Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πρόσεχε αν συνεχιστεί πάντως,γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι στα συμπτώματα της γνωστής γρίπης-επιδημίας...

Ελα μη χ@#σω με τις "επιδημιες"

Πρωτη φορα βλεπω στη ζωη μου να βαφτιζεται επιδημια/πανδημια/λοιμος/καταποντισμος/καταστροφη/2α παρουσια κατι για το οποιο ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ φαρμακο. Σε οποιαδηποτε πολιτισμενη κοινωνια (που υποτιθεται οτι εχουμε) θα επρεπε να καθησυχαζουνε τον κοσμακη. Εδω τον πανικοβαλλουνε με "επιδημιες" για 10 κρουσματα σε ολη την Ευρωπη...

Κατι μας αμολησανε παλι για να πουλησουνε tamiflu...

Φαρμακοβιομηχανιες και ΜΜΕ 4tw

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ελα μη χ@#σω με τις "επιδημιες"

...... για 10 κρουσματα σε ολη την Ευρωπη...

....

μόνο στην ελλάδα είναι 50+

μόνο στην ελλάδα είναι 50+

Να δεχτω οτι ειναι τωρα ειναι 50+?????

Οταν φωναζανε τα καναλια για το τελος του κοσμου, ηταν 10 σε ολη την ευρωπη...

Ρε, στη σχολή μας, μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Σήμερα πρόσεξα ότι το συγγραφέα του βιβλίου, που μας μοιράσανε για τη Φυσική 4 (ταλαντώσεις, κύματα), τον λένε Pain (πόνο) :p

Να δεχτω οτι ειναι τωρα ειναι 50+?????

Οταν φωναζανε τα καναλια για το τελος του κοσμου, ηταν 10 σε ολη την ευρωπη...

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος πανικό από τη στιγμή που "απλή" γρίπη προσβάλλει προσβάλει πολύ περισσότερο κόσμο ετησίως, μεταλλάσεται, γινεται ανθεκτικότερος ο ιός κλπ. δεν λέω να μην ενημερωσουν και να μην προεδοποιήσουν αλλά με το να πανικοβάλλουν τον κοσμάκη (και με δεδομένα τα πολύ ήπια συμπτώματα και την μηδενική θνησιμότητα) μόνο καλό δεν κάνουν.

Στο BCA εχουμε διωξει καθηγητη επειδη σε ενα διαγωνισμα μας ειχε βαλει ενα case νομικου περιεχομενο με πλοιο "Calipso Li"...

Ρε, στη σχολή μας, μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Σήμερα πρόσεξα ότι το συγγραφέα του βιβλίου, που μας μοιράσανε για τη Φυσική 4 (ταλαντώσεις, κύματα), τον λένε Pain (πόνο) :p
Ρε, στη σχολή μας, μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Σήμερα πρόσεξα ότι το συγγραφέα του βιβλίου, που μας μοιράσανε για τη Φυσική 4 (ταλαντώσεις, κύματα), τον λένε Pain (πόνο)

Poisson :hehe:

Έχω να ψωνίσω κάτι που να έχει σχέση με pc εδώ και κάτι μήνες.. ούτε usb stick του 1€... και το περίεργο είναι ότι δεν θέλω κιόλας... τι στο καλό συμβαίνει...?

Με λέει σήμερα ο πατέρας μου, ότι είδε σε μια πρωινή εκπομπή, που διαφήμιζαν μια συσκευή η οποία λέει ότι μειώνει την κατανάλωση του ρεύματος... wtf δηλαδή... αν ξέρει κανείς τι είναι αυτό ας δώσει κάποιο Link, γιατί αν δεν είναι μούφα, θα σκίσω το πτυχίο μου... μπορεί να μην είναι καν έτσι, γιατί όταν συζητάω με τον πατέρα μου για ηλεκτρονικά είναι σα τον πύργο της βαβέλ...

Είναι μία πίτα από τον ίδιο εισαγωγέα του καταπληκτικού κλιπ-μανταλάκι που μειώνει την κατανάλωση βενζίνης/αυξάνει ιπποδύναμη στο αυτοκίνητο αν σου λέει κάτι..

Κάτι έχω στο νου μου που έρχεται σε λίγο καιρό στο Ελλάντα, μόλις με το καλό κάνει το βήμα, μπορεί να δούμε και review για λεπτομέρειες :p

Αλλά μιλάμε για φουλ σύστημα διαχείρισης ενέργειας, όχι λαμπάκι νυχτός όπως αυτό που διαφημίζουν.

