Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπαταρία από Κίνα; Καλή τύχη..

Επίσης, η Κίνα στέλνει άμεσα Ελλάδα.

Δεν υπηρχε καποια αλλη τοποθεσια ολοι απο κινα...

Και η προηγουμενη που εδινε η ΕΤΕΝ μεσα στο PDA ειναι απο Κινα...το εψαξα πολυ και δεν βρηκα καποιο αλλο μερος καταγωγης :hm:

Αν είναι κάτι noname, nonbranded κλπ κλπ κλπ δεν το εμπιστεύεσαι έτσι απλά..

Άλλο να πάρεις κάτι επώνυμο.

γιατι ρε σεις ολα κινεζικα ειναι πλεον

Ακριβως....!

@dellman: Να σε πω το κινητο σου αν το ανοιξεις τι λεει Made in....?

EDIT: H εταιρεια ειναι αυτη http://www.cameronsino.net/ και βεβαια η μπαταρια εχει 12 μηνες εγγυηση...!

δηλαδή να το ξανασκεφτώ για εκατομμυροστή φορά πριν τσιμπήσω κάτι μπαταριούλες για την Nikon ; :hmm:

Πιστοποιήση Ce έχει? Το κινητό Χρήστο είναι made in tanganika αλλά έχει κάποια τεχνικές προδιαγραφές από την Ετεν. Αν ο κινέζος απλά για να βγάλει κέρδος κοπιάρει το σχέδιο δεν κοπιάρει ποτέ τους ελέγχους...

Ακριβως....!

EDIT: H εταιρεια ειναι αυτη http://www.cameronsino.net/ και βεβαια η μπαταρια εχει 12 μηνες εγγυηση...!

Ολα καλα ρε συ... τετοια μπαταρία είχα ως κύρια (καθώς η μαμίσια ειχε μικρότερη χωρητικότηκα) στο HTC μου αγορασμένη από UK.

Πιστοποιήση Ce έχει? Το κινητό Χρήστο είναι made in tanganika αλλά έχει κάποια τεχνικές προδιαγραφές από την Ετεν. Αν ο κινέζος απλά για να βγάλει κέρδος κοπιάρει το σχέδιο δεν κοπιάρει ποτέ τους ελέγχους...

Η δικια μου πάντως εχει πιστοποιηση CE... Λογικά ειναι ο κανόνας και οχι η εξαίρεση... Α και γράφει Made in Ηοng Kong

Haya δεν ξερω παντως η μπαταρια του PDA μου την εβρισκα παντου 65€ τα 3000mAh σε διαφορα sites και απο το ebay την πηρα 19$ με μεταφορικα μαζι brand new...!!!!!

img3939u.jpg img3940g.jpg

Ολα καλα ρε συ... τετοια μπαταρία είχα ως κύρια (καθώς η μαμίσια ειχε μικρότερη χωρητικότηκα) στο HTC μου αγορασμένη από UK.

+1

επειδη το γραφει δεν σημαινει και οτι οντως εχει ε :pleasantry:

Δεν νομιζω να θελει να κανει τετοια γκαφα επωνυμη εταιρεια...!!!!!

Μαλιστα αν δεν ηταν καλες γενικοτερα οι μπαταριες της, θα υπηρχαν διαφορα σχολια στο ebay απο αλλους αγοραστες...!!!!!

Σου 'τυχε να έρθει γρήγορα, εμένα ένας αντάπτορας για φακό από Κίνα έκανε ~13 ημέρες :p. Από USA με USPS πήρα σε 5 μέρες :worship:

Άργησε να σου το στείλει μήπως; δεν νομίζω να φταίει η ταχυδρομική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.