Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ΩΧ παναγια μου ελυωσα :happy2:

IMG202.jpg

IMG203.jpg

χαχαχαχαχα , αν και το περιμενα , άλλη φαση να το βλέπεις

Btw εκει που ειπα σε καποια φαση γιατι δεν εχει και άλλες σελιδες προς τα

πισω στα "todays posts" και μπλα μπλα...διαβάζοντας λίγο περι VB, servers κτλ παιρνω την ευθυνη των λόγων μου και αναγνωρίζω επίσημα και δημοσια την χαριτωμενα απιστευτη πατατα που ειπα. Η πατατα αυτή κινηθηκε στα καλοπροαιρετα πλαισια, και προς μια κατευθυνση παραλληλης προς αυτης της ευρυθμης και πρακτικης λειτουργιας του forum και δυστυχως αντιθετης φοράς προς την διαθεση χρονου και προσπαθειας των ανάλογων ανθρωπων.

*Κι εγώ αυτά έχω, αλλά από την τσέπη μου πληρωμένα, γιατί ο @@ας στη σχολή είναι του δόγματος "βάλε Linux". Καλημέρα, να του πεις "βάλε linux" θα σου πει. Από τους παλιούς, τους γραφικούς τους linux-άδες...

*Συνειρμός: Linux->sotiris->χημικό->πιπίνια χημικού/βιολογικού/γεωλογικου/και_ότι_άλλου_είναι_σε_αυτό_το_κτίριο->πέρασα σε λάθος σχολή από όλες τις απόψεις, τελικά :p

*Μόνο εγώ δεν μπορώ να διαμορφώσω ένα λάπτοπ στο dell.gr? Τάχα μου ελέγχει διαθεσιμότητες κλπ (εκεί που έχει τις τελίτσες να κουνιούνται από δεξιά προς τα αριστερά), και μετά πετάει ένα ακαταλαβίστικο κείμενο (προφανώς δεν το κατανοώ γτ δεν έχει λόγο να βρίσκεται εκεί)

Άσχετο: Υπήρχε κάποιο θέμα, όπου ένα μέλος δε μπορούσε να κάνει σωστά share αρχεία μεταξύ ΧΡ και Vista. Δεν το βρίσκω πουθενά...! Θυμάται κανείς ποιό είναι?

λες αυτο

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48025

ή αυτο?

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=47021

:p

*Κι εγώ αυτά έχω, αλλά από την τσέπη μου πληρωμένα, γιατί ο @@ας στη σχολή είναι του δόγματος "βάλε Linux". Καλημέρα, να του πεις "βάλε linux" θα σου πει. Από τους παλιούς, τους γραφικούς τους linux-άδες...

Φυσικό έπρεπε να μπω . . .

*Συνειρμός: Linux->sotiris->χημικό->πιπίνια χημικού/βιολογικού/γεωλογικου/και_ότι_άλλου_είναι_σε_αυτό_το_κτίριο->πέρασα σε λάθος σχολή από όλες τις απόψεις, τελικά :p

Αλλά καλά είναι και στο χημικό δε λέω :p

Βέβαια τώρα πού χουν αρχίσει να έρχονται κάτι άκυροι διδάκτορες πάνω, τα πιπίνια κινδυνεύουν με εξαφάνιση. (ο slνοών slνοείτο).

δεν υπαρχει σκριπτακι που να μας λεει σε πια σελιδα κανατε την τελευταια επισκεψη στο ΠΟΘ ;

ε μα....οταν καποιος εχει να πατησει στο ποθ μια βδομαδα , που να ψαχνει........

δεν υπαρχει σκριπτακι που να μας λεει σε πια σελιδα κανατε την τελευταια επισκεψη στο ΠΟΘ ;

ε μα....οταν καποιος εχει να πατησει στο ποθ μια βδομαδα , που να ψαχνει........

1) You are addicted :p

2) Αριστερά από τον τίτλο του θέματος, υπάρχει αυτό το κουμπάκι firstnew.gif. Όταν το πατάς σε πάει στο τελευταίο που διάβασες. :)

Φυσικό έπρεπε να μπω . . .

Αλλά καλά είναι και στο χημικό δε λέω :p

Βέβαια τώρα πού χουν αρχίσει να έρχονται κάτι άκυροι διδάκτορες πάνω, τα πιπίνια κινδυνεύουν με εξαφάνιση. (ο slνοών slνοείτο).

Αχαχαχαχαχα!! Καλο βρε...

Αντε να ακουσω σε λιγο οτι φταινε οι διδακτορες που δεν ζμπρωχνουνε οι linuxαδες τιμιοι φοιτητες του Χημικου Αθηνας!

Αμα ειναι να ανθισει η ερωτικη σου ζωη να κανω αιτηση να φυγουνε ολοι και να μεινουνε μονο οι φοιτητες πανω απο το 14 ετος (ΙKΤΣΒ΄ εξαμηνο :p)

Εξαλλου τι αναγκη εχεις εσυ ρε...

Εσυ εισαι βυσμα του Γενικου Χημειου και πηγαινεις για τον εσπρεσσο σου στις καφετεριες της Νομικης και στο Κολωνακι.

Γεια χαρά.Καλώς σας βρίσκω και πάλι.Δύο μήνες περίπου έλλειψα και έχω χάσει τη μπάλα.Νέο site, ένα σωρό νέες κάρτες γραφικών και γενικά πολλές αλλαγές μου φαίνεται για τόσο μικρό διάστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.