Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εγω και ο αδελφος μου σκοτωσαμε 7 την περασμενη εβδομαδα. 2 εγω στην αυλη που ειχε σκοταδι και δεν αηδιαζα οταν τις εβλεπα και 5 εκεινος, 4 στο δωματιο του και 1 στο δικο μου.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
[πορωμένος]

ξέρεις πόσες κατσαρίδες υπάρχουν κάτω και ανάμεσα από αυτούς τους σωρούς?

[πορωμένος]

:dance3:

Στα σουβλατζίδικα να δείς

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Το σκηνικο εκτυλιχθηκε πριν απο 10 χρονια.

Η γιαγια μου εχει εξoχικο στα Κανακια Σαλαμινας. Πηγαιναμε καποιες αργιες/τριημερα etc. Μια περιοδο οι κατσαριδες εκαναν παρτυ στη περιοχη, σκοτωναμε με τα ξαδερφια μου καθε μερα μεχρι και 20 κατσαριδες μεσα στο σπιτι ή στην αυλη.

Λογικο ειναι καθως η περιοχη εχει δασος διπλα, ηταν καλοκαιρι και οι μπαλκονοπορτες συνεχεια ανοιχτες.

Τελος παντων παμε μια φορα με το θειο μου, τη θεια μου και τα ξαδερφια μου αλλα ειχαμε να παμε στο σπιτι κανα 2μηνο.. Με το που φτανουμε ο ξαδερφος μου κατουριοταν και φευγει βολιδα για τη τουαλετα.. Ακουμε ενα ουρλιαχτο και σκαει αμεσως εξω και λεει: "Μπαμπα στο μπανιο εχει 1 εκατομυριο κατσαριδες"..

Τρεχω με το θειο μου να δουμε τη παιζει, ανοιγει τη πορτα και δεν εβλεπες πλακακι κατω.. Ενα μπανιο γεματο κατσαριδες... Προφανως καποια ειχε μπει μεσα στη μπανιερα και δε μπορουσε να φυγει επειδη γλιστραει η πορσελανη, γεννησε μεσα και εγινε το ελα να δεις...

Παει ο θειος μου παιρνει 2 αροξολ, παιρνω και γω αλλα 2, βαζουμε 2 μπλουζες γυρω απο το στομα σαν μαντηλι και ορμαμε.. Με το που ξεκιναμε αρχιζουν μερικες να πετανε (οταν λεω μερικες σκεφτειτε ενα συννεφο) και βγαινουμε αμεσως εξω.. Μετα απο 2 λεπτα ξαναμπαινουμε και εχουμε συννενοηθει να βγουμε μονο αν αδειασουν τα αροξολ.

Τελειωνουμε λοιπον τη δουλεια μας και μετα απο καμμια ωρα μπαινουμε να δουμε.. Ολες τεζα (μερικες μαστουρωμενες).

Μαζεψαμε 4 μεγαλες μαυρες σακουλες σκουπιδιων κατσαριδες...:giveup:

Εγω πλεον εχω βρει καινουριο φονικο οπλο, εχω διπλα ενα ψεκαστηρι σουαζ (για ολα κανει αυτο το πραμα, τι διαολο), με 2 ψεκασματα ειναι νεκρη in a matter of seconds, και ειναι και 2 σε 1, απολυμαινει κιολας.

Μαλλον την ακουνε απο το Butyl Glycol που περιεχει το σκευασμα,αλλωστε η μυρωδια που βγαζει το σουαζ σε αυτο οφειλεται.

FYI ο Φ.Σ. χρησιμοποιει μονο κορυφαιας ποιοτητας ευρωπαικες πρωτες υλες και σε αντιθεση με αυτους που προσπαθουν να αντιγραψουν τη συνταγη,δεν κανει ποτε εκπτωσεις στην ποιοτητα

Τωρα ειδα ποιος ηταν ο Wyatt Earp, αλλα και παλι αυτο που ειπα μπορει να ισχυσει και στην δικη του περιπτωση μαλλον.
έζησε πολλά χρόνια (για τα δεδομένα της εποχής και του "επαγέλματός" του) για να κάνει λάθος στο μοτο του. ;)

Δεν λέει "μην είσαι γρήγορος, να είσαι ακριβής", αλλά μάλλον "χωρίς ακρίβεια η ταχύτητα δεν αξίζει και τόσο".

