Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

τα νευρα μου.. ελεος ρε παιδια .... ουτε καν εδειξε αν το ελυσε αυτος και εκτος αυτου δεν ξερει το κοπελι.... αλλο το ξερω να βιδωνω και να ξεβιδωνω ουτε format... δεν ξερει.... τεσπα:mad:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το βίντεο το δείχνουν για να ενθουσιαστούν οι περισσότεροι.

Είναι αυτό που λένε... "πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το καταλάβουν"

Thread-Topic-Sticky με watercooling αποκλειστικα καρτων γραφικων πως και δεν εχουμε στο site?

Δε θα ταν ασχημο να μπορουσαμε να ποσταρουμε πχ waterblocks που εχουμε δοκιμασει και κουμπωσαν καλα στις καρτες μας,ή temps κτλπ.

Thread-Topic-Sticky με watercooling αποκλειστικα καρτων γραφικων πως και δεν εχουμε στο site?

Δε θα ταν ασχημο να μπορουσαμε να ποσταρουμε πχ waterblocks που εχουμε δοκιμασει και κουμπωσαν καλα στις καρτες μας,ή temps κτλπ.

feel free to create one.

αν γινει σωστη και οργανωμενη δουλεια θα γινει και sticky.

Βαλτε ΑΝΤ1 13 χρονων παιδι λυνει και δενει pc σε 15 λεπτα....!!!!

Μπας και ειναι απο εδω μεσα?

Απιστευτο

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΔΙΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ. ΑΛΛΑ, ΕΠΙΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΝΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ, ΜΗ ΠΕΡΙΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΑ ΨΗΦΙΟΝΕΤΡΟΝΟΪΚΑ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΑ. Ο ΜΕΤΑΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΔΙΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ. ΑΛΛΑ, ΕΠΙΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΝΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ, ΜΗ ΠΕΡΙΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΑ ΨΗΦΙΟΝΕΤΡΟΝΟΪΚΑ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΑ. Ο ΜΕΤΑΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΔΙΕΙΣΔΥΕΙΣ ΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΡΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ, ΠΕΡΙΠΛΑΝΑΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ, ΜΗ ΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΣ. ΘΕΑΣ.

Βαλτε ΑΝΤ1 13 χρονων παιδι λυνει και δενει pc σε 15 λεπτα....!!!!

Μπας και ειναι απο εδω μεσα?

ΛΟΛ μωρέ, 10 βίδες είναι και 4-5 κουμπώματα, σιγά το θέμα πια για να μάθεις σε ένα παιδί. Κι εγώ στα 10 μου έλυνα το ποδήλατό μου, τι με κάνει αυτό; :p

'Ετσι Χαρδαβέλας.......Από γυναίκες έχει το μενού;:hehe:

να μην το αλλαξω δηλαδη?

γυναικες αργοτερα.σου λεω εχω ολοκληρη λιστα.:shifty:

Nτάξει.....Άφησέ το, να περάσει η εβδομάδα και κάνεις την αλλαγή με τον ερχομό της νέας....:D

τον επόμενο με αγροτικό και ντουντούκα, που θα σκούζει "παλιατζής", "καρπούζα", "καρέκλε έχω" κλπ θέλω να κατέβω να του δώσω το μεγάφωνο να το φάει :rant:

τον "μιστερ-εθνικα-μπουτια" και τον "επαγγελομαι Εθνικός Star" να βάλεις στην λίστα...

όσο το σκέφτομαι, ατελείοτη είναι η ρημάδα.

Edit: την κυρία Μπεντζετάκου θα την βάλεις με την παλιά ή με την νέα μύτη ?

με καμια.

αυτοι δεν εχουν το εκτοπισμα των "μορφων" που κοσμουν το προφιλ μου.

Συν οτι στηριζω τρας τιβι απο τα γεννοφασκια του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.