Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

17(?) και βλέπω έχει msn :triniti:

16 εγώ :p

EDIT:Ίσως ξαναδοκιμάσω το κόλπο με το psp για dream hijacking... αν και δεν έπιασε ποτέ...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έχω προσέξει εδώ και χρόνια τις κουκλάρες που έχουν @ north america και με βλέπω να πάω μετανάστης δεν αντέχω άλλο το σκέφτομαι.:man_in_love:

αν εννοεις τις κουκλαρες που βλεπεις στην TV τοτες εισαι λαθος.

Αν εννοεις τις κουκλαρες που βλεπεις στο νετ, τοτες εισαι παλι λαθος.

Οι αμερικανοι ειναι απο τους πιο παχυσαρκους λαους στον κοσμο (74% απο 15 ετων και πανω). Γι'αυτο κατι μπαζα, βλεπε Πενελοπε Κρουζ εχουνε γινει σ(ι)ταρ.

ε κανεις πολυ μεγαλο λαθος ζαχο , ασε καποιους που εχουν ζησει εξω χρονια και εχουν παρτιδες με εκει ανθρωπους οτι τα γυμναστηρια ειναι γεματα και οι πιο πολλοι γυμναζονται ΣΙΓΟΥΡΑ περισσοτερο απο οτι ο μεσος ελληνας. Για την ιστορια φιλος μου στο πανεπιστημιο βορειας καρολινας ειχε παθει χοντρη ζημια με τις γκομενες , ναι ειχε και χοντρους οπως σε ολο το κοσμο. Παρεπιμπτοντως απο τους πιο παχυσαρκους λαους στο κοσμο ειναι οι ελληνες

# 1 United States:30.6%

# 2 Mexico:24.2%

# 3 United Kingdom:23%

# 4 Slovakia:22.4%

# 5 Greece:21.9%

# 6 Australia:21.7%

# 7 New Zealand:20.9%

# 8 Hungary:18.8%

# 9 Luxembourg:18.4%

# 10 Czech Republic:14.8%

ε κανεις πολυ μεγαλο λαθος ζαχο , ασε καποιους που εχουν ζησει εξω χρονια και εχουν παρτιδες με εκει ανθρωπους οτι τα γυμναστηρια ειναι γεματα και οι πιο πολλοι γυμναζονται ΣΙΓΟΥΡΑ περισσοτερο απο οτι ο μεσος ελληνας. Για την ιστορια φιλος μου στο πανεπιστημιο βορειας καρολινας ειχε παθει χοντρη ζημια με τις γκομενες , ναι ειχε και χοντρους οπως σε ολο το κοσμο. Παρεπιμπτοντως απο τους πιο παχυσαρκους λαους στο κοσμο ειναι οι ελληνες

# 1 United States:30.6%

# 2 Mexico:24.2%

# 3 United Kingdom:23%

# 4 Slovakia:22.4%

# 5 Greece:21.9%

# 6 Australia:21.7%

# 7 New Zealand:20.9%

# 8 Hungary:18.8%

# 9 Luxembourg:18.4%

# 10 Czech Republic:14.8%

Σε τι ακριβως εκανα λαθος?

Πρωτη στην λιστα δεν ειναι?

Επισης εχω φιλο ο οποιος γυρισε σχεδον ολες τις ΗΠΑ. Δεν ενθουσιαστηκε, μου ειπε.

Μεγαλυτερος μου ειπε οτι ειναι ο μεσος ορος απο ομορφες γυναικες στην Ελλαδα απ'οτι εκει.

Ισως εκει να διαφωνουμε. Δεν ειπα οτι δεν εχει.... ειπα οτι ειναι λιγες.

Και ναι, ειναι λογικο αν πας σε ενα πανεπιστημιο να βρεις ωραιες γυναικες. Τι πρωτοτυπο. Αν πας στο ΑΠΘ ή στο ΠΑΜΑΚ δεν θα βρεις ωραιες γυναικες.

