Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

"Εφόσον πληρώνεται για ηλεκτρική ενέργεια, γιατί να πληρώνετε και να μην μπορείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε κερδίζοντας τα χαμένα σας χρήματα?"

"με το να αποθηκεύει μέχρι και 10 δευτερόλεπτα ενέργειας " :tomato:

Ενα Nobel στο 4 plx

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αποθηκεύει 10" ηλεκτρικής ενέργειας στο παρόν και την τηλεμεταφέρει στο μέλλον, για να καταναλωθεί στο παρελθόν...

-trademark

@@%@&^#%%^^$^#@@!&$^^#$@!%#^^#^#%^#^^#$^#%^#$^^^%##$%%%^^^^^##%^%^^##%#$@%%#%:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

Τα νεύρα μου σήμερα απλά δεν παλεύεται άλλο

@@%@&^#%%^^$^#@@!&$^^#$@!%#^^#^#%^#^^#$^#%^#$^^^%##$%%%^^^^^##%^%^^##%#$@%%#%:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

Τα νεύρα μου σήμερα απλά δεν παλεύεται άλλο

Δε σου έδεσε η μαρέγκα;:p

Μακάρι να ήταν τόσο ασήμαντο θέμα.

Απλά έχω βαρεθεί κάθε μερά και προβλημάτα δηλαδή έλεος ντάξει απλά δεν αντέχω άλλο

ομορφαντρες στο Mozilla πανω πανω στον τιτλο στις σελιδες με ελληνικα σας τα βγαζει κανονικα?

-τι επαθε παλι το μπρικι-

μια χαρά αυτό...εμένα μου κάνει άλλα κουλά σήμερα αλλά υποψιάζομαι ότι μετά από restart θα στρώσει.

Μακάρι να ήταν τόσο ασήμαντο θέμα.

Απλά έχω βαρεθεί κάθε μερά και προβλημάτα δηλαδή έλεος ντάξει απλά δεν αντέχω άλλο

πρεπει να βρεις τη ριζα του κακου...αλλιως ολο θα φυτρώνουν...

Βρέχει! Κάνει Ψύχρα! οε!:woot:

Εδώ στο Άθενς τίποτα. Για φύσα λίγο να βραχούμε και 'μεις, μοναχοφάηδες καλαματιανοί :D

δροσούλα έχει κι εδώ πάντως. Και έχει και υγρασία τα δύο τελευταία βράδια, και με πεθαίνει το γόνατο :/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.