Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και μία ερώτηση (βασικά δύο είναι) : Πόσα παραπάνω κιλά μπορώ να έχω σε αποσκευές στο αεροπλάνο και πόσο κοστίζει το να είσαι υπέρβαρος;

Έχω ταξιδέψει και με 45 κιλά και δε μου είπαν τίποτα. Έχει να κάνει με την εταιρία και κατά πόσο είναι γεμάτο το αεροπλάνο.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

LOL.

Πετυχα και κατι τετοιους οσο ημουνα μεσα. Βατραχια, Υπερεθνικιστες μονιμαδες, Εθνικοφρονες αιωνιους φοιτητες του καναπε. Τρελλο γελιο οι "συζητησεις".

Η απαντηση ειναι... "Επρεπε να με ειχες φανταρο".

Βεβαια το να κανεις τον "καμποσο" σε 18χρονα παιδακια δεν ειναι και κατι για το οποιο πρεπει να υπερηφενευεσαι για τα ... "managerial skills" σου. Ουτε να το γραφεις στο βιογραφικο σου.

Τουλάχιστον αυτοί στρώνανε κάτι , εσύ 2 χρόνια πολεμούσες με το trtw στα bh5 απο 2 -> 1 δεν κατάφερες ποτέ να το κάνεις... ειδες & αποειδες και πήγες φαντάρος μετά : P

Υπάρχει κανένα καλό και φιλοτιμο παιδί από Ηράκλειο να πάρει να δοκιμάσει μια ΑΤΙ 3850 που έχω, γιατί δεν έχω κανένα φίλο με PCI express? Κερνάω και φραπεδιά άμα είναι.

προσφορές σε πμ :p

τελικα υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που ειναι τελέιως *%^^%^... παμε σημερα στη σχολη. Μαθηματικα πρωτο μαθημα, και καθομαστε ωραια και καλα στο αμφιθεατρο...Περναει ενα τεταρτο και δεν εχουμε αρχισει...μιση ωρα τιποτα...ΜΙΑ ωρα πουθενα ο καθηγητης...ΔΥΟ(!!!) ωρες αφαντος...ΔΥΟΜΙΣΙ ωρες τα ιδια...Συνολικα το μαθημα ηταν τρεις ωρες και ο τυπας ουτε που μπηκε στον κοπο να εμφανιστει (συμφωνα με την γραμματεια δεν ειχε ενημερωσει οτι θε λειπει)...

Οταν μας κανει την χαρη και εμφανιστει τι θα πρεπει να του πουμε; :mad:

Δημοσιο...:mad::wall:

ξαναπαω σχολη για μαθημα τωρα...ελπιζω να μην ξαναγινουν τα ιδια και με αυτον που εχουμε τωρα γιατι θα μας δειξουν στα καναλια οι ειδησεις (αλλα και στο Lab, θα φροντισω εγω..:p) :mad:

:D:hehe:

Εσείς φταίτε που τους κακoμαθαίνετε:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.