magicman Μάρτιος 3, 2008 #2241 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ...γιατί είναι ωραίο να είσαι φοιτητής... και γω αυτα εχω εδω και 2 μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 3, 2008 #2242 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ΩΧ παναγια μου ελυωσα :happy2: χαχαχαχαχα , αν και το περιμενα , άλλη φαση να το βλέπεις Btw εκει που ειπα σε καποια φαση γιατι δεν εχει και άλλες σελιδες προς τα πισω στα "todays posts" και μπλα μπλα...διαβάζοντας λίγο περι VB, servers κτλ παιρνω την ευθυνη των λόγων μου και αναγνωρίζω επίσημα και δημοσια την χαριτωμενα απιστευτη πατατα που ειπα. Η πατατα αυτή κινηθηκε στα καλοπροαιρετα πλαισια, και προς μια κατευθυνση παραλληλης προς αυτης της ευρυθμης και πρακτικης λειτουργιας του forum και δυστυχως αντιθετης φοράς προς την διαθεση χρονου και προσπαθειας των ανάλογων ανθρωπων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2008 #2243 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 *Κι εγώ αυτά έχω, αλλά από την τσέπη μου πληρωμένα, γιατί ο @@ας στη σχολή είναι του δόγματος "βάλε Linux". Καλημέρα, να του πεις "βάλε linux" θα σου πει. Από τους παλιούς, τους γραφικούς τους linux-άδες... *Συνειρμός: Linux->sotiris->χημικό->πιπίνια χημικού/βιολογικού/γεωλογικου/και_ότι_άλλου_είναι_σε_αυτό_το_κτίριο->πέρασα σε λάθος σχολή από όλες τις απόψεις, τελικά *Μόνο εγώ δεν μπορώ να διαμορφώσω ένα λάπτοπ στο dell.gr? Τάχα μου ελέγχει διαθεσιμότητες κλπ (εκεί που έχει τις τελίτσες να κουνιούνται από δεξιά προς τα αριστερά), και μετά πετάει ένα ακαταλαβίστικο κείμενο (προφανώς δεν το κατανοώ γτ δεν έχει λόγο να βρίσκεται εκεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 3, 2008 #2244 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ...γιατί είναι ωραίο να είσαι φοιτητής... και πηρες μονο μια εκδοση; τσιμπα και τα ultimate και αμα δεν σ'αρεσουν δωστα σ'εμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Μάρτιος 3, 2008 #2245 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ...γιατί είναι ωραίο να είσαι φοιτητής... ναι ναι είμαι και εγώ ένας αντίστοιχος,και τυχερός φοιτητής όπως εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 3, 2008 #2246 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Άσχετο: Υπήρχε κάποιο θέμα, όπου ένα μέλος δε μπορούσε να κάνει σωστά share αρχεία μεταξύ ΧΡ και Vista. Δεν το βρίσκω πουθενά...! Θυμάται κανείς ποιό είναι? λες αυτο http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48025 ή αυτο? http://www.thelab.gr/showthread.php?t=47021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 3, 2008 #2247 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 *Κι εγώ αυτά έχω, αλλά από την τσέπη μου πληρωμένα, γιατί ο @@ας στη σχολή είναι του δόγματος "βάλε Linux". Καλημέρα, να του πεις "βάλε linux" θα σου πει. Από τους παλιούς, τους γραφικούς τους linux-άδες... Φυσικό έπρεπε να μπω . . . *Συνειρμός: Linux->sotiris->χημικό->πιπίνια χημικού/βιολογικού/γεωλογικου/και_ότι_άλλου_είναι_σε_αυτό_το_κτίριο->πέρασα σε λάθος σχολή από όλες τις απόψεις, τελικά Αλλά καλά είναι και στο χημικό δε λέω Βέβαια τώρα πού χουν αρχίσει να έρχονται κάτι άκυροι διδάκτορες πάνω, τα πιπίνια κινδυνεύουν με εξαφάνιση. (ο slνοών slνοείτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2008 #2248 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 @sotiris: ναι, Φυσικό έπρεπε να μπεις, και να έχεις τον βλάκα τον αποτέτοιο, να σου λέει ότι η fortran είναι η καλύτερη γλώσσα προγραμματισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 3, 2008 #2249 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 OMG άντε να θυμηθώ πως κλοκάρουν AMD... :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2008 #2250 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 OMG άντε να θυμηθώ πως κλοκάρουν AMD... :smoke: Ζήτησε τα manuals από τον esdee Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 3, 2008 #2251 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Ζήτησε τα manuals από τον esdee xaxa ήρθε αλλά δε βοηθάει... είναι κάτω και παίζει DOTA... phenom 9100e indahouse...:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #2252 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 δεν υπαρχει σκριπτακι που να μας λεει σε πια σελιδα κανατε την τελευταια επισκεψη στο ΠΟΘ ;ε μα....οταν καποιος εχει να πατησει στο ποθ μια βδομαδα , που να ψαχνει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 4, 2008 Author #2253 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 δεν υπαρχει σκριπτακι που να μας λεει σε πια σελιδα κανατε την τελευταια επισκεψη στο ΠΟΘ ;ε μα....οταν καποιος εχει να πατησει στο ποθ μια βδομαδα , που να ψαχνει........ 1) You are addicted 2) Αριστερά από τον τίτλο του θέματος, υπάρχει αυτό το κουμπάκι . Όταν το πατάς σε πάει στο τελευταίο που διάβασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 4, 2008 #2254 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Φυσικό έπρεπε να μπω . . .Αλλά καλά είναι και στο χημικό δε λέω Βέβαια τώρα πού χουν αρχίσει να έρχονται κάτι άκυροι διδάκτορες πάνω, τα πιπίνια κινδυνεύουν με εξαφάνιση. (ο slνοών slνοείτο). Αχαχαχαχαχα!! Καλο βρε... Αντε να ακουσω σε λιγο οτι φταινε οι διδακτορες που δεν ζμπρωχνουνε οι linuxαδες τιμιοι φοιτητες του Χημικου Αθηνας! Αμα ειναι να ανθισει η ερωτικη σου ζωη να κανω αιτηση να φυγουνε ολοι και να μεινουνε μονο οι φοιτητες πανω απο το 14 ετος (ΙKΤΣΒ΄ εξαμηνο ) Εξαλλου τι αναγκη εχεις εσυ ρε... Εσυ εισαι βυσμα του Γενικου Χημειου και πηγαινεις για τον εσπρεσσο σου στις καφετεριες της Νομικης και στο Κολωνακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 4, 2008 #2255 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ξερει κανεις εναν ευκολο τροπο να βγαλω λεφτα??? // οχι sex κ ναρκωτικα παρακαλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #2256 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ξερει κανεις εναν ευκολο τροπο να βγαλω λεφτα??? // οχι sex κ ναρκωτικα παρακαλω..Όπλα, κομπίνες, ληστείες, απαγωγές, εκβιασμοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #2257 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ξερει κανεις εναν ευκολο τροπο να βγαλω λεφτα??? // οχι sex κ ναρκωτικα παρακαλω.. δουλειά δεν παίζει ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 4, 2008 #2258 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Συγγρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 4, 2008 #2259 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Συγγρου? :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 4, 2008 #2260 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Γεια χαρά.Καλώς σας βρίσκω και πάλι.Δύο μήνες περίπου έλλειψα και έχω χάσει τη μπάλα.Νέο site, ένα σωρό νέες κάρτες γραφικών και γενικά πολλές αλλαγές μου φαίνεται για τόσο μικρό διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.