Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μη μου ανησυχείτε :) Θα τα φτιάξουμε όλα σιγά σιγά.

Για αυτο δεν αμφιβαλουμε...

Παντα ησασταν πρωτοι σ'αυτα!

Τουλαχιστον απο την πλευρα μου δεν καταλαβα γιατι εγινε η αλλαγη και πια ηταν η αναγκαιοτητα της..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

αυριο απογευμα γραφω τελευταιο μαθημα του μαστερ,και αντι να διαβαζω το μαθημα,διαβαζω το ΠΟΘ..:tomato:

η φραπα,δεν βοηθησε πολυ στο να ανοιξει ο ματης,ηρθε και το νεο look και με αποτελειωσε:o

Για αυτο δεν αμφιβαλουμε...

Παντα ησασταν πρωτοι σ'αυτα!

Τουλαχιστον απο την πλευρα μου δεν καταλαβα γιατι εγινε η αλλαγη και πια ηταν η αναγκαιοτητα της..

παιδια γιατι αυτη η αλλαγη?προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου,κριμα γιαιτ παλια ηταν παρα πολυ καλυτερα

Η αλλαγή έγινε καταρχήν για λόγους ασφαλείας. Η έκδοση της Vbulletin που είχαμε ήταν τουλάχιστον 15 εκδόσεις πίσω και ήταν τρύπια εντελώς. Δεύτερον, το μέγεθος του forum είχε μεγαλώσει πολύ, και η vb2 αργούσε χαρακτηριστικά σε πολύ μεγάλα θέματα (πχ το συγκεκριμένο). Τρίτον η vb3 έχει τόσα καλούδια που όταν τα μάθουμε/μάθετε δε θα διανοηθούμε να γυρίσουμε πίσω.

Καλορίζικο και από εμένα...θα μου πάρει βέβαια λίγο καιρό να συνηθίσω το νέο look!!!

Επίσης θα συμφωνήσω και εγώ στο ότι με λίγο πιο σκούρα χρωματάκια θα ήταν καλύτερα!

Φτου φτου πάντως :D

απο οτι βλεπω το βασιλο αιτημα ειναι να σκουρινει τα χρωματα...

μαλλον ομως δεν ειναι μονο αισθητικο το θεμα ομως...αφου αυτη η ασπριλλα ενω σαν χρωμα μου αρεσει ,σου βγαζει τα ματια ειδικα αμα θες να διαβασεις κανενα μεγαλο thread:p

Η αλλαγή έγινε καταρχήν για λόγους ασφαλείας. Η έκδοση της Vbulletin που είχαμε ήταν τουλάχιστον 15 εκδόσεις πίσω και ήταν τρύπια εντελώς. Δεύτερον, το μέγεθος του forum είχε μεγαλώσει πολύ, και η vb2 αργούσε χαρακτηριστικά σε πολύ μεγάλα θέματα (πχ το συγκεκριμένο). Τρίτον η vb3 έχει τόσα καλούδια που όταν τα μάθουμε/μάθετε δε θα διανοηθούμε να γυρίσουμε πίσω.

Κωσταντινε,καταρχην δεν θελω να το παρετε(admin)σαν παρατηρηση,τωρα που μου εξηγησες τους λογους μπορω να το καταλαβω,καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας:clap:

Βρε παιδια αφου υπαρχει δυνατοτητα να εχουμε δυο και τρια και παραπανω themes γιατι δεν βαζετε δυο ; Οπως βλέπετε το κοινο ειναι χωρισμενο σε φως και σκοταδι οποτε καντε το για νσ εινσι ολοι χσρουμενοι με τσ μστια τους. btw το ξερω οτι θελει πολυ δουλεια αλλα μην ξεχνατε οτι το thelab ειναι το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της ελλαδας.

Εμένα μ΄αρέσει το νέο layout..χρειάζονται και οι αλλαγές, πόσο μάλλον όταν είναι για χρηστικούς λόγους!

Πολύ καλό παιδιά :clap:

**Επιτέλους μπορώ να πάω (μετά από μια απάντηση που έχω δώσει) στα ενεργά θέματα άμεσα, με το quick links!!

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά αυτό που είσαι εσύ για το μαγαζί, μέγα μέρος το οφείλεις στης σχετικές και άσχετες πληροφορίες από το χαζολόγημα σου στο διαδίκτυο.

Απλά κάποιος κοντόφθαλμος αποφάσισε να σε μετατρέψει από σύγχρονο στέλεχος σε παρωχημένο.

+1

βεβαια αυτος ο αυτοματος μπατσος ολο κ πιο πολυ εδραιωνεται. αυτοι που το βαζουν οφειλουν ομως να γνωριζουν σε ποιους δεν χρειαζεται..αυτο σημαινει σωστη διαχειριση ΑΔ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.