλαξα γνώμη εγώ και δεν παίρνω δίπλωμα μηχανής που να χτυπιέται ο πατέρας μου,επειδή δεν θέλω να περνάω στον δρόμο και να λένε "αυτός το παίζει σωστός τώρα αλλά όταν πάει σε στενάκια θα κάνει σούζες και βλακίες".Περιμένω για το δίπλωμα αυτοκινήτου να πάρω και κανένα chevy SUV 3τονο με μπάρα και όλας μπροστά μιας και το ονειρεύομαι απ'τα 13,να ρθει ΚΑΙ σε εμένα κανένας σουζάς να πέσει πάνω που έχω δει να πέφτουν στους θάμνους ανάμεσα στα φανάρια να τον κάνω εγώ να σκέφτεται να κάνει σούζα και να του έρχεται αμέσως ένα τρομακτικό κατάμαυρο suv στο μυαλό και να τρέχει τουαλέτα.ξέρεις οτι το bull-bar είναι παράνομο?και επίσης η λογική συναγωνισμού στο ποιος είναι περισσότερο ζώο (αυτός με την εξάτμιση ή εσύ με το bull-bar) είναι ασχολίαστη γιατί θα φάω ΒΑΝ αν την χαρακτηρίσω.
Kostas007 Αύγουστος 25, 2009 #22938 Αύγουστος 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1tLc7PndGn4 αυτη νομιζω ειναι καλυτερη εκτελεση
o polonos Αύγουστος 25, 2009 #22939 Αύγουστος 25, 2009 Καλοι οι αστυνομικοι με τα ποδηλατα αλλα οταν θελουν να κανουν συλληψη τι κανουν? drin drin ...in the basket ?
johnsonb Αύγουστος 25, 2009 #22940 Αύγουστος 25, 2009 ξέρεις οτι το bull-bar είναι παράνομο?και επίσης η λογική συναγωνισμού στο ποιος είναι περισσότερο ζώο (αυτός με την εξάτμιση ή εσύ με το bull-bar) είναι ασχολίαστη γιατί θα φάω ΒΑΝ αν την χαρακτηρίσω. Έχει ο πατέρας μου χρόνια τώρα στο sportage,έχει πάει ιταλία,γαλλία,ισπανία και μετά μαρόκο με καράβι με το αμάξι μαζί,ούτε για τα φιμέ (μάλλον σε νόμιμο επίπεδο είναι τα τζάμια) ούτε για την μπάρα έχει φάει καν κλήση σε καμιά από αυτές τις χώρες,αφού σταματάει στα μπλόκα και δεν λένε τίποτα τι να πεις μετά παράνομο που δεν το κοιτάζει κανείς,να πεις ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια αν τρακάρεις όμως.Και δεν το χει βάλει για να σμπρόχνει αμάξια στα φανάρια,αλλά επειδή βαρέθηκε να δίνει 500άρια για προφυλακτηρες κάθε λίγο που του χε πέσει ένας πακιστανός με μηχανή πάνω χωρίς δίπλωμα και όλας και το έφτιαξε με δικά του λεφτά τελικά επειδή θα τον... τον άλλον αν το ανέφερε,και μια στην ελευσίνα με ένα bmw 520 άσχετη που το τρακάρισμα ήταν τέτοιο που μπλόκαρε ο ένας τροχός και έφυγε η μισή φάτσα. Άμα είναι για τέτοιον λόγο,προτειμώ να είμαι παράνομος και ο λάλης του δρόμου παρά να πληρώνω κάθε λίγο και από έναν προφυλακτήρα επειδή όλο και κάποιος εμένα θα είχε στον στόχο. Φανταζομαι ότι εκνευρίζεσαι όταν βλέπεις οτι με τουτου κάνεις 3 τέταρτα τα 5 χιλίομετρα ενώ ο μοτοσυκλετιστής κάνει 10 λεπτάκια έτσι ? Σου την βιδώνει ε ??? Αντε παρκαρε το 3τονο εκει που .... ξέρεις εσύ τώρα. Πιο πολύ σου ταιριάζει κάτι τέτοιο μου φαίνεται : Δεν υπάρχει εκνευρισμός,σοβαρά στ'ορκίζομαι αυτό δεν μου έχει περάσει καν απ'το μυαλό.Δεν υπάρχει σύγκριση καν και όλας,ο μηχανής έχει ένα μοτέρι που τρέχει όσο και εγώ,και ένα βαλιτσάκι πίσω,ενώ ο 3τονος και όχι μόνο,έχει 6 λίτρα μοτέρ μέσα στην περίπτωση που είναι αμερικάνικο θα έχει v8 μηχανάρα πιθανών που την ακούς και ερωτεύεσαι,και σαλόνι να κάνεις meeting μέσα με επίσημους.Και Suv να μην είναι,και compact fiesta να είναι,πάλι το προτειμώ από μηχανάκι. Πάντως ναι μου την έχει βιδώσει όχι άγρια αλλά εντελώς τρελά αλλά όχι για αυτό που λες,μου την έχει βιδώσει επειδή εδώ στην περιοχή παίζει πολύ μαγκιέ μοτοριλίκη καγκουρέ βας βας ο παρασκευάς,σπασμένα πίσω φανάρια,βαμένοι σκελετοί σε πορτοκαλί που το βράδι φωτίζει όλο το τετράγωνο σαν λάμπα,και παιδάκια πάνω ηλικίας μου που δεν κάνουνε τα μαθήματα τους και το παίζουν 50-cent και μηχανόβιοι πεζοδρομίων να περνάνε σαν tornado δίπλα από γριούλες και να γελάνε που τις τρομάζουν,να κλέβουν και τσάντες βεβαίως βεβαίως μερικές φορές κάποια άλλα καθίκια αλλά όχι συγκεκριμένα εδώ.Και αν θες να υποστήριξεις αυτά τα αληταριά επειδή κυκλοφορούν με 2τροχο και εγώ θέλω να τα βάλω τα βάλω από κάτω (καλά όχι και έτσι,λέμε τώρα),κάντο αλλά μην περιμένεις απάντηση,την ξέρεις. Υ.Γ το χα σκεφτεί σοβαρά αυτό που δείχνεις στην photo αλλά σε golf car edition,αλλά τα χτικιά κάνουν 15k$. EDIT:Να τα μας πάρε μάτι Πολλαπλασίασε τα αυτά επί δέκα,άλλαξε τα παιδάκια με κακοποιά στοιχεία,και την σούζα με εγκληματική κίνηση,και μπράβο κέρδισες μια ιδέα για το τι με έχει κάνει έξω φρενών.:snap: Υ.Γ2 Δεν έχω κάναν εκνευρισμό με τους 2κυκλους,μόνο για αυτούς που προανέφερα που κάνουνε βλακίες,γι'αυτό μην τυχόν κανένας με μηχανάκι σκεφτεί τίποτα εντάξει.Και ότι είπαμε εδώ δεν καταλαβαίνω ακριβώς με τι τόνο γράφτηκε αλλά ελπίζω να μην θέλουμε να φάμε ο ένας τον άλλον,γιατί εγώ δεν θέλω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.