Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έλεος πια με αυτήν την ΕΥΔΑΠ. Από το πρωί είμαστε χωρίς νερό :S

Άσε το άλλο: Παίρνω τους γονείς μου στην Κεφαλονιά, και απαντάει η τηλεφωνική γραμμή ΟΚΑΝΑ (1031). Τώρα πως μπερδεύτηκε το τηλέφωνο (ή το κέντρο) κι από 10ψήφιο νούμερο, πήρε μόνο τα μεσαία, μόνο η Panasonic ή/και ο ΟΤΕ το ξέρουν... Ακους εκεί ΟΚΑΝΑ. Ντάξ έχουμε μπλέξει με σχολές, η χώρα πάει κατά διαόλου, αλλά όχι και να πέσουμε στα ναρκωτικά :p

και παιρνω το λογαριασμο της βοντα , ανοιγω , βλεπω ...8 ευρω για ιντερνετ. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχω καψει εγω 8 ευρω για ιντερνετ απο το κινητο , τσεκαρω το κινητο 0 Byte...ανοιγω το διφυλλο να δω χρεωσεις και βλεπω οτι μια κληση σε φιλο μου αντι να χρεωθει σαν κληση χρεωθηκε σαν πλοηγηση στο ιντερνετ..........

...... .....τι εγινε λεει? :crazy:

Πολύ ωραίος...

και τώρα άσ' τα ελεύθερα...

Μου την δίνουν οι άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι ωραίο ή κουλ να έχουν ένα είδος ζώου το οποίο δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά μόνο να πετάξει, κλεισμένο σε ένα κλουβί μερικών εκατοστών μαζί με άλλα 10... Εσύ θα γούσταρες να ήσουν με άλλους 9 σε έναν κελί 3χ3 και να μην μπορείς να περπατήσεις, αλλά μόνο να μπουσουλάς...? Για όλη σου την ζωή...? Μάλλον ναι...

Edit: Όχι τίποτα άλλο, αλλά μ' αρέσει που διαφημίζεις και τι φιλόζωος που είσαι...

και παιρνω το λογαριασμο της βοντα , ανοιγω , βλεπω ...8 ευρω για ιντερνετ. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχω καψει εγω 8 ευρω για ιντερνετ απο το κινητο , τσεκαρω το κινητο 0 Byte...ανοιγω το διφυλλο να δω χρεωσεις και βλεπω οτι μια κληση σε φιλο μου αντι να χρεωθει σαν κληση χρεωθηκε σαν πλοηγηση στο ιντερνετ..........

...... .....τι εγινε λεει? :crazy:

καλά, μιλάμε για μεγάλος χακεράς ο φίλος σου :hehe:

Πολύ ωραίος...

και τώρα άσ' τα ελεύθερα...

Μου την δίνουν οι άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι ωραίο ή κουλ να έχουν ένα είδος ζώου το οποίο δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά μόνο να πετάξει, κλεισμένο σε ένα κλουβί μερικών εκατοστών μαζί με άλλα 10... Εσύ θα γούσταρες να ήσουν με άλλους 9 σε έναν κελί 3χ3 και να μην μπορείς να περπατήσεις, αλλά μόνο να μπουσουλάς...? Για όλη σου την ζωή...? Μάλλον ναι...

Edit: Όχι τίποτα άλλο, αλλά μ' αρέσει που διαφημίζεις και τι φιλόζωος που είσαι...

Να τα αφήσει ελεύθερα και να τα φάνε οι αετοί; Αφού τα έχει που τα έχει, ας τα φροντίσει και ας τα αγαπήσει.

Το δικό μου καναρίνι το αφήνω ελεύθερο στο δωμάτιο και γυρνάει από μόνο του σε εμένα και κάθεται στο δάχτυλο μου. Σχεδόν επικοινωνούμε...

Eλα παρτα εσυ και αστα να πεταν μες στο νεφος.

Αληθεια της γιαγιας σου της κανεις παραπονα που εχει καναρινια?(γενικο ηταν αυτο) η οταν πας στο Εθνικο Παρκο κανεις σε κανενα παραπονα?Η οταν πας στο τσιρκο?Τις σαυρες,τα φιδια και τις αραχνες γιατι να τις εχουμε σε γυαλες?Ωχ ναι για να μην σε "τσιμπησουν".Τα λιονταρια γιατι σε κλουβια??Να φανταστω...Αλλα με τα καναρινια ειμαστε φιλοζωοι.Και 6 γατες εχω και 2 σκυλια τα οποια ποτε δεν τους εχω φορεσει λουρι και ποτε δεν τα εχω βαλει μεσα στο σπιτι,παντα εξω ελευθερα πανε οπου θελουν.Αλλα τα παπαγαλακια για κανα μηνα που ειμαι εδω Αθηνα,οπως τα βλεπεις θα ναι.Και μια ακομα πληροφορια ειμαι απο τους λιγους που εχουν γαιδουρακο ,ενα απο τα πιο εκλειποντα ζωα.Ειδα και τους "φιλοζωους" που κανουν κεντρα στεγασης των ζωων και τα κλεινουν μεσα σε αποθηκες και καλα για να τα προστατεψουν. :spell:

Αρχικα ο φιλος ειχε παρει εναν μικρο παπαγαλο,το θυληκο ηρθε μονο του μετα και ζευγαρωσαν .

Με τη ίδια λογική να φυλακίσουμε όλα τα ζώα για να μην τρώνε το ένα το άλλο...

Αν ήταν η φύση θα τα έφτιαχνε μόνη της, μέσα σε ένα κλουβί και όχι ελεύθερα, αυτή ξέρει καλύτερα...

Edit

Οι ζωολογικοί κήποι και τα τσίρκο υπάρχουν επειδή πηγαίνουν κάποιοι και τους επισκέπτονται... αν ο κόσμος δεν συμμετείχε στο εμπόριο τότε δεν θα υπήρχαν... αν και πιστεύω ότι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι στο τσίρκο και όχι ζώα...

Αν από την άλλη νιώθεις την ανάγκη να βοηθήσεις ένα ζώο, τότε τάισε τα αδέσποτα της γειτονιάς σου...

καθότι κάτοχος καναρινιού δεν μπορώ να μη εκφράσω άποψη...

το προηγούμενο το άφησα ελεύθερο, το βρήκα το επόμενο πρωί μαδημένο κοντά στο σπίτι μου ... δεν ξέρω τι και πως αλλά μερικά είδη έχουν μάθει στην αιχμαλωσία :eek:

καλά έκανε. Άντε με τον κάθε ψυχάκια που βαριέται να ψάξει να παρκάρει, και το αφήνει όπου να'ναι, χωρίς να τον νοιάζει για τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς. Φίλε συνταξιούχε, μαζί σου στον αγώνα :p

E, να κάνει έναν να τον ακούσουμε!:yes2:

Δεν το θες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.