Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καληνύχτα παιδάκια :) Αύριο ξαναρχίζω σχολή (σοβαρά)

(σοβαρά ξαναρχίζω, και ξαναρχίζω στα σοβαρά :p )

Αυριο θα βρεχει.... ξεκινα απο μεθαυριο:p

αύριο είναι Δευτέρα. καλύτερα παρασκευή μη σου πέσει βαρύ το πρόγραμμα :D:daisy:

flame δεν θελω να ανοιξω...αλλα... γμτ... στην μειονοτικη θρακη ξυλοκοπειται Ελληνιδα δασκαλα... http://blog.antibaro.gr/?p=72 .....:hm:

http://www.xronos.gr/court/detail.php?ID=38920

E αφου τιμωρήθηκε ο δράστης, γιατι να το κάνουν θέμα τα μεγάλα κανάλια και οι "ανεξάρτητοι" δημοσιογράφοι"?...

εξάλλου στα αναχώματα του Κολωνακίου ολα βαινουν καλώς....

ουτε εγω μπορουσα να μπω, το site το βλεπω και δεν το χορταινω λεμε, αριστο..

Να μπουνε σιγα σιγα κ τα υπολοιπα addon κ ειμαστε αρχηγοι. Μπραβο κ παλι μπραβο, αυτο μονο τελος.

Crystallia is back! :shutup:

UNDEAD ΗΜΟΥΝ FFS!!!!!!

Και μία ερώτηση (βασικά δύο είναι) : Πόσα παραπάνω κιλά μπορώ να έχω σε αποσκευές στο αεροπλάνο και πόσο κοστίζει το να είσαι υπέρβαρος;

UNDEAD ΗΜΟΥΝ FFS!!!!!!

Και μία ερώτηση (βασικά δύο είναι) : Πόσα παραπάνω κιλά μπορώ να έχω σε αποσκευές στο αεροπλάνο και πόσο κοστίζει το να είσαι υπέρβαρος;

έχε κατα νου το γνωστό κόλπο... το βάρος μοιράζεται με όποιον είσαι μαζί... βρες καμια κοπέλα κλπ (κατά προτίμηση μοντέλο:p) με μια τσαντούλα μόνο και περάστε τα μαζί... έχω γλιτώσει πολλά λεφτά έτσι (αλλά δεν έχω γ@μήσει μοντέλο)

Για να πάρω άλλα 20 πόσα θα με χρεώσουν; :hehe:

ασε ...παραλιγο να με χρεωναν 150€...για +22κιλα! με την air france

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.