Κι επειδή είμαι στις καλές μου, τσίμπα κι ένα link http://www.energyeconomy.gr/

Έχω να ψωνίσω κάτι που να έχει σχέση με pc εδώ και κάτι μήνες.. ούτε usb stick του 1€... και το περίεργο είναι ότι δεν θέλω κιόλας... τι στο καλό συμβαίνει...?]...

Κι εδω τα ιδια,ισως και λογω της πολυδιαφημισμενης κρισης αντιληφθηκαμε λιγο καλυτερα την αξια του χρηματος,του hardware που εχουμε ηδη και των πραγματικων αναγκων μας.

Επισης εχω την εντυπωση πως εχουν μειωθει αρκετα τα threads του στυλ "τι PC να παρω?" ή "ποια VGA μεχρι 300Ε?"

...διαφήμιζαν μια συσκευή η οποία λέει ότι μειώνει την κατανάλωση του ρεύματος...

Δηλαδη την καταναλωση ηλεκτρικης ενεργειας...Συμφωνα με την αρχη διατηρησης της ενεργειας δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να κανεις τα ιδια πραγματα με λιγοτερη ενεργεια,με αλλη μορφη ενεργειας ισως(πχ να εχει κανα ηλιακο συλλεκτη/πυρηνικο αντιδραστηρα και να τσονταρει στη ΔΕΗ)

Συσκευή βελτίωσης του συνημιτόνου. Το προϊόν μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρακολουθεί και να βελτιώνει τον παράγοντα ηλεκτρισμού της οικίας σας, του γραφείου σας ή οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής.

Το προϊόν μας μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος με το να αποθηκεύει στους πυκνωτές του την ενέργεια η οποία χάνεται (watts) από τις ηλεκτρικές σας συσκευές. Αμέσως επαναδιοχετεύει την αποθηκευμένη ενέργεια στα κυκλώματα του χώρου στο οποίο είναι συνδεδεμένο με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείτε όλο αυτό το ρεύμα που θα χάνατε. Η σκέψη μας είναι απλή. Εφόσον πληρώνεται για ηλεκτρική ενέργεια, γιατί να πληρώνετε και να μην μπορείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε κερδίζοντας τα χαμένα σας χρήματα?

Επίσης, λειτουργεί ως σταθεροποιητής ενέργειας με το να αποθηκεύει μέχρι και 10 δευτερόλεπτα ενέργειας και να διοχετεύει αυτή την ενέργεια ως συνεχές τάση κατα τις διακοπές ρεύματος. Αυτό ισοδυναμεί με αύξηση του μέσου όρου ζωής των συσκευών σας.

MOY-ΦΑ...

Δηλαδή τι πυκνωτές έχει μέσα για να κάνει διόρθωση συνημιτόνου...? για πόσα watt...? σε όλες τις φάσεις...? Δηλαδή "σηκώνει" και την φάση με την κουζίνα ή τα a/c...?

Ότι να 'ναι... το βιντεάκι είναι τελείως στημένο και το 45% που αναφέρει για εξοικονόμηση είναι τουλάχιστον παραπλανητικό, γιατί δεν γράφει κάτω από ποιες συνθήκες, καθώς είναι πολύ συγκεκριμένες για να συμβεί αυτό...

Και τέλος θα πρέπει να εξηγήσουν, γιατί ορισμένοι που βάζουν συστοιχίες πυκνωτών, αρκετών χιλιάδων ευρώ για να το κάνουν αυτό, είναι πιο ηλίθιοι από αυτούς που θα δώσουν 100 και θα έχουν 45% μικρότερη κατανάλωση με έναν πυκνωτή μεγέθους παλάμης...

Συσκευή βελτίωσης του συνημιτόνου.

πςς, μιλάμε για μεγάλη εφεύρεση τα άτομα...αλλά κλασσικά, μεγάλες κουβέντες για να τσιμπήσουν οι γριές και να κονομήσουν χοντρά..

Τουλάχιστον εξηγεί τι εστι cosφ, γιατι θέλει βελτίωση κλπ; Ή αυτά στα λένε με το κάτι παραπάνω; :p

καλύτερα να οργανώσουμε μαθήματα περί μετρήσεως ισχυος κλπ μπας και βγαλουμε κατι τις.

και τα κέρδη μισα-μισά βέβαια :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.