Το θεμα ειναι το ποσοστο... γι'αυτο ειπα οτι κανει λαθος. Οχι οτι δεν εχει...

αν εννοεις τις κουκλαρες που βλεπεις στην TV τοτες εισαι λαθος.

Αν εννοεις τις κουκλαρες που βλεπεις στο νετ, τοτες εισαι παλι λαθος.

Οι αμερικανοι ειναι απο τους πιο παχυσαρκους λαους στον κοσμο (74% απο 15 ετων και πανω). Γι'αυτο κατι μπαζα, βλεπε Πενελοπε Κρουζ εχουνε γινει σ(ι)ταρ.

30,6% 4 usa αλλά το μέγεθος της χώρας εκεί είναι όσο 500 ελλάδες μαζί,βέβαια θα έχει μετρηθεί με κάποιο average.Ο καναδάς (άλλη χώρα από κει αλλά north america) καλά πάει δεν τον βλέπω στο top 10,αλλά απ'τα μέρη που χω δει μου μοιάζει κάτι μεταξύ ευρώπης και united states μαζί.:p

Ε αναλόγως πάντως,μπορεί πολλοί να χλαπακιάζουν,αλλά δεν είναι όλοι ΝΑ.:to_pick_ones_nose3:

Πάντως όσες έχω δει,και τουρίστριες και στο net και στην tv,μου αρέσουν μπορώ να πω πιο πολύ από του αντίστοιχου στυλ/γενιάς της ελλάδας,ίσως περισσότερο επειδή οι ελληνίδες ωραίες είναι αλλά τις περισσότερες τις ξέρω καλά τι είναι σαν χαρακτήρας και στυλάκι,ενώ δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε οι άλλες ακόμα.:hehe:

Κλειδώθηκε για να μεταφερθούν άκυρες καταχωρήσεις στην μαύρη τρύπα και θα ξεκλειδώσει συντόμως.

μου ειπανε depon πανω απο 38, εχθες ειχα 37.7 και δεν πηρα, σημερα εχει πεσει στα κανονικα επιπεδα αλλα απο καταροη, βηχα, νιωσιμο σαν να με εχει βαρεσει αραπης etc αλλο τιποτα..θα δουμε..

Τας κεμπαπ- κεμπάπ γαρδούμπα. Σις κεμπάπ κεμπάπ ντονέρ. Βάλτε μου ζουρλομανδύα έχω τρελαθεί..!! Καίγομαι!!!!!!!!! δεν την παλεύω άλλο....:wall:

5η μερα μονος στο σπιτι και τρωω για πρωινο...γιαουρτι

:TD:

Κάνει απαλή επιδερμίδα δεν χαίρεσαι?:)

Τυχερέεεεε,εγώ με γιαούρτι θέλω να ξεκινάω το πρωινό για καλή σιλουέτα,αλλά συνειδητοποιώ τι έχω φάει όταν έχει αδειάσει πλέον το ψυγείο (λέμε τώρα). :nerd:

Τυχερέεεεε,εγώ με γιαούρτι θέλω να ξεκινάω το πρωινό για καλή σιλουέτα,αλλά συνειδητοποιώ τι έχω φάει όταν έχει αδειάσει πλέον το ψυγείο (λέμε τώρα). :nerd:

αν σου περισσευουν τιποτα εξτρα κιλα φερε καμια 15ρια...

Πέρσι έπρεπε να τα ζήταγες που ήμουν 120kg :p

Μια χαρά ήμουν (και είμαι) μέχρι πριν το καλοκαίρι,έπιασε η πολύ ζέστη και σταμάτησα την γυμναστική (με το καλό από σεπτέμβρη) και από 76 πήγα 82-83 (1.80 ύψος),και περισσεύει λίγο λίπος.Αν θες σου δίνω οτι περισσεύει,μόνο την λιποαναρρόφηση πληρώνεις.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.