jimakos21 Μάρτιος 2, 2008 #2161 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Μη μου ανησυχείτε Θα τα φτιάξουμε όλα σιγά σιγά. Για αυτο δεν αμφιβαλουμε... Παντα ησασταν πρωτοι σ'αυτα! Τουλαχιστον απο την πλευρα μου δεν καταλαβα γιατι εγινε η αλλαγη και πια ηταν η αναγκαιοτητα της.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 2, 2008 #2162 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 παιδια γιατι αυτη η αλλαγη?προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου,κριμα γιαιτ παλια ηταν παρα πολυ καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 2, 2008 #2163 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 αυριο απογευμα γραφω τελευταιο μαθημα του μαστερ,και αντι να διαβαζω το μαθημα,διαβαζω το ΠΟΘ.. η φραπα,δεν βοηθησε πολυ στο να ανοιξει ο ματης,ηρθε και το νεο look και με αποτελειωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2008 #2164 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Για αυτο δεν αμφιβαλουμε...Παντα ησασταν πρωτοι σ'αυτα!Τουλαχιστον απο την πλευρα μου δεν καταλαβα γιατι εγινε η αλλαγη και πια ηταν η αναγκαιοτητα της..παιδια γιατι αυτη η αλλαγη?προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου,κριμα γιαιτ παλια ηταν παρα πολυ καλυτεραΗ αλλαγή έγινε καταρχήν για λόγους ασφαλείας. Η έκδοση της Vbulletin που είχαμε ήταν τουλάχιστον 15 εκδόσεις πίσω και ήταν τρύπια εντελώς. Δεύτερον, το μέγεθος του forum είχε μεγαλώσει πολύ, και η vb2 αργούσε χαρακτηριστικά σε πολύ μεγάλα θέματα (πχ το συγκεκριμένο). Τρίτον η vb3 έχει τόσα καλούδια που όταν τα μάθουμε/μάθετε δε θα διανοηθούμε να γυρίσουμε πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάρτιος 2, 2008 #2165 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Καλορίζικο και από εμένα...θα μου πάρει βέβαια λίγο καιρό να συνηθίσω το νέο look!!! Επίσης θα συμφωνήσω και εγώ στο ότι με λίγο πιο σκούρα χρωματάκια θα ήταν καλύτερα! Φτου φτου πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Μάρτιος 2, 2008 #2166 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 απο οτι βλεπω το βασιλο αιτημα ειναι να σκουρινει τα χρωματα...μαλλον ομως δεν ειναι μονο αισθητικο το θεμα ομως...αφου αυτη η ασπριλλα ενω σαν χρωμα μου αρεσει ,σου βγαζει τα ματια ειδικα αμα θες να διαβασεις κανενα μεγαλο thread:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 2, 2008 #2167 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 καλορίζικο και καλή ξεκούραση στους admins... το μπλεδάκι πάντως είναι σήμα κατατεθέν... πιστεύω επιβάλετε η επιστροφή του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 2, 2008 #2168 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Η αλλαγή έγινε καταρχήν για λόγους ασφαλείας. Η έκδοση της Vbulletin που είχαμε ήταν τουλάχιστον 15 εκδόσεις πίσω και ήταν τρύπια εντελώς. Δεύτερον, το μέγεθος του forum είχε μεγαλώσει πολύ, και η vb2 αργούσε χαρακτηριστικά σε πολύ μεγάλα θέματα (πχ το συγκεκριμένο). Τρίτον η vb3 έχει τόσα καλούδια που όταν τα μάθουμε/μάθετε δε θα διανοηθούμε να γυρίσουμε πίσω.Κωσταντινε,καταρχην δεν θελω να το παρετε(admin)σαν παρατηρηση,τωρα που μου εξηγησες τους λογους μπορω να το καταλαβω,καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 2, 2008 #2169 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Βρε παιδια αφου υπαρχει δυνατοτητα να εχουμε δυο και τρια και παραπανω themes γιατι δεν βαζετε δυο ; Οπως βλέπετε το κοινο ειναι χωρισμενο σε φως και σκοταδι οποτε καντε το για νσ εινσι ολοι χσρουμενοι με τσ μστια τους. btw το ξερω οτι θελει πολυ δουλεια αλλα μην ξεχνατε οτι το thelab ειναι το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της ελλαδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Μάρτιος 2, 2008 #2170 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 καλορίζικο και οτι είπαν και οι περισσότεροι, λίγο πιο σκούρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 2, 2008 #2171 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 καλορίζικο και οτι είπαν και οι περισσότεροι, λίγο πιο σκούροσημασία έχει τι λέει ο ΕΝΑΣ είναι ενδιάμεσο στάδιο, το τελικό θα είναι λευκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάρτιος 2, 2008 #2172 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Καλοριζικο ρε παιδες καλη δουλεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 2, 2008 #2173 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 σημασία έχει τι λέει ο ΕΝΑΣΜάλλον έφαγε χυλόπιτα από σύριγγα, και του έμεινε απωθημένο : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Μάρτιος 2, 2008 #2174 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Εμένα μ΄αρέσει το νέο layout..χρειάζονται και οι αλλαγές, πόσο μάλλον όταν είναι για χρηστικούς λόγους!Πολύ καλό παιδιά :clap:**Επιτέλους μπορώ να πάω (μετά από μια απάντηση που έχω δώσει) στα ενεργά θέματα άμεσα, με το quick links!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2008 #2175 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 μεγειες...κουκλι εγινε κατα τη γνωμη μου οποτε αξιζε η αναμονη... Μ'αρεσε επισης που η νεα εκδοση VB εχει και μπολικα νεα καλουδια...Λιγο μεχρι με τα συνηθισουμε ειναι.. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 2, 2008 #2176 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά αυτό που είσαι εσύ για το μαγαζί, μέγα μέρος το οφείλεις στης σχετικές και άσχετες πληροφορίες από το χαζολόγημα σου στο διαδίκτυο. Απλά κάποιος κοντόφθαλμος αποφάσισε να σε μετατρέψει από σύγχρονο στέλεχος σε παρωχημένο.+1βεβαια αυτος ο αυτοματος μπατσος ολο κ πιο πολυ εδραιωνεται. αυτοι που το βαζουν οφειλουν ομως να γνωριζουν σε ποιους δεν χρειαζεται..αυτο σημαινει σωστη διαχειριση ΑΔ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 2, 2008 #2177 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Συγχαρητηρια στους admin για διαθεση για εξελιξη ! Μπραβο and keep up Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 2, 2008 #2178 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Μεγειες μεγειές το νέο φόρουμ. Λίγο δουλειά στο θέμα θελει αλλά πολυ πιο γρήγορο και ευχρηστο. Υ.Γ Πάνεα έβαλες το video η να το βάλω εγώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 2, 2008 #2179 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν μπορω να το βαλω...γιατι εισαι σαν την Naomi Cambel το φωτομοντελο με αυτην την ποζα News Poster σε περιπέτειες Αλλα αντε ας το βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 2, 2008 #2180 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 με τις παντες πηγε να πιασει ο τυπος παραλιγο...δειτε τοhttp://www.liveleak.com/view?i=ddb_1204404185 πόσο παίζει να μην ξαναμπω σε αεροπλάνο :O:hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.