Για να δούμε τι θα πει η FS :D

Προχθές να δείτε εφιάλτη με κατσαρίδες.Πάει ο απολυμαντής-Terminator Wanabee και ανοίγει το καπάκι του βόθρου για να το ψεκάσει. Και απλώνοναι σε όλον τον κήπο πάνω απο 400-500 κατσαρίδες! Τις βλέπαμε να βολτάρουν πάνω στο γρασίδι. Βέβαια μετα ήρθαν τα σπουργίτια και έγινε ολόκληρη μάχη! Σε 30' δεν είχε μείνει ούτε μια ζωντανη κατσαρίδα.Τις φάγανε ΟΛΕΣ! :-O

χεχε έτσι είναι τα πουλιά και οι γάτες (ναι, ναι) προστατεύουν το σπιτι από κατσαρίδες από έντομα που έρχονται απ'έξω..... για απο μέσα (μπανιέρα σιφώνια κλπ) η καλύτερη λύση είναι απεντομωτής-terminator πριν φύγεις για διακοπές.... κάθεται το χημικό στα σιφώνια και σωλήνες για 15 μέρες οπότε και αυτες που κρύβονται θα το φάνε και ότι αυγά σκάσουν θα ψοφήσουν γιατί δεν τρέχει νερό από τις βρύσες να ξεπλύνει το χημικό (το οποίο, τουλάχιστον αυτό που μου έβαλε τελευταία φορά ο terminator- είναι υδατοδιαλυτό).

το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που παίρνει καιρό μεχρι ανεβάσουν τον πλυθησμό τους....

δυστυχώς φέτος είναι τετοιες οι συνθήκες που ευνοουν την υπεργεννητικότητα τους...

Εμείς μετα (αλλα και πριν απο την απολύμανση) δεν είχαμε δεί απολύτως καμιά κατσαρίδα.Γενικά μέσα στο σπίτι είναι πάνω απο 3 χρόνια απο την τελευταία φορά :nada:

Φετος υπαρχουν πολλες κατσαριδες, μεχρι στιγμης εχω σκοτωσει 3 και εχω δει και μερικες αλλες να βολταρουν στο κηπο.

Αναρωτιεμαι στο χωριο μου πως θα ειναι...:patsak:

Κατσαριδοτοπικ το καναμε το ΠΟΘ!!!

Η γατα μου ηταν αυτη που ξετρυπωσε τις 2 κατσαρισες στην αυλη! Επισης σκοτωνει και ακριδες.

έζησε πολλά χρόνια (για τα δεδομένα της εποχής και του "επαγέλματός" του) για να κάνει λάθος στο μοτο του. ;)

Δεν λέει "μην είσαι γρήγορος, να είσαι ακριβής", αλλά μάλλον "χωρίς ακρίβεια η ταχύτητα δεν αξίζει και τόσο".

Για να δούμε τι θα πει η FS :D

Το πηρα απο επιστημονικης αποψης εγω, γιατι παρομοια πραγματα καναμε στον "Επιστημονικο Υπολογισμο" στην σχολη, και δεν πολυ ισχυει παντα αυτο που λεει ο φιλος σου:p

Ουστ με τις σιχαμένες τις κατσαρίδες.:p

Εδώ μπαίνουν απ'το μπαλκόνι,και ειδικά τώρα που έχει ζέστη βγαίνουν από την αυλή κάτω,και ανεβαίνουν στα μπαλκόνια όλων.Την νύχτα να δείτε,αφού αφήνουμε ανοιχτές τις πόρτες και ανοίγεις απότομα το φως στην κουζίνα και τρομάζεις.:hehe:

Πάλι καλά που δεν είναι ιπτάμενες σαν του fragma.:crazy_pilot:

Ορκίζομαι ότι τον επόμενο που θα πειράξει/μετακινήσει/πάρει/χρησιμοποιήσει/κάνει_οτιδήποτε_με τα πράγματά μου, χωρίς να με ρωτήσει - πολλώ δε μάλλον όταν έχω πει όχι εξ αρχής-, θα τον κάνω να βρει τρόπο να γυρίσει το χρόνο πίσω ώστε να προσέξει να μην κάνει αυτο το λάθος :rant::rant: Κάθε φορά καθυστερώ να κάνω τις δουλειές μου επειδή πρέπει να γίνει αυτό που σκέφτηκαν οι άλλοι :rant:

Τυχερός είσαι που μετακινούν/χρησιμοποιούν κτλ,και δεν τα σπάνε.:p

Φαντάσου τώρα να έχεις πει στους γονείς σου να μην αγγίζουν την οθόνη επειδή έχει glossy πλαίσιο,και την άλλη μέρα να την βλέπεις καθαρισμένη με την άγρια μεριά σφουγγαριού,και να σου λένε και από πάνω ότι μόνο την σκόνη πήραν... Πάλι καλά που τελικά ένα γυαλισματάκι ήθελε με πανί γυαλιών...:getlost:

Πφφ ψάχνω τώρα και ένα song απ'την διαφήμιση του Renault Megane που παίζεται αλλά αναρωτιέμαι,new topic για ψάχματα τραγουδιών για όλους ή απάντηση σε υπάρχον